Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Καλησπέρα Χρόνια Πολλά.Τελικά πήρα χθες το recorder της Sony αλλά όχι το 780 που έχει σκληρο 160gb αλλα το 680 που έχει 120gb.
Βασικά το 780 δεν το έβρισκα πουθενα ετοιμοπαραδοτο κ με λογικη τιμη οπότε το 680 στα 180 ευρω νομιζω οτι είναι πολυ καλο.Εχει τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα με το 780 απλα αλλάζει ο σκληρος.Το βρήκα και σε μαυρο που μ αρεσει πιο πολυ.
Τώρα απο τις πρώτες δοκιμές έχω άριστες εντυπώσεις.
Το upscale του σε απλα dvd είναι φοβερο.Δεν εχω δει αλλα για να το συγκρινω αλλα η διαφορα είναι τεραστια.Η tv είναι μια sony kdl-32d3000.Το εχω σε αναλυση 720p αφου αυτην υποστηριζει και η tv οποτε δεν υπαρχει λογος να παω παραπανω.
Στη λειτουργια εγγραφης απο καναλια στον σκληρο είναι εξευτελιστικα ευκολη διαδικασια. Και μωρο ακομα τα κανει ολα στο λεπτο.Rec, erase ολα γελοιοδεστατα.Έχει 6-7 ποιοτητες εγγραφης που σου δινουν χρονο απο 12 ωρες μεχρι 280.Εγω το εχω βαλει σε μια μετρια ποιοτητα αφου η μανα σιριαλ θελει να γραφει κ να σβηνει.
Μενει να τσεκαρω usb stick και μεταφορα των γραμμενων στο σκληρο σε υπολογιστη και επεξεργασιες κτλ κτλ.
Αυτα προς το παρον.
Ορθως επραξες. Με γεια.Τελικά πήρα χθες το recorder της Sony .............
Πιο Recorder της Pioneer παίζει ελληνικούς υπότιτλους στα divx χωρίς αναβαθμίσεις κ.τ.λΚαλοριζικο , με γειά σου :123:
Για μενα παντως DVD Recorder = Pioneer . Τελεια και παύλα. Ειναι λιγο τσιμπημένα, αλλά χαλάλι τους :119::119:
Λυπάμαι αλλά εν έτος 2009 τουλαχιστον εγώ δεν ασχολούμαι με το divx..Πιο Recorder της Pioneer παίζει ελληνικούς υπότιτλους στα divx χωρίς αναβαθμίσεις κ.τ.λ
Για μένα είναι χρήσιμο και βολικό ένα Dvd player ή Recorder να παίζει divx ,άν εσένα δεν σε αρέσει να ασχολείσαι με divx είναι δικαίωμα σου ,σεβαστό .Λυπάμαι αλλά εν έτος 2009 τουλαχιστον εγώ δεν ασχολούμαι με το divx..
Θα σου συνιστουσα να δεις και να δουλέψεις καποιο από τα τελευταία της μηχανήματα και μετά αν θελεις ξανασυζητάμε...
Από το φλασακι δε διαβαζει (μαλλον) divx.Απ το φλασακι διαβαζει φωτο και μουσικη.Τελικά επέστρεψα το LG που είχα αγοράσει και πήρα κι εγώ το Sony RDR HX680.
Έχει δοκιμάσει κανείς divx?
Μπορεί να τα αναπαράγει απο φλασάκι?
Αν οχι, μπορώ να τα μεταφέρω στον σκληρό για αναπαραγωγή?
Τελικά επέστρεψα το LG που είχα αγοράσει και πήρα κι εγώ το Sony RDR HX680.
Έχει δοκιμάσει κανείς divx?
Μπορεί να τα αναπαράγει απο φλασάκι?
Αν οχι, μπορώ να τα μεταφέρω στον σκληρό για αναπαραγωγή?
Υποθέτω ότι έχεις πληροφορηθεί πως τα ιδιωτικά κανάλια θα εκπέμπουν ψηφιακά με MPEG4 σήμα, το οποίο δεν υποστηρίζεται επί του παρόντος από κανένα DVD-Recorder της ελληνικής αγοράς (κανένα από αυτά που αναφέρεις στο thread).... και να αντέξει (σχετικά...) στο χρόνο ...