Αγόρασα από τοπικό κατάστημα τον δέκτη και απ ότι φάνηκε ήταν μία ωραιότατη μαιμου που την πλήρωσα 280 ευρω...Είμαι πολύ πεπεισμένος οτι είναι μαιμού γιατί μου παρουσιάζει πρόβλημα στο tuning...ΔΕΝ βγάζω συχνότητες πάνω από 12000 απ ότι παρατήρησα, στον Hellas Sat κατεβάζω 5 tv services Shocked Shocked Shocked Shocked Επίσης στη 12169 αν θυμαμαι καλά του ΗΒ στο Βουλή TV ενώ το δείχνει, έχει BER 600 SNR 60% και AGC 0%
Εχω απογοητευθεί τελείως γιατί η ανυπομονησία μου (δεν μπορουσα να περιμένω να ερθει απο γερμανία) πληρώθηκε ακριβά....
Έχω δοκιμάσει τα πιο πρόσφατα images Pli Jade 2 και Nabilosat Darkstar 2....
Αρχικά φόραγε ένα παλιό Gemini και οταν τον πρωτοbootara εμφάνιζε το logo του flash wizard...δεν δοκίμασα μήπως με παλιότερο δούλευε σωστα..
Σας παρακαλώ, παραδέχομαι οτι έκανα λάθος αλλά ας με βοηθήσει κάποιος!!Έχω τρομοκρατηθεί!!!!Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει....
Εχω απογοητευθεί τελείως γιατί η ανυπομονησία μου (δεν μπορουσα να περιμένω να ερθει απο γερμανία) πληρώθηκε ακριβά....
Έχω δοκιμάσει τα πιο πρόσφατα images Pli Jade 2 και Nabilosat Darkstar 2....
Αρχικά φόραγε ένα παλιό Gemini και οταν τον πρωτοbootara εμφάνιζε το logo του flash wizard...δεν δοκίμασα μήπως με παλιότερο δούλευε σωστα..
Σας παρακαλώ, παραδέχομαι οτι έκανα λάθος αλλά ας με βοηθήσει κάποιος!!Έχω τρομοκρατηθεί!!!!Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει....