Αγορά yamaha RX-V661

Reaction score
0
Καλησπέρα. Βρίσκομαι εδώ και 5 μήνες στη διαδικασία στησίματος home cinema. Μέσω του avsite κόλησα την ευχάριστη ασθένεια και αγόρασα projector optoma HD65. Σίγουρα η πιο ευχάριστη ασθένεια. Μετά σετ ηχείων 5.1 JBL 260.5 ,...μετά Lacie Lacinema Premiere, υπάρχον (απλό) dvd,(απλή)TV,VCR και αρκετά καλώδια, τα οποία "μετακομίζουν" από ΤV σε projector και ανάποδα(ερασιτέχνης ε;) .
Σειρά έχει ένας yamaha RX-V661 (εκεί με βλέπω λόγω τιμής και καλών post). Ο ενισχυτής έχει εξόδους εικόνας HDMI, component, composite, S-Video. Μπορώ να συνδέσω τον optoma με component και την tv με composite και να επιλέγω το συνδυασμό τους με τις πηγές μου ; Η' αναγνωρίζει μια έξοδο εικόνας και απλά
Διαβάζοντας το manual του ανέφερε tv ή projector και στα scenes που μπορούσες να στήσεις επέλεγες μόνο πηγή.

Reaction score
0
Πρώτο μου Post και πάτησα ENTER απότομα ενώ ήμουν στην προτελευταία σειρά...
ερώτηση 2. τα ηχεία μου αναφέρουν ως μέγιστη συνιστώμενη ισχύς για ενισχυτή 100W, power handling 50/200W (continuous/peak) στα 8Ω, για τα δορυφορικά και το κεντρικό. Ενώ το sub είναι 100RMS. Σίγουρα δεν θεωρώ ότι είναι ΤΑ ηχεία, αλλά πιστεύετε στην περίπτωση καψίματος από έναν ενισχυτή 7x90W ?

Reaction score
50
Καλωσήρθες καταρχήν! Φαντάζομαι φοβάσαι μην καεί κανένα ηχείο από υπερβολική ισχύ; Τέτοιος φόβος δεν υπάρχει! Πρώτον δεν παίζει ο Yamaha να βγάζει 7x90 ή 5x90 αλλά ακόμα και να έβγαζε δε θα υπήρχε θέμα. Πιο μεγάλη πρόβλημα υπάρχει από ισχύ χαμηλότερη απ' την ελάχιστη συνιστώμενη για τα ηχεία σου (γενικά μιλάω, όχι για την περίπτωσή σου), παρά από αυτό που σε προβληματίζει.

Reaction score
0
ok.Ευχαριστώ για την απάντηση. Σίγουρα βοηθάει υτό με τα ηχεία γιατί δεν είμαι έτοιμος να δώσω λεφτά για άλλα ηχεία.
Όσον αφορά την έξοδο εικόνας γνωρίζει κάποιος εαν οι διαφορετικές συνδεσμολογίες παίζουν τον ρόλο switcher. Δηλ. να επιλέγεις αναπαραγωγή στη tv ή στο projector από το τηλεχειρηστήριο ? Ή απλά στέλνει ένα σήμα στο monitor out και από εκεί και πέρα δίνει προτεραιότητα σε HDMI, component, s-video και composite.

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορά yamaha RX-V661

Καλημέρα . Είμαι νέος στο site και προσανατολίζομαι κι εγώ στην αγορά του Yamaha RX-V661 . Αλλά δυσκολεύομαι στην επιλογή των ηχείων (πακέτο 5.1 για home cinema και για μουσική από 500,00-1.000,00 ευρώ). Μήπως από το ψάξιμο που έκανες για την αγορά του ενισχυτή είδες κάτι που να "ταιριάζει" σ'αυτόν και να ανταποκρίνεται στα παραπάνω.

Reaction score
0
το θέμα είναι ότι δεν το πολυκοιταγα για ηχεία, μιας και θα αρκεστώ σε αυτά που έχω. Υπάρχει βέβαια ένα thread που ειναι "ηχεία για yamaha 661" http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=46170
που αναφέρουν τα diamond, και γενικά στα περισσότερα post για ενισχυτές και ηχεία έχω δει να προτείνουν τις σειρές αυτές.
Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο μιας και εγώ τώρα άρχισα να ασχολούμαι με τον τομέα αυτό.

Reaction score
175
Παιδια, αναλογως των χρηματων που θελετε να ξοδεψετε υπαρχουν και 4-5 προτασεις για καθε ποσο, που με ενα search στην αναλογη κατηγορια θα τις βρειτε ποιες ειναι.

Ολες ειναι καλες, και οπως θα δειτε ολα τα θεματα τελειωνουν με την προτροπη να ακουσετε οσα σετ περισσοτερα μπορειτε και να επιλεξετε μονοι σας.

Αν τωρα ειστε σε περιοχη που δεν εχετε αυτη τη δυνατοτητα, θα πρεπει να αρκεστειτε ειτε σε κρισεις αλλων μελων εδω, ειτε με βαση δικα σας υποκειμενικα κριτηρια...

Γενικα, σε χαμηλες κατηγοριες τιμων, νομιζω οτι ολα τα ηχεια ειναι κοντα σε αποδοση και αρκουντως ικανοποιητικα...

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορά yamaha RX-V661

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.253