Αγορά Sony DAV-TZ230.

Reaction score
0
Καταρχήν καλησπέρα σε όλους. Υπέβαλα την ερωτησή μου και σε άλλο σχετικό forum αλλά θα ήθελα να πάρω και τις γνώμες των εδώ θαμώνων για να αποφασίσω.

Αυτό που θέλω ουσιαστικά είναι να απολαμβάνω τις αγαπημένες μου ταινίες σε καλύτερη ποιότητα από την 14άρα τηλέοραση του σπιτιού μου ή την15άρα οθόνη του laptop μου.

Έχω καταλήξει στο Sony DAV-TZ230 το οποίο βρήκα στις web προσφορές του multirmama http://www.multirama.gr/products/category?catid=060600 για τα homecinema. Με μια γρήγορη ματιά στο skroutz είδα ότι όντως είναι η χαμηλότερη τιμή.

Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας? Έχει κανείς το συγκεκριμένο μοντέλο? Όπως προανέφερα θέλω κάτι αξιόπιστο και φθηνό. Αν υπάρχει και κάτι φθηνότερο ανάλογο με το Sony DAV-TZ230 περιμένω να το ακούσω.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.439
Απάντηση: Αγορά Sony DAV-TZ230.

Καλώς ήρθατε στο AVSite!

Kαλύτερη ποιότητα σε σχέση με τι και για τι είδους ταινίες μιλάμε;
Dvd ή αρχεία κατεβασμένα απο το internet;

Reaction score
0

'Οταν λέω καλύτερη ποιότητα εννοώ καλύτρη ανάλυση και πιο καθαρό ήχο από της τηλεόρασης μου (μια παλιά 14 άρα).

Ταινίες, θέλω να βλέπω τόσο dvd όσο και κατεβασμένες από το internet.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.439

Με μπερδέψατε..
Για να βλέπετε με καλύτερη ποιότητα εικόνας πρωτίστως χρειάζεστε καλύτερη τηλεόραση.
Στον υπολογιστή η εικόνα δεν θα έχει διαφορά σε σχέση με το αναπαράγεται τις ταινίες απ τον ίδιο.

Από εκεί και πέρα για τα καταβασμένα αρχεία συνήθως τα all in one συστήματα έχουν πολλούς περιορισμούς στο είδους που μπορούν να αναπαράγουν καθώς και στην υποστήριξη υπότιτλων.Το συγκεκριμένο μπορεί να αναγνωρίσει divx αλλά δεν λέει πουθενά αν αναπαράγει avi ή mkv αρχεία.

Reaction score
0

Άρ αχρειάζομαι και μια καλύτερη τηλεόραση :) (συγνώμη είμαι λίγο άσχετη).

Αυτό με τα αρχεία δεν το είχα καθόλου υπόψιν μου. Πρέπει να το ψάξω καλύτερα δηλαδή αν θέλω να κατεβάζω ταινίες και να βάζω υπότιτλους. Δεν θέλω να πάρω κάτι που μετά από λίγο καιρό θα καταλήξω στο ότι δεν μου κάνει.

Εσείς έχετε κάποιο σύστημα υπόψιν σας σε αυτά τα χρήματα του Sony DAV-TZ230?

Κάτι απλό που να υποστηρίζει τα βασικά αρχεία video.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.439

Υπάρχουν αρκετά συστηματα πέριξ της τιμής του Sony αλλά είναι παρόμοιων δυνατοτήτων απ ότι βλέπω.Οπότε δεν ξέρω αν έχουν κάτι παραπάνω σε υποστήριξη αρχείων και υποτίτλων(για κατεβασμένες ταινίες).
Η πιό ασφαλής λύση για ταινίες μέσω ιντερνετ είναι κάποιο media player(πχ wd tv live)
με κόστος πέριξ των 110ε.'Ετερη λύση είναι κάποιο player που να διαβάζει δισκάκια και αρχεία σαν αυτό.
Όμως για να έχεις την παραπάνω απόδοση σε εικόνα και πάλι θα πρέπει να αγοράσεις μια νεα τηλεόραση.
Αυτό είναι γιατί η υπάρχουσα τηλεόραση σου είναι standard definition οπότε και περιορισμένη απ την ανάλυση της για να δείξει καλύτερη εικόνα κάποιο player.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.439

Αν θές απλά και μόνο να έχεις καλύτερο ήχο με την υπάρχουσα τηλεόραση τότε το sony αρκεί αλλά μόνο για dvd δισκάκια.
Αν θές να βλέπεις και καλύτερα τότε η αγορά νέας τηλεόρασης είναι επιβεβλημένη.
Υπολόγιζε πέριξ των 400ε για μια 32άρα τηλεόραση.

Reaction score
0

Άρα την 600ευρώ την έχω στο νερό :( Αχ μου ΄κανες την καρδιά περιβόλη. (πλάκα κάνω εννοείται)

Σε ευχαριστώ πολύ, με κατατόπισες πλήρως και ξεδιάλυνα στο μυαλό μου κάποια βασικά πράγματα για το home cinema, μιας και ήμουν παντελώς άσχετη.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.116
Members
38.654
Νεότερο μέλος
panaplio