Αγορά Projector 720p για ταινίες

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.281
Απάντηση: Re: Αγορά Projector 720p για ταινίες

edit: rose, ένας projector τύπου W700, σε τι συνθήκες θα λειτουργούσε σωστά, σύμφωνα με αυτά που λες; Αν έχω καταλάβει σωστά, θεωρείς ότι είναι γενικώς κακός projector για ταινίες, όπως και όλοι οι αντίστοιχοί του, ανεξαρτήτως χώρου, σωστά;
Προς Θεού, όχι!!!

Το πρώτο θέμα που υπάρχει στο θέμα της εικόνας (και του ήχου, αλλά ας μην ασχοληθούμε μ' αυτό) είναι ο χώρος. Ένας προβολέας με τόσο φώς θα ήταν ιδανικός στα χρήματα που ζητάει, αλλά σε ένα χώρο όπου η απόσταση θέασης θα ήταν πάνω από 3,5-4 μέτρα και η οθόνη πάνω από 120"+.

Για να σε βοηθήσω να το καταλάβεις, πήγαινε στο παρακάτω link:

http://www.projectorcentral.com/BenQ-W700-projection-calculator-pro.htm

και αυξομείωσε τις ίντσες της οθόνης (δεξιά κάτω). Εκεί θα καταλάβεις πόσο εκτός προδιαγραφών βγαίνει ο προβολέας, όταν προσπαθήσεις να περιορίσεις την εικόνα του στις 80".

Reaction score
1
Κατάλαβα τι εννοείς, χρησιμοποίησα και το calculator και το είδα.

Το μόνο που κατάφερα να σκεφτώ είναι το ενδεχόμενο να αλλάξω την πλευρά που θα κάνω προβολή και να πάω τον projector στα 6 περίπου μέτρα απόσταση με πλάτος προβολής κάπου στα 2,5 μέτρα. Απλά πρέπει να κάτσω να μετρήσω εάν χωράνε καναπέδες κλπ με τη νέα διάταξη γιατί γυρίζει όλο το σαλόνι 90 μοίρες - αν όχι, μάλλον θα προχωρήσω στην αγορά της plasma τελικά. Σε περίπτωση που γίνεται όμως, προτείνεις κάτι συγκεριμένο από αυτούς που αναφέρω στο πρώτο ποστ; Ή έχεις κάποια άλλη πρόταση στα χρήματα αυτά;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.281
Απάντηση: Αγορά Projector 720p για ταινίες

Φαίνεται ότι έφερα τα πάνω-κάτω...:114:

Δεν έχω καμμιά προτίμηση για κάποιον από τουςτρεις. Ακολούθησε τη συμβουλή του sdrolito και πήγαινε στην avart.

Αν πρέπει οπωσδήποτε να εκφέρω γνώμη, έχω μια προτίμηση στους dlp (βλέπε benq στην περίπτωσή σου) όταν πρόκειται για προβολείς κάτω από τα 2000€, αλλά αυτό ούτε δόγμα είναι, ενώ εγώ δεν βλέπω και rainbow στους dlp, ενώ άλλοι βλέπουν.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.682
Members
38.730
Νεότερο μέλος
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΤΣΙΟΥ