Αγορά 47''......

Reaction score
3
Απ την κική κ απ την κοκό ποια να διαλέξω... :105:
για να πω την αλήθεια ήμουν περισσότερο στην lg - LG 47LM620s...
μετά διάβασα ότι πολύ καλή είναι επίσης η Panasonic TX-L47ET5E (με περίπου ίδιο κοστολόγιο..)
προχθές που πήγα σε ένα μαγαζί ο πωλητής εκεί μου είπς οτι η 620 αντικαθίσταται απο την 640 οπότε η 620 είναι παλίο μοντέλο... έτσι τουλάχιστον υπονόησε...
τέλος πάντων παλια ή καινούργια εάν με καλύπτει κ είναι κ καλή για τα λεφτά της δε με πειράζει... οπότε κ εδω θα ήθελα τη γνώμη σας.... (!!!!!??????)
η τηλεόραση θα είναι 90% για ταινίες, θέλω 3δ, νομίζω πως τελικά θέλω παθητικά γυαλια κ τιμή μέγιστη 900-950 το παααρα πολυ...
(γι αυτό και μου έκατσε καλά η lg...)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Αγορά 47''......

προχθές που πήγα σε ένα μαγαζί ο πωλητής εκεί μου είπς οτι η 620 αντικαθίσταται απο την 640 οπότε η 620 είναι παλίο μοντέλο
4μηνών και είναι παλιό μοντέλο;Τες πα..

νομίζω πως τελικά θέλω παθητικά γυαλια
Αν δεν είσαι σίγουρος για αυτό τότε καλύτερα να δεις καμιά plasma,είτε σε Samsung είτε σε Panasonic.Θα πάρεις πολύ καλύτερη εικόνα στο ίδιο κοστολόγιο(ή ενδέχεται να σου βγεί και χαμηλότερα).
Aν πάλι πονοκεφαλιάζεις με τα ενεργά γυαλίά βουρ για την 620.Είναι καλή και στο τηλεοπτικό σήμα.

Reaction score
3

πωω πωω gstriftos τώρα είναι που θα πονοκεφαλιάσω.... πήγα για να δω κ αυτές που μου έστειλες, αν κ βρήκα μόνο την πανασονικ, και οι πλασμα έχουν πολύ καλη εικόνα... το αρνητικό στις πλάσμα είναι η κατανάλωση και το μουντο πανελ όταν έχει πολυ φώς το δωμάτιο...?? ή μου ξεφεύγει κ τπτ άλλο???? (είναι και 51'''...........οοοοοοοοοοοοοοοοοοιιιιιιιιιι οιιιιιιιι οοοοοοοοοιιιιιιι....)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Η κατανάλωση πλέον δεν έχει και μεγάλες διαφορές.

Reaction score
3

Ανάμεσα σε αυτές τις 4 ποια θα διαλεγες εσυ??? led ή plasma??
συνυπολογίζοντας ποιότητα εικόνας, ιντσες, γυαλιά, κατανάλωση...

Reaction score
11.773
Προσωπικά, επειδή έχω 46άρα, πάρε 51!! Ή και παραπάνω. HD στη 46άρα πρέπει να κάτσω στα 2 μέτρα για να το απολαύσω.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Ανάμεσα σε αυτές τις 4 ποια θα διαλεγες εσυ??? led ή plasma??
συνυπολογίζοντας ποιότητα εικόνας, ιντσες, γυαλιά, κατανάλωση...
Διαφορετικές ανάγκες,επιθυμίες και προτεραιότητα έχω εγώ και άλλες εσύ.
Προσωπικά θεωρώ ότι μόνο μια plasma έχει σωστή εικόνα,αλλά είμαι ευαίσθητος σε phosphor trails:και κάποιο είδους rainbow effect.
Oπότε η θέαση σε plasma καταντά κουραστική για εμένα μετά από κάποια ώρα.
Επίσης με εκνευρίζει το crosstalk που υπάρχεί σε ενεργά γυαλιά.

Last edited by a moderator:

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas