Σκέφτομαι μετά από αρκετό καιρό είναι η αλήθεια, να αλλάξω την παλιά μου Samsung M87 η οποία λόγω του προβληματικού τροφοδοτικού κάνει κάνα 10λεπτο να ανοίξει... Το budget είναι αυστηρά μέχρι τα 600 ευρώ και μέχρι τώρα έχω καταλήξει στην Panasonic TX-P42U30. Να σημειωθεί ότι η χρήση της θα είναι 60% mkv απο το media player, 20% tv (κυρίως αγώνες) και 20% για monitor και κάνα παιχνίδι από το pc. Βασικά με προβληματίζει λίγο το ότι είναι plasma... Σε κάθε περίπτωση γνωρίζω τα υπέρ και τα κατά των τεχνολογιών και το ότι τα plasma panel 14ης γεννιάς έχουν εξελιχθεί τρομερά αλλά ακόμα με τρομάζει εκείνο το κολλημένο σήμα του Mega σε αρχαία plasma tv ενός φίλου.
Αυτά που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι τα εξής:
1) Αξίξει η εν λόγω tv ή απλώς είναι μια "φτηνιάρικη" έκδοση των μεγαλύτερων Panasonic;
2) Πέρα από τα review έχει δει κανείς ζωντανά την εν λόγω tv?
3) Πόσο πιθανό είναι ένα burn in; Έχοντας πάντα υπόψιν τη χρήση που ανέφερα παραπάνω.
4) Γενικά είμαι ανοικτός και σε άλλες προτάσεις (πάντα βέβαια να μην ξεπερνούν τα 600€)
Αναμένω τις γνώμες σας
Αυτά που θα ήθελα να σας ρωτήσω είναι τα εξής:
1) Αξίξει η εν λόγω tv ή απλώς είναι μια "φτηνιάρικη" έκδοση των μεγαλύτερων Panasonic;
2) Πέρα από τα review έχει δει κανείς ζωντανά την εν λόγω tv?
3) Πόσο πιθανό είναι ένα burn in; Έχοντας πάντα υπόψιν τη χρήση που ανέφερα παραπάνω.
4) Γενικά είμαι ανοικτός και σε άλλες προτάσεις (πάντα βέβαια να μην ξεπερνούν τα 600€)
Αναμένω τις γνώμες σας