Αγορά DvD Player Μέχρι 120 ευρο!!!

Reaction score
0
Geia sas,8elw na agorasw ena dvd player gia na blepw taineies dioti spoudazw kai orismenes fores bariemai ta kanalia ths thleorashs,8elw ena fthno dvd player giati den exw polles apaithseis mou arkei na exei ka8arh eikona kai hxo xwris problhmata (kollimata ktlp),ti marka na epileksw?
Phga shmera se ena katasthma expert kai eida ena sony sta 120 eyro peripou kai alla dyo,ena Hitachi kai ena thompson sta 79 eyro
Se ena allo katasthma o ypey8ynos mou systhse na parw ena philips sta 90 eyro,epishs to pio fthno eixe 60 eyro de 8ymamai kala th marka,gemmini nomizw kapws etsi,mou eipe omws gia to teleytaio oti den einai sigouro oti 8a paizei kai antigrafes
8elw mia aksiopisth agora xwris problhmata,8elw omws na diabazei kai copy dvd
Ti na epileksw?pia marka mou systhnete na parw apo ayta pou eipa h kapoia allh kalh pou den anefera?

(sorry gia ta greeklish alla de me boleyoyn ta ellhnika)

Reaction score
5
Στην κατηγορία τιμής που αναφέρεις υπάρχουν ορισμένα από τα ακόλουθα επώνυμα player:

Οι τιμές είναι ενδεικτικές και σίγουρα μπορείς να τα βρεις και σε χαμηλότερες

Hitachi DVP745 (107 euro)
Samsung DVD-P144 (99 euro)
Samsung DVD-P145 (99 euro)
Philips DVP520 (99 euro)
Sony DVP-NS355 (115 euro)
Thomson DTH212 (99 euro)

Όλα περίπου κινούνται στα ίδια επίπεδα ποιότητας εικόνας και ήχου και σαν νέα μοντέλα θα παίζουν αξιόπιστα και τα αντίγραφα.

Δεν έχω προσωπική άποψη για τα player αλλά πιστεύω όλα θα καλύψουν πλήρως της απαιτήσεις σου.

Καλωσόρισες στην παρέα μας. :wink:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Στην κατηγορία που αναφέρεις εκτός από όσα σου ανέφερε ο Αντώνης είναι και το AKAI 4550 με 120€.

Προσωπικά αν αγόραζα θα προτιμούσα (με σειρά προτίμησης)
α) Το ΑΚΑΙ 4550
β) Το Sony DVP-NS355
γ) Το Samsung DVD-P145

Καλό θα είναι εκτός των expert να επισκεσθείς και κανένα άλλο κατάστημα για να πάρεις μια δυό παραπάνω ιδέες. Ζήτησε να σου βάλουν να δεις την απόδοση του μηχανήματος πριν το αγοράσεις.

Επίσης ορισμένα καταστήματα κατα καιρούς ξεστοκάρουν τα παλιά τους μηχανήματα σε πολύ χαμηλές τιμές (ιδίως οι μεγάλες αλυσίδες).
Έτσι ίσως μπορέσεις να πάρεις ένα πολύ καλό μοντέλο σε αρκετά προσιτή τιμη. (Το DVD μου Panasonic RA61 το αγόρασα 560€ και μετά ένα χρόνο το είχε βγάλει προσφορά ο Κοτσώβολος με 190€!!!)

Reaction score
0
Καλώς σας βρήκα.
Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για ένα DVD Player μέχρι 120 ευρώ θα ήθελα να ήξερα αν έχετε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση ή να μου πείτε καμμιά γνώμη.
Φίλε Αντώνη απ'ότι είδα στα διάφορα sites το PHILIPS DVP520 αποτελεί πολύ καλή αγορά αλλά δεν ξέρω αν υποστηρίζει DVD-MP3.
Aπο κει και πέρα ένα άλλο που έχω στο μυαλό μου είναι το JVC XV-N50BK.

Oi απαιτήσεις που έχω είναι φυσικά να είναι συμβατό με όλα τα formats και αν είναι δυνατόν να υπάρχει γνώση και για συμβατότητα με Dual Layer δισκάκια...σ'αυτό το θέμα δε μπορώ να βρω και πολλές πληροφορίες λόγω φτωχού testing δυστυχώς...
Επίσης να υποστηρίζει JPG φωτογραφίες, να έχει Progressive Scanning και Multisystem /PAL to NTSC/NTSC to PAL .

Καμμιά ιδέα;

Reaction score
5
Το PHILIPS DVP520 είναι συμβατό με DVD-MP3 και JPG αλλά δυστυχώς δεν υποστηρίζει προοδευτική σάρωση και ίσως να μην είναι πλήρως συμβατό με Dual Layer δισκάκια.

Για το JVC XV-N50BK θα έλεγα να το προσέξεις ιδιαίτερα διότι έχω πολύ καλή εμπειρία τουλάχιστον σε θέμα ποιότητας εικόνας και πολύ καλής δυνατότητας ανάγνωσης ακόμα και τον πιο δύστροπων DVD R με το μοντέλο XV-N212S. :wink:

Reaction score
0
Αυτή τη στιγμή σπίτι έχω το JVC XV-N55 και μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Από όλες τις πλευρές που αναφέρουμε παραπάνω.

Οι 2 μόνο παρατηρήσεις που έχω να κάνω είναι ότι παραμένει άγνωστο αν υποστηρίζει DL δισκάκια και ότι δεν παίζει DVD-MP3...
Aν έκανε πάντως το 2ο δε νομίζω να έψαχνα διαφορετικό μοντέλο....

YΓ. Μόλις τώρα είδα από το videohelp ότι το JVC XV-N50BK δεν υποστηρίζει DVD-MP3, oπότε σίγουρα απομακρύνομαι απο αυτό....

Reaction score
0
Τελικά έφτασα σε τελικό αποτέλεσμα.

Από όσο είδα τιμές στην Ελλάδα ο Αλέκος (Ηλεκτρονική Αθηνών) έχει πολύ καλές τιμές.

To Philips DVP520 το έχει 81 ευρώ (τιμή συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), το οποίο το θεωρώ κορυφαία αγορά για τα συγκεκριμένα χρήματα.

Οπότε το θέμα για μένα έληξε...

ΥΓ. Tα περισσότερα μοντέλα JVC είναι αρκετά ακριβούτσικα....

Reaction score
0
Thanks Spiro.
Ο φιλος μου που θα το παω δωρο βλεπει σε μια 29αρα Philips εκει παιζει διαφορα ο επαιξεργαστης η το progressive scan?
Mε αλλα λογια συγκρινουμε αυτα τα Player με ενα pioneer 575 θα δουμε διαφορες στην εικονα ?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Τι ακριβώς εννοείς???

Progressive scan λίγες TV έχουν κυρίως νέα μοντέλα...

Αν έχει η TV τότε με ένα progressive scan DVD θα βλέπει σαφώς καλύτερη εικόνα...

Reaction score
0
Σπυρο με αλλα λογια τι δοαφορες μπορει να εχει ενα dvd player ton 100 με ενα τον 300ευρω?
Π.Χ αν ο ενας επεξεργαστης εικονας ειναι 54/10 και ο αλλος ειναι 108/10 θα φανει καμια ουσιαστικη διαφορα στην 29αρα?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Π.Χ αν ο ενας επεξεργαστης εικονας ειναι 54/10 και ο αλλος ειναι 108/10 θα φανει καμια ουσιαστικη διαφορα στην 29αρα?
Σε μια σύγχρονη τηλεόραση με progressive θα υπάρχουν διαφορές... Εντελώς πρόσφατα δοκίμασα στην Philips 9417 ενός φίλου 3 dvd players. ΄Ενα παλιό μοντέλο της Thompson, το δικό μου Panasonic RA-61 και ένα Samsung DVD-P145 με progressive. Σε απλό σήμα το Panasonic εύκολα διέλυσε τον ανταγωνισμό λόγω καλύτερου DAC, αλλά οι διαφορές που έκριναν τον νικητή ήταν ελάχιστες. Όταν όμως το Samsung έδωσε progressive σήμα έγινε το κάτι άλλο!!!

Σε μια παλιά TV όμως δεν θα υπήρχε η δυνατότητα progressive οπότε το Panasonic θα ήταν σαφώς το καλύτερο, αλλά στις μικρολεπτομέρειες...

Αν τώρα πάμε σε projector τότε το καλύτερο DAC και το progressive είναι μονόδρομος...

Άρα οι κάτοχοι παλιότερων TV απλά ας κοιτάξουν για ένα τίμιο player με καλή απόδοση των χρωμάτων. Δεν σημαίνει ότι με ένα ακριβότερο θα βλέπετε πολύ καλύτερα... Θα υπάρχουν βελτιώσεις αλλά στην λεπτομέρεια...

Reaction score
0
Telika phra to THOMPSON me 59 eyro apo ta x-pert(gia pelates pou einai gates :lol: )
Eimai eyxaristhmenos apo th syskeyh kanena problhma an kai fthno,loipon opoios endiaferete gia kati fthno kai kalo as parei to THOMPSON apo ta X-pert 8)

To mono meionekthma me ayta ta DVD-players pou exoun pesei para poly h timh toys einai oti den yposthrizoun DIVX pou yposthrizei enas ypologisths,arkeitai sthn pio xamhlh poiothta tou video cd,pantws sou kanei th douleia me to parapanw,paizei ta panta mp3,copy cd & DvD

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp