Αγορά Dreambox 7020 εφιάλτης......:(:(:(

Reaction score
0
Αγόρασα από τοπικό κατάστημα τον δέκτη και απ ότι φάνηκε ήταν μία ωραιότατη μαιμου που την πλήρωσα 280 ευρω...Είμαι πολύ πεπεισμένος οτι είναι μαιμού γιατί μου παρουσιάζει πρόβλημα στο tuning...ΔΕΝ βγάζω συχνότητες πάνω από 12000 απ ότι παρατήρησα, στον Hellas Sat κατεβάζω 5 tv services Shocked Shocked Shocked Shocked Επίσης στη 12169 αν θυμαμαι καλά του ΗΒ στο Βουλή TV ενώ το δείχνει, έχει BER 600 SNR 60% και AGC 0%

Εχω απογοητευθεί τελείως γιατί η ανυπομονησία μου (δεν μπορουσα να περιμένω να ερθει απο γερμανία) πληρώθηκε ακριβά....

Έχω δοκιμάσει τα πιο πρόσφατα images Pli Jade 2 και Nabilosat Darkstar 2....
Αρχικά φόραγε ένα παλιό Gemini και οταν τον πρωτοbootara εμφάνιζε το logo του flash wizard...δεν δοκίμασα μήπως με παλιότερο δούλευε σωστα..

Σας παρακαλώ, παραδέχομαι οτι έκανα λάθος αλλά ας με βοηθήσει κάποιος!!Έχω τρομοκρατηθεί!!!!Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει....

Reaction score
0
o original 7020 εχει 320ε.με αλον δεκτη τα καναλια κατεβαινουν κανονικα,μιπως δεν φταιει ο δεκτης?

Reaction score
0
Βασικά τον 7020 τον πήρα γιατί διαπίστωσα οτι ο dm500 που είχα πρίν είχε καεί ενώ εγώ ελειπα απ το σπίτι...Το μυαλό μου πηγαίνει και στο LNB γιατί δοκίμασα και με έναν παλιό Yumatu MX Series που είχα και μία μου έβγαζε 0 σήμα μία έπιανε σήμα κανονικά...αλλά το έριξα το φταίξιμο στον δέκτη γιατί δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να φταίει...

Reaction score
0
ε τοτε μαλλον δεν φταιει ο δεκτης,ελεγξε τα καλωδια και αν ειναι οκ τοτε αλλαξε το lnb

Reaction score
0
Τα καλώδια είναι στην έγκατάσταση του σπιτιού πώς θα μπορέσω τα ελέγξω...??

Reaction score
0
αν μπορεις κατεβασε ξεχωριστο καλωδιο απο το lnb στο δεκτη

Reaction score
0
H βλακεία είναι οτι έχω μοτερ και είναι τοποθετημένο στην ταράτσα..:S:S:S:S:S

Reaction score
0
Μόλις το τσεκάρισα με τον DM500 μου και τελικά αποδείχθηκε οτι ακόμα το LNB καλα κρατεί και οι καλωδιώσεις το ίδιο....Το πρόβλημα μάλλον το έχει ο tuner του 7020...και το κακό είναι οτι τώρα ο καταστηματάρχης από τον οποίο το αγόρασα το παίζει κινέζος..δεν το πήρες κι απ την επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα μου λεει!!Αν θές το στέλνουμε γερμανία αλλά δεν σου εγγυώμαι οτι δεν θα πληρώσεις τίποτα για το service...οπότε σκατα.....

Reaction score
4.237
Γραψε και ποιο μαγαζι ειναι εστω και με pm για να μην την πατησουν και αλλοι.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Αγορά Dreambox 7020 εφιάλτης......:(:(:(

για να γραψει ο Αντρέας τα στοιχεία του καταστηματος θα πρεπει πρώτα σύμφωνα με τους κανόνες του AVSite, να μου στείλει με PM τα στοιχεία του, γιατι πρόκειται περι καταγγελίας...

Reaction score
0
Το κατάστημα αυτό δεν πουλάει δορυφορικά, υποτίθεται εξυπηρέτηση σε μένα έκανε..αρα δεν νομίζω να υπάρχει νόημα να εκθέσω τα στοιχεία του καταστηματάρχη...εγώ πήγα συστημένος (μέσω γνωστού μου) να τον αγοράσω και είμαι ο μόνος που τον επιασαν μ****α....τι να κάνουμε..θα το διορθώσω το λάθος μου αγοράζοντας τον AZBox HD Elite τελικα...

Reaction score
0
Φίλε να τον κυνηγήσεις, με κάτι τέτοια τους κάνουμε μάγκες! Αν δεν είσαι ευχαριστημένος να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω. Άντε γιατί μερικοί μας νομίζουν για πολύ κορόιδα!...

Reaction score
0
Επεδίωξα να στείλω μέσω του καταστήματός του τη motherboard του δέκτη για έλεγχο και service το οποίο θα γίνει δωρεάν..Αλλά επειδή αυτό μπορεί να πάρει και 2-3 βδομάδες και υπάρχει και η περίπτωση να χαλάσει πάλι η Motherboard κατα τη μεταφορά της, δεν θέλω να το ρισκάρω...Δεν ξέρω τι να κανω..

Reaction score
0
Σε περίπτωση ευθύνης του πωλητή για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας, μπορώ να προσφύγω στα αστικά δικαστήρια προκειμένου να πετύχω τα δικαιώματά μου (δηλ. να απαιτήσω χωρίς επιβάρυνσή μου τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο ή να μειώσω το τίμημα ή να υπαναχωρήσω από την σύμβαση) και μέχρι πότε;
Στα άρθρα 554 και 555 του Αστικού Κώδικα όπως αυτά τροποποιήθηκαν από το Ν. 3043/02 «Ευθύνη του πωλητή για πραγματικά ελαττώματα και έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων» ορίζουν ότι τα δικαιώματα του αγοραστή (διόρθωση του πράγματος ή αντικατάσταση με άλλο ή μείωση του τιμήματος ή υπαναχώρηση από την σύμβαση) λόγω πραγματικού ελαττώματος ή ελλείψεως συμφωνηθείσας ιδιότητας, παραγράφονται μετά την πάροδο δύο ετών για τα κινητά και πέντε ετών για τα ακίνητα.
http://www.efpolis.gr/el/faq-sixnes-erotiseis/826-faq-poliseis-service.html

http://www.efpolis.gr/el/library2.html?func=fileinfo&id=5

Να το δώσεις και να κάνεις υπομονή. Δεν είναι καλύτερο από το να το "ξεγράψεις", να πάρεις κάτι άλλο, και να πετάξεις τα λεφτά που έδωσες για το "7020";

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.964
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988