Αγορά flac μέσω διαδικτύου;

Reaction score
17
Καλημέρα . Μου αρέσει να αγοράζω τη μουσική μου σε ψηφιακή μορφή μιας που και χώρο δεν πιάνει αλλά είνι και σωστά περασμένα και τα tags του κάθε κομματιού.

Από το amazon.de που αγοράζω κατεβαίνουν όμως σε mp3.. το οποίο είναι κρίμα να αγοράζεις τραγούδι σε απολεστικό αλοριθμο.

Γνωρίζεται κάποιο μεγάλο (όπου μεγάλο σημαίνει: αναγνωρισμένο κ να μην φοβάσαι να βάλεις την πιστωτική σου) που να πουλάει τα αρχεία σε flac?

Σας ευχαριστώ πολύ
Αλέξανδρος

Reaction score
1
Απάντηση: Αγορά flac μέσω διαδικτύου;

μπορεις και αγοραζεις δηλαδη απο amazon.de? σε 320 kbps τα βρισκεις? ρωταω γιατι εκει τουλαχιστον εχει πλουσιο υλικο.

Reaction score
17
Re: Απάντηση: Αγορά flac μέσω διαδικτύου;

μπορεις και αγοραζεις δηλαδη απο amazon.de? σε 320 kbps τα βρισκεις? ρωταω γιατι εκει τουλαχιστον εχει πλουσιο υλικο.

Το bitrate νομίζω ότι είναι πιο χαμηλά 250 κάτι. Θα κοιτάξω όταν πάω σπίτι. Ναι μπορώ να αγοράζω από εκει (μένω όμως Γερμανία).

Reaction score
1
Απάντηση: Αγορά flac μέσω διαδικτύου;

ok eyxelaios.
μιας και υπαρχει εδω θεμα για να μην ανοιγω νεο, στον napster μηπως γνωριζει καπιος τα αρχεια μουσικης σε τι bitrate ποιοτητα ειναι? ειναι free drm? απο οτι ειδα δεν αναφερει καπου κατι.
ρωταω γιατι αυτα που θελω δεν τα βρισκω σε flac σε αλλα σαιτ, θα ειμαι ενταξει αν τα βρω σε 320kbps τουλαχιστον.

Reaction score
2
αν μπορεί καποιος να απαντήσει, όσον αφορά στο HD tracks, για downloading απαιτεί διέυθυνση Αμερικής...Κάποια λύση?? για να κάνουμε δικό μας το carmen fantasia δηλαδή...Αναζητείται Guru σε mac OS.

Reaction score
17
Re: Απάντηση: Αγορά flac μέσω διαδικτύου;

ok eyxelaios.
μιας και υπαρχει εδω θεμα για να μην ανοιγω νεο, στον napster μηπως γνωριζει καπιος τα αρχεια μουσικης σε τι bitrate ποιοτητα ειναι? ειναι free drm? απο οτι ειδα δεν αναφερει καπου κατι.
ρωταω γιατι αυτα που θελω δεν τα βρισκω σε flac σε αλλα σαιτ, θα ειμαι ενταξει αν τα βρω σε 320kbps τουλαχιστον.
Εγώ κατεβάζω όπως είπα από το γερμανικό σιτε... επέιδή δεν γνωρίζω εάν ξέρεις Γερμανικά σε παραπέμπω στην ιστοσέλίδα του αγγλικού για περισσότερες λεπτομέρειες
http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html/ref=hp_rel_topic?ie=UTF8&nodeId=200274410

σύμφωνα με αυτή τη ιστοσελίδα ή ποιότητα είναι γύρω στα 256 :( και τα τραγούδια είναι drm-free. Ακριβώς τα ίδια ισχύει για το γερμανικό site.

Α.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.700
Members
38.600
Νεότερο μέλος
Dorak