Αγορά AVR ..

Reaction score
118
Καλησπέρα,

Από μιά γρήγορη έρευνα στην κατηγορία έως 2Κ μου μοιάζουν όλοι ίδιοι. Είχα Pioneer & Denon παλαιότερα από τους οποίους έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.

Υπάρχει κάποιο μοντέλο που να ξεχωρίζει για κάποιο λόγο ? Ο Pioneer SC-LX76 ή ο YAMAHA RX-A3010 για παράδειγμα ..

Ευχαριστώ Πολύ !

Reaction score
118
Απάντηση: Αγορά AVR ..

Κάποιος .. κάτι .. τελείωσαν οι ιδέες ή απλά είναι όλοι ίδιοι ? Ας γράψει κάποιος κάτι ..

Reaction score
3

Ναι ναι , παρτε DENON , παρτε και ευχομαι να μη σας τυχει αυτο που μου τυχε εκτος αν ετυχε σε μενα το 1 στο εκατομυριο ελαττωματικο μηχανημα.
Για μενα μακρυα απο DENON , αμφιβολου αξιοπιστιας και απο after sales κλαφτα...αν σου τυχει κατι δεν σε καλυπτουν

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Re: Απάντηση: Αγορά AVR ..

Ναι ναι , παρτε DENON , παρτε και ευχομαι να μη σας τυχει αυτο που μου τυχε εκτος αν ετυχε σε μενα το 1 στο εκατομυριο ελαττωματικο μηχανημα.
Για μενα μακρυα απο DENON , αμφιβολου αξιοπιστιας και απο after sales κλαφτα...αν σου τυχει κατι δεν σε καλυπτουν
μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμμενος?

Y

Yiannis_B

Guest

Για μουσική stereo, για σινεμά 3 x stereo. :105:

Σαν κινητά τηλέφωνα η κατηγορία των AVR.

A

amoustakas

Guest

Ειδικά αν δεν έχει ο ολοκληρωμένος σας HT passthrough πετάξτε τον! Απαγορεύεται δια ροπάλου να βάλεις τα pre out του πεντακάναλου σε line in του ολοκληρωμένου δικάναλου. Τα μπαμ μπουμ δεν ακούγονται καθόλου καλά...

melina

Cargo 200
Reaction score
45.447
Απ: Αγορά AVR ..

Καλοακουστος, ακουγεται πολυ καλη επιλογη, πες μας τις εντυπωσεις σου οταν εισαι ετοιμος!

Από το κινητό μου τηλέφωνο.

Reaction score
0
Πάντως εγω εχω τον DENON 1910 εδω και 1,5 -2 χρόνια και είμαι υπερ-ευχαριστημένος !!!!
Απλά θα τον πουλήσω για να πάρω μεγαλύτερο μοντέλο, αλλά και πάλι DΕΝΟΝ

Reaction score
28
Απάντηση: Re: Αγορά AVR ..

Πάντως εγω εχω τον DENON 1910 εδω και 1,5 -2 χρόνια και είμαι υπερ-ευχαριστημένος !!!!
Απλά θα τον πουλήσω για να πάρω μεγαλύτερο μοντέλο, αλλά και πάλι DΕΝΟΝ
+10000000

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988