Αγορά DVD-Recorder με HDD μέχρι 250€

Reaction score
0
Καλημέρα
Θέλω να αγοράσω ένα Dvd recorder με τιμή μέχρι 250€.Θέλω να έχει HDD 160gb δε με νοιάζει για μεγαλύτερο,να έχει πολλές εξόδους μεταξύ των οποίων composite,scart κλπ.Επίσης θέλω να παίζει DIVX και να αναπαράγει Ελληνικούς υποτίτλους από αρχεία με κατάληξη .srt.Είδα αυτό LG RH-398H σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα,αλλά λέει ότι δεν αναπαράγει Ελληνικούς υποτίτλους.Έχετε υπόψη κάτι άλλο σε αυτή την τιμή και με τα χαρακτηριστικά αυτά;

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορά DVD-Recorder με HDD μέχρι 250€

Καλημέρα
Θέλω να αγοράσω ένα Dvd recorder με τιμή μέχρι 250€.Θέλω να έχει HDD 160gb δε με νοιάζει για μεγαλύτερο,να έχει πολλές εξόδους μεταξύ των οποίων composite,scart κλπ.Επίσης θέλω να παίζει DIVX και να αναπαράγει Ελληνικούς υποτίτλους από αρχεία με κατάληξη .srt.Είδα αυτό LG RH-398H σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα,αλλά λέει ότι δεν αναπαράγει Ελληνικούς υποτίτλους.Έχετε υπόψη κάτι άλλο σε αυτή την τιμή και με τα χαρακτηριστικά αυτά;
Σε λίγο καιρό (1-2 έτη)πάντως να ξέρεις πως δεν θα μπορείς να γράφεις τηλεοπτικά προγράμματα λόγο..... digea.

Reaction score
7.100

Moνο αν βρεις dvd recorder με δεκτη mpeg4 κανε την αγορα,διαφορετικα βρισκεις ενα μεταχειρισμενο για 2 χρονακια και μετα το πετας εκει που θα πεταξουμε και εμεις τα δικα μας

Reaction score
0

Αν και φίλε tanto υπάρχει μια λύση. Εξωτερικός δέκτης mpg4 στην av1 του dvd recorder και εγγραφή απο εκεί ακόμη κι με χρονοδιακόπτη προγραμματισμό κλπ!
Έτσι, νομίζω ότι θα συνεχίσουμε να τα χρησιμοποιούμε!

Reaction score
0

Δε γράφω εκπομπές από την ελεύθερη τηλεόραση,μόνο κάτι σειρές της NOVA

Reaction score
7.100

Αν και φίλε tanto υπάρχει μια λύση. Εξωτερικός δέκτης mpg4 στην av1 του dvd recorder και εγγραφή απο εκεί ακόμη κι με χρονοδιακόπτη προγραμματισμό κλπ!
Έτσι, νομίζω ότι θα συνεχίσουμε να τα χρησιμοποιούμε!
ναι ειναι μια λυση απλα μαζευονται πολλα καλωδια και φυσικα μας καλυπτει μονο για την sd εκπομπη.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.964
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988