Αγορά Android box

Reaction score
0
Καλησπέρα,σκέφτομαι να αγοράσω ένα android box που θα χρησιμοποιηθεί κατά βάση σα media player.
Θέλω να έχει wireless για να εχει ιντερνετ απο το ρουτερ μου..
Θελω επισης να εχει rca,για να εχω τη δυνατοτητα να το συνδεω και στην παλιά μου τηλεόραση..
Έχετε να μου προτείνετε κάποιο?
εγώ έχω δει κάποια από ebay..
Επίσης,απορία μου είναι η εξής.
Εάν έχω 720p αρχεία ή 1080p..Εάν βάλω να τα παίξει στην παλιά τιβί που θα εινια συνδεδεμένο με rca,θα μπορεί να τα παίξει με ότι ποιότητα μπορεί να παίξει η τηλεόραση,ή δε θα παίζουν καθόλου σε αυτήν??
Αυτά εχω δει!

Reaction score
1.460
Απάντηση: Αγορά Android box

Ελεγξε κατάρχήν αν τα παραπάνω player αναπαράγουν σωστά ελληνικούς υπότιτλους.Επίσης δεν ξέρω κατά πόσον θα υπάρχει υποστήριξη στο firmware.Μπορεί να έχεις προβλήματα σε αναπαραγωγή ορισμένων αρχείων.Θα πρότεινα να δεις μια πιο δοκιμασμένη λύση στην ελληνική αγορά.Υπάρχουν πολλές τέτοιες προτάσεις στο avsite,για όλα τα βαλάντια.Φθηνό και αξιόπιστο είναι το AppStreamer της Crystal Audio,θα το βρεις γύρω στα 80-90 ευρώ.

Reaction score
0

Ναι αλλά βρίσκεις αντίστοιχο από ebay με λιγότερα από τα μισά χρήματα...Για παράδειγμα,με λίγο ψάξιμο βρήκα και αυτά...
Αν έχει κανείς εμπειρία με κάποιο απ αυτά,ή κάτι αντίστοιχο, ας μας πει :) :)
Ξέρει κανείς να μου πει τι θα γίνει αν προσπαθήσω να παίξω HD ή fullhd βίντεο μέσω rca σε παλιά tv??Θα παιξει με χαμηλοτερη ποιοτητα,η δε θα παιζει καθολου?

Reaction score
4

Εγώ έχω αυτό το οποίο είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ
http://www.chinavasion.com/china/wh..._Built-in_WiFi_AV_HDMI_LAN_SD_Android_4.0_ICS

του έχω στήσει τα πάντα από το market (ssh, ftp, ttorrent, mxplayer, greekradio) και καμιά δεκαριά ακόμα εφαρμογές και έχω καταργήσει το PC

Του έχω βάλει και ένα δίσκο ext4 1TB και τον γεμίζω σιγά σιγά με torrent

Reaction score
4

Ελεγξε κατάρχήν αν τα παραπάνω player αναπαράγουν σωστά ελληνικούς υπότιτλους.Επίσης δεν ξέρω κατά πόσον θα υπάρχει υποστήριξη στο firmware.Μπορεί να έχεις προβλήματα σε αναπαραγωγή ορισμένων αρχείων.Θα πρότεινα να δεις μια πιο δοκιμασμένη λύση στην ελληνική αγορά.Υπάρχουν πολλές τέτοιες προτάσεις στο avsite,για όλα τα βαλάντια.Φθηνό και αξιόπιστο είναι το AppStreamer της Crystal Audio,θα το βρεις γύρω στα 80-90 ευρώ.
Λεωνίδα απλά να αναφέρω ότι δεν έχεις πρόβλημα με υπότιτλους σε κανένα από αυτά γιατί πολύ απλά κατεβάζεις όποια εφαρμογή θέλεις από το play. Από την άλλη τις αναβαθμίσεις εγώ προσωπικά τις έχω ξεχάσει (άσε που προς το παρόν έχω ICS και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος).

Την μόνη δυσκολία που αντιμετώπισα ήταν στο πως θα κατεβάσω μεγάλα αρχεία (>4 GB) από το ttorrent. Το πρόγραμμα το υποστηρίζει αλλά όχι σε FAT32/NTFS οπότε αναγκάστηκα να φορμάρω τον δίσκο σε ext4 για να δουλέψει σωστά.

Ααα και άλλο ένα πρόβλημα που έχω είναι ότι γνωστά torrent sites έχουν όλους τους torrent client του android, banned. Αναγκάζομαι οπότε να κατεβάζω από αυτά που έχουν ελεύθερους όλους του clients. Φαντάζομαι όμως ότι αυτό ισχύει ανεξαρτήτως μηχανήματος, αν δεν είναι PC. Παλιότερα βέβαια είχα ένα egreat M34A (που κάηκε το καλοκαίρι) και μέχρι αρχές του χρόνου κατέβαζε κανονικά.

Επίσης (ένα - ένα τα θυμάμαι) ο ttorrent lite (που είναι ο καλύτερος torrent client σε android κατά την γνώμη μου) έχει περιορισμό στο κατέβασμα στα 250 Kbps . Η πλήρης έκδοση έχει 2.99€. Έχω δοκιμάσει και άλλους αλλά κανένας δεν φτάνει τα χαρακτηριστικά του και την ευχρηστία του ttorrent

Reaction score
1.460

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Απλά να σημειώσω ότι υπάρχουν κάποια media players που έχουν τον Transmission ως torrent client και μπορείς να κατεβάσεις κανονικά από private trackers.

Reaction score
4

Έχεις δίκιο. Θυμάμαι ότι το egreat μου κατέβαζε κανονικά από τον ένα tracker που τώρα έχω πρόβλημα. Παρ' όλα αυτά κατεβάζω από όλους τους υπόλοιπους private tracker που ξέρω (4) χωρίς πρόβλημα. Νομίζω ότι μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτόν !!
Πάντως το μηχανάκι είναι εξαιρετικό για τα λεφτά του. Αφού σκέφτομαι να πάρω 1-2 ακόμα για να τα έχω καβάτζα :103: :204:

Reaction score
4

Εγώ έχω αυτό το οποίο είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ
http://www.chinavasion.com/china/wh..._Built-in_WiFi_AV_HDMI_LAN_SD_Android_4.0_ICS

του έχω στήσει τα πάντα από το market (ssh, ftp, ttorrent, mxplayer, greekradio) και καμιά δεκαριά ακόμα εφαρμογές και έχω καταργήσει το PC

Του έχω βάλει και ένα δίσκο ext4 1TB και τον γεμίζω σιγά σιγά με torrent
ta 1080p .mkv τα παίζει χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.310
Members
38.680
Νεότερο μέλος
SNOOPDC