Αγορά hi-fi

Reaction score
0
Γεια χαρά σε όλους!Θέλω να αγοράσω το παρακάτω ηχοσύστημα για σαλόνι μικρό :http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.704030 .Δεν θέλω να υπερβώ τα 200 ευρώ.Μπορώ μελλοντικά μέσω κάποιου ενισχυτή να βγάζει περισσότερα watt?Αν γνωρίζει κάποιος άλλο μοντέλο σε αυτό το ποσό,ας προτείνει.ευχαριστώ!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δύσκολο να εξάγει κανείς συμπεράσματα από τα χαρακτηριστικά που δίνει το site. Πάντως η SONY φημίζεται για το value for money στις συσκευές αυτού του είδους. Για 159 γιούρα κάνει πολλά πράγματα.

...

Reaction score
0
Δύσκολο να εξάγει κανείς συμπεράσματα από τα χαρακτηριστικά που δίνει το site. Πάντως η SONY φημίζεται για το value for money στις συσκευές αυτού του είδους. Για 159 γιούρα κάνει πολλά πράγματα.

...
Thanks για την απάντηση,απλά θα ήθελα κάποιος που να ξέρει να μου πει,αν μπορώ να το συνδέσω με κάποιον ενισχυτή μελλοντικά ώστε να βγάζει πιο πολλά watt και αν μπορεί να συνδεθεί με το επιτραπέζιο dvd player που έχω.

Reaction score
0
Thanks για την απάντηση,απλά θα ήθελα κάποιος που να ξέρει να μου πει,αν μπορώ να το συνδέσω με κάποιον ενισχυτή μελλοντικά ώστε να βγάζει πιο πολλά watt και αν μπορεί να συνδεθεί με το επιτραπέζιο dvd player που έχω.
Καποιος που να ξέρει;

D

deleted user 10898

Guest
εχει μια "εισοδο ηχου" αρα ισως μπορει να συνδεεται εκει το dvd σου.
για αναβαθμιση με μεγαλυτερο ενισχυτη το ξεχνας. ειναι ολα σε ενα...

Reaction score
7.123
Φιλη εχει το προηγουμενο μοντελο CMT-HX3 που ειναι ρακτικα το ιδιο απλα λιγο αλλαγμενο αισθητικα.Παιζει αρκετα καλα και δυνατα χωρις αισθητη παραμορφωση.
Απο την εξοδο ακουστικων μπορεις να οδηγησεις αλλον ενισχυτη και να το δουλευεις ουσιαστικα σαν cd-radio-προενισχυτη.Το εχω δοκιμασει και τα παει μια χαρα.
Γνωμη μου να πας στο μοντελο cmt-hx70,εχει πολυ καλυτερα ηχεια και πιο ζεστο ηχο.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.704028

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.255
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale