Αγορά HD κάμερας!

Reaction score
2
Παιδιά, πώς και δεν ανέφερε κανείς την JVC HD6; Έχω ακούσει/διαβάσει πολλά καλά γι' αυτήν και είναι από τις ελάχιστες (αν όχι η μόνη) που δίνει έξοδο 1080p...

Reaction score
1
Απάντηση: Αγορά HD κάμερας!

Οταν παίρνεις γνώμες , ακούς τους καλύτερους !

Reaction score
0
Αγαπητέ Χρήστο μήπως έχεις την δυνατότητα να κάνεις κάπου upload κάποιο μικρό κλιπάκι, ώστε να δούμε και εμείς τι τραβάει αυτή η Canon...?

Reaction score
0
Xρήστο και εγώ έφερα τελικά από την Ν.Υόρκη την canon HF100 στην ίδια τιμή ( 630$ ) μαζί με τον ευρυγώνιο φακό converter 0.7 ( 170$ ) ο οποίος κάνει πολύ καλή δουλειά.

το μόνο που δέν μπόρεσα να βρώ λόγω εξαντλήσεως ήταν την μεγαλύτερη μπαταρία ΒΡ-819 η οποία κρίνεται απαραίτητη...

είναι μοντέλο ntsc και αυτό δέν αποτελεί κανένα προβλημα...

η εικόνα της στα φωτεινά είναι εκπληκτική.....ενώ στα πολύ σκοτεινά έχει κόκκο όπως όλες οι HD κάμερες. ( φίλος με sony sr-12 την είδε από ps3 με την sd card να παίζει στην 50' panasonic pz70 και έπαθε πλάκα)

το μόνο μου θέμα είναι ότι δημιουργωντας μία ταινια απο το λογισμικό της canon (pixela) είχα σπασίματα στην κίνηση και δέν γνωρίζω εάν γι'αυτό είναι υπεύθυνο το laptop μου ( core 2 duo, 2.2Ghz, 2gb ram)
Xρήστο εάν έχεις κάποια γνώμη πάνω σε αυτό ή εμπειρία με κάποιο άλλο λογισμικό σε παρακαλώ ενημέρωσε με.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos