Αγορά Sub

Reaction score
30.391
Απάντηση: Αγορά Sub

Αν αναφέρεσαι στο δικό σου ναι, στο sub eq της οντισι , δεν μπορείς να επέμβεις..

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

γιαννη οπως βλεπεις στη προτελευταια θεση μετραω και το sub eq.
Για τον κουκλο μην ξαναλεμε τα ιδια πραματα.
Μετα απο αυτο εσπασε το καλουπι της ομορφιας:126:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.926
Re: Απάντηση: Αγορά Sub

Γιάννη , το velodyne sms1 , που εχω εγω είναι αρκετά καλό, και πλήρως παραμετροποιήσιμο, εν, αντιθέσει με το audyssey, το οποίο δουλεύει μόνο αυτόματα και δεν μπορείς να επέμβεις σε τίποτα.Το βελο εχει και αυτόματη λειτουργία, πέραν της χειροκίνητης.Τώρα της svs, είναι το ίδιο με το audyssey, και κάνει τα ιδια πράγματα , πάλι αυτόματα.Ναι υποτίθεται οτι μεράει 2 σαμπς , και υποτίθεται οτι κάνει καλή ισοστάθμιση, αλλά εμένα μου την σπάει , να μην μπορώ να επέμβω.
Αυτό μου την δίνει και με το audyssey γενικότερα, και γι'αυτό και δεν το χρησιμοποιώ στον avp, γιατί μου ξεραίνει εντελώς τον ηχο.
Επίσης το βελο είναι στα μισά λεφτά απο το audyssey, το παίρνεις 500e, μετρητοίς.
Επίσης , εχει έξοδο για 2 σαμπς, απο rca, και 1 απο xlr.
Εγω εχω 2 σαμπς εκατέρωθεν του κεντρικού , σε ίσες αποστάσεις απο την θέση ακρόασης και τα ρυθμίζω άψογα με το βελο.
Α και κάτι ακόμα, το audyssey, δεν εχει έξοδο -είσοδο balanced.
Για οτι άλλο θες εδω είμαι.
Γιάννη, κατέβασα και διάβασα το manual του sms 1.

Μου φάνηκε πλήρως παραμετροποιήσιμο, και με βάση αυτά που διάβασα δεν νομίζω να χρειάζομαι κάτι καλύτερο-ακριβότερο. Μπορείς να μου πεις ( ή με pm) πού βρήκες αυτή την τιμή?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

κοινος φιλος του γιαννη που ξεει καλα το sms σε σπιτι φιλου δεν καταφερε να κανει διαφορες.
In the other hand , το οντισι ειναι ακριβοτερο , αλλα εντελως παραμετροποιησιμο.Βεβαια τα να φουσκωνεις καμπυλες δεν ξερω ποσο καλο ειναι για την υγεια του σαμπ.Και αυτο ισχυει για καθε μοναδα ισοσταθμισης.Απο εκει και μετα το οντισι θελει κιτ εγκαταστατη και 150$ για να παρει καποιος τα <κλειδια > για το sub eq , και καθε sub eq.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

θα ανεβασω κατι σε λιγο...................

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.926
Τώρα αυτό το θαύμα που κατάφερες και ανέβασες φωτό του.... φωτογρύλλου, πώς το έκανες?:111:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

κοπι πειστ, οι αλλες φωτο ειναι απο την μηχανη μου.....:121:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.387
Members
38.694