Αγορά onkyo 607 απο που???

Reaction score
0
Καλησπέρα,

σκέφτομαι να αγοράσω τον onkyo 607 και ψάχνω για κάποιο οnline μαγαζί καθώς η αγορά από ελλάδα είναι αρκετά ακριβότερη. Μέσω google μόνο τα amazon βρίσκω πρακτικά. Έχετε υπόψη σας κάποια έμπειστα online shops που να στέλνουν και ελλάδα?

Ευχαριστώ πολύ,

Reaction score
1
Απάντηση: Αγορά onkyo 607 απο που???

Καλησπέρα,

σκέφτομαι να αγοράσω τον onkyo 607 και ψάχνω για κάποιο οnline μαγαζί καθώς η αγορά από ελλάδα είναι αρκετά ακριβότερη. Μέσω google μόνο τα amazon βρίσκω πρακτικά. Έχετε υπόψη σας κάποια έμπειστα online shops που να στέλνουν και ελλάδα?

Ευχαριστώ πολύ,
http://www.schlauershoppen.de/product_info.php/info/p266015_Onkyo-TX-SR607--silver--AV-Receiver.html

http://www.hifiglobe.com/onkyo-txsr-receiver-p-105.html
:109::109:

αλλα θα προτεινα τον 707:109:

Reaction score
1
Και εγω θα σου προτεινα το https://www.schlauershoppen.de .Ξεκινησα με ενα onkyo για μενα και τελικα αγορασα αλλους 3 για φιλους μου.
Σε καμια περιπτωση δεν ειχα προβλημα ουτε με τη συναλλαγη ουτε με την παραδοση και με συνεχη ενημερωση απο το site της ups.
Απο τη μερα που θα κανεις τη παραγγελια υπολογιζε περιπου 5 εργασιμες maximum μεχρι να ερθει στη πορτα σου.

Reaction score
119

Εγω τον πηρα απο εδω αλλα σημερα που θα παραγγελνα δευτερο κομματι για ενα φιλο δε βλεπω τον μαυρο πουθενα...:108:

Reaction score
1

Kαι εγώ από Schlauershoppen.de ψώνισα. Ενισχυτής, ηχεία, iPod dock και μεταφορικά, στην τιμή που είχε ο ενισχυτής ΜΟΝΟΣ του στην Ελλάδα.
Άψογη επικοινωνιά και εξυπηρέτηση από τον Andreas!

Reaction score
1

Από ότι είδα το technikdirect δεν έχει διαθέσιμο τον 607. Μόνο τον 707.

Μάλλον για αυτο και το Schlauershoppen έχει τον 607 σε αυτή τη τιμή. Τελευταία κομμάτια να φύγουν.

Reaction score
0

Φίλε μου και εγώ μόλις προχθές παρέλαβα από Schlauershoppen.

Απόλυτα ικανοποιημένος με όλα, επικοινωνία πριν την αγορά, διαπραγμάτευση τιμής (ναι μου έκανε καλύτερη τιμή από την ήδη φανταστική τιμή που είχε για τον 3007), πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα και επιπλέον έκπτωση, γρήγορη μεταφορά και παράδοση στο χώρο μου!

S U P E R

Reaction score
0
+1 για το Schlauershoppen οπου εχω ψωνισει αρκετες φορες και με αντικαταβολη κιολας αφου ελεχθηκε το προιον.Την μια φορα ο κουριερ εφυγε χωρις να τον πληρωσω απο την βιασυνη του και τον φωναξα πισω κιολας...

Reaction score
0

Παιδιά να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου αν έχει παραγγείλει κανείς από το http://www.hifiglobe.com/onkyo-txsr-receiver-p-105.html και εάν έχει χρησιμοποιήσει την εγγύηση λόγω κάποιου προβλήματος και πως λειτούργησαν;
Ευχαριστώ

Reaction score
0

Παιδιά να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου αν έχει παραγγείλει κανείς από το http://www.hifiglobe.com/onkyo-txsr-receiver-p-105.html και εάν έχει χρησιμοποιήσει την εγγύηση λόγω κάποιου προβλήματος και πως λειτούργησαν;
Ευχαριστώ
Λοιπόν μετά από τηλ επικοινωνία που είχα μαζί τους έκανα την κίνηση να τον αγοράσω μέσω Paypal χθές και μέσα στην ημέρα μου τον έστειλαν.
Θα ενημερώσω μόλις παραλάβω γιά την συναλλαγή και τις εντυπώσεις μου.
Μου στοίχισε 372 ευρώ συνολικά.

Reaction score
0

Λοιπόν μετά από τηλ επικοινωνία που είχα μαζί τους έκανα την κίνηση να τον αγοράσω μέσω Paypal χθές και μέσα στην ημέρα μου τον έστειλαν.
Θα ενημερώσω μόλις παραλάβω γιά την συναλλαγή και τις εντυπώσεις μου.
Μου στοίχισε 372 ευρώ συνολικά.
Παιδιά μόλις παρέλαβα από DHL.Μέχρι εδώ όλα άψογα.

Reaction score
0

χρησιμοποιήσει την εγγύηση λόγω κάποιου προβλήματος και πως λειτούργησαν;
Γενικά αγοράζοντας απο εξωτερικό είναι να μην σου τύχει!

Reaction score
0

Τη Δευτέρα 15-3-2010 παρέλαβα τον Onkyo TX-SR607 . Τον παρήγγειλα από HiFiGlobe.com . Κόστος 372 ευρώ . Τον σύνδεσα στο HTPC . Έκανα το setup και όλα καλά . Αυτό που με ανησυχεί όμως , είναι η ανάπτυξη θερμοκρασίας χωρίς το μηχανάκι να ζορίζεται . Ανησυχώ , διότι δεν έχω εμπειρία για το πως συμπεριφέρονται συσκευές της εν λόγω εταιρείας .
Διαβάστε και αυτό τώρα...
Επειδή στη συσκευασία δεν υπήρχαν οδηγίες στα ελληνικά σκέφτηκα να ζητήσω τη βοήθεια της εν Ελλάδι αντιπροσωπείας . Με ενημέρωσαν , ευγενικά είναι αλήθεια , πως για την αποστολή του εγχειριδίου θα χρειαστεί να πληρώσω ...170 ευρώ!
Χωρίς παραπάνω σχόλια .

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Αγορά onkyo 607 απο που???

Τη Δευτέρα 15-3-2010 παρέλαβα τον Onkyo TX-SR607 . Τον παρήγγειλα από HiFiGlobe.com . Κόστος 372 ευρώ . Τον σύνδεσα στο HTPC . Έκανα το setup και όλα καλά . Αυτό που με ανησυχεί όμως , είναι η ανάπτυξη θερμοκρασίας χωρίς το μηχανάκι να ζορίζεται . Ανησυχώ , διότι δεν έχω εμπειρία για το πως συμπεριφέρονται συσκευές της εν λόγω εταιρείας .
Επειδή στη συσκευασία δεν υπήρχαν οδηγίες στα ελληνικά σκέφτηκα να ζητήσω τη βοήθεια της εν Ελλάδι αντιπροσωπείας . Με ενημέρωσαν , ευγενικά είναι αλήθεια , πως για την αποστολή του εγχειριδίου θα χρειαστεί να πληρώσω ...170 ευρώ!
Χωρίς παραπάνω σχόλια .
170 euro? Παλι καλα που δεν σου ζητησαν κανα νεφρο η το πρωτοτοκο παιδι σου!!!!

Reaction score
119

Χωρίς παραπάνω σχόλια .
Με δυο Ελληνικα manual παιρνεις ενα ενισχυτη δηλαδη...θα τους ζητησω κι εγω ενα .pdf να δω τι θα μου πουν...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis