Αγορά CD player

Reaction score
7.089
Επανερχομαι απαντωντας εδω και οχι στο αλλο θεμα.....λοιπον,αν δεν εχεις προβλημα να ανοιγεις το λαπτοπ ακομα και μια ολιγολεπτη ακροαση,τοτε η επιλογη ενος usb dac ειναι πιο ευελικτη.Κακα τα ψεμματα η συμμετοχη του software player μπορει να βοηθησει παρα πολυ,κατι που δεν μπορεις να κανεις με ενα music network player,εκτος αν αυτο μπορει να δουλεψει και σαν dac (αυτο σου προτεινα).
Το musical fidelity v90 (το ειχα το διαστημα 2013-2015) ειναι ενα εξαιρετικο προσιτο dac (το καλυτερο της κατηγοριας εκεινη την περιοδο),αλλα πλεον θεωρω υπερβολικο το να δωσεις 250 ευρω,οσο κοστιζε δηλαδη πριν τεσσερα χρονια που ηταν καινουργιο μοντελο . Το cambridge ειναι ενα κλικ υποδεεστερο ηχητικα (για μενα παντα) αλλα αν θελεις το βρισκεις στο διαδικτυο με τιμη γυρω στα 150 ευρω (καινουργιο). Το οτι σου προτειναν το v90 οταν πηγες για το ifi nano,μπορει απλα να εχει να κανει με θεμα "ξεστοκαρισματος". Το ifi ειναι πολυ καλο,εχει πιο δυναμικο ηχο απο το v90,αλλα ειναι και ενισχυτης ακουστικων (δεν ξερω αν το χρειαζεσαι αυτο) και εχει την δυνατοτητα για dsd αρχεια και αναλυση 24/192 σε hd υλικο. Δεν εχει ομως αλλες ψηφιακες εισοδους,αρα δεν μπορεις να συνδεσεις εκει ενα cd player με ομοαξονικη ή οπτικη συνδεση.
Στα χρηματα λοιπον εχεις βαλει σαν οριο και με δεδομενο οτι πλεον ψαχνουμε μονο για dac,θα σου προτεινα τα ifi iONE και το pro-ject dac s2.Φρεσκα και τα δυο,με ομοαξονικη και οπτικη εισοδο για να συνδεσεις και αλλες συσκευες,φυσικα usb dac και το δευτερο παιζει και mqa αρχεια. Εννοειται πως αν τελικα επισκευασεις το technics θα μπορεις να το συνδεσεις ψηφιακα σε αυτα και να παρεις καλυτερο ηχο (αν και οπως σου ειπα δεν εχει νοημα να το πισκευασεις).Επισης το iONE εχει και τη δυνατοτητα bluetooth αρκετα χρησιμη σε μερικες περιπτωσεις.

Reaction score
2
Tanto καταρχήν σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλο τον κόπο που έκανες, sorry αν έκανα χαζομάρα που άνοιξα άλλο θέμα απλά θεώρησα πως αφού πλέον μιλάμε για dac έπρεπε να πάω στο αντίστοιχο νήμα. Με βοήθησες πολύ να καταλάβω τι παίζει. ένα network player δεν το βλέπω χρήσιμο γιατί για να ακούσω τα flac αρχεία μου θα πρέπει πάλι να ανοίξω το λάπτοπ όπως και με το dac και αν ανοίξω το λάπτοπ κάνω και ότι θελω με ίντερνετ (πχ Ραδιόφωνο) μέσω του λάπτοπ καλύτερα από ότι θα το έκανα με το networkstation. (Αν τα έχω καταλάβει σωστά....) ναι μου άρεσε η ευκολία του ανοίγω το CD player και ακούω μουσική αλλά δεν έχω πάνω από 30 CD που πραγματικά ακούω και με το dac μπορώ να κατεβάζω σε flac τζάμπα όσα θελω....... Νομίζω ότι η πιο σωστή λύση είναι αυτή που είπες από την αρχή. Ένα ντακ και τελείωσε η υπόθεση... το μπάτζετ μου όσο και να το ξεχειλωσω πάνω από 250 - 270 δεν φτάνει.... οπότε από τα δύο που πρότεινες νομίζω ότι η δυνατότητα bt του ifI αξίζει.. Και μπορώ να βάλω και την tv πάνω του ή το Xbox στο μέλλον σωστά? κάτι άλλο στο μπάτζετ μας δεν υπάρχει?

Reaction score
7.089
Και μπορώ να βάλω και την tv πάνω του ή το Xbox στο μέλλον σωστά? κάτι άλλο στο μπάτζετ μας δεν υπάρχει?
μπα δεν μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο,εκτος απο το pro-ject ου σου ειπα,εννοω απο φρεσκα μηχανηματα.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498