Αγορασα ενα συστημα ηχου και εχω κάποιες απορίες ...

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορασα ενα συστημα ηχου και εχω κάποιες απορίες ...

Αν αερίζεται επαρκώς δεν θα έχει πρόβλημα.
Πάντως μην σε αγχώνει τόσο πολύ το θεμα στρώσιμο..Και με πιο αργούς ρυθμούς να γίνει δεν τρέχει τίποτα.
συμφωνώ ... κατι τετιο με βολευει σαφως ... ομως οταν μου τι βαραει να βαλω 2-3 τραγουδια (συνολικα) μεσα στη βδομαδα δυνατα να ακουσω παει χαραμη το στρωσιμο; τα καταστρεφω; εμενα οταν αγορασα το συστημα με πιεσαν να το κανω με την δικαιολογια οτι μπορει να καει ο ενισχυτης. τελιακ για πιο λογο γινεται το στρωσιμο; για τα ηχεια; για τον ενισχυτη;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Όποιος στο είπε για τον ενισχυτή δεν ξέρει τι του γίνεται..
Το στρώσιμο γίνεται στα ηχεία για να ''μαλακώσουν'' οι αναρτήσεις των μεγαφώνων(τα ελαστικά μέρη που συνδέουν τα μεγάφωνα με την καμπίνα).
Όχι δεν παθαίνουν τίποτα αν τους δώσεις λίγο παραπάνω γκάζι μερικές φορές.
Πάντως έχε το νου σου γιατί ο ενισχυτής είναι σχετικά μικρός για το είδος των ηχείων(αν και θα παίζει δυνατά εύκολα λόγω ευαισθησίας του ηχείου)

Reaction score
0

Όποιος στο είπε για τον ενισχυτή δεν ξέρει τι του γίνεται..
Το στρώσιμο γίνεται στα ηχεία για να ''μαλακώσουν'' οι αναρτήσεις των μεγαφώνων(τα ελαστικά μέρη που συνδέουν τα μεγάφωνα με την καμπίνα).
Όχι δεν παθαίνουν τίποτα αν τους δώσεις λίγο παραπάνω γκάζι μερικές φορές.
Πάντως έχε το νου σου γιατί ο ενισχυτής είναι σχετικά μικρός για το είδος των ηχείων(αν και θα παίζει δυνατά εύκολα λόγω ευαισθησίας του ηχείου)
χιλια Thanks με διαφώτισες!!!

ναι γ αυτό τα πήρα ευαίσθητα ;), τον ενισχυτη τον εχω ερωτευτει, εσεις εδω στο φορουμ μου τον προξενεψατε πριν κατι μηνες. παιζουν ολα ρολοι φτου φτου (το κουμπι εντασης εχει γαμω τα design στο φωτισμο, ασχετο)

Reaction score
0

παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους ... τα ποφασισα εκατσα ενα 3 ωρο συνολικα και διαβασα εδω στο σιτε ολες τισ αποψεις γενικης φυσεως για το στρωσιμο και εμαθα πολλα και διαφορα ...

Reaction score
0

οταν μπορω ... γιατι δεν ειμαι μονος σπιτι τελευταια. οταν ειναι αργα δλδ η ωρα δε θα το τσιμπαω. α μη ξεχασω! ωραια εχω βαλει ενα σιντακι burnin Λεγεται της kharma να παιζει σε ολα τα φασματα. ομως λογο στερεοφωνικου ηχου το κεντρικο και οι δορυφορει ως γνωστων δε παιζουνε. αυτα πως θα στρωσουν; εψαξα στο τυπο surround να βαλω virtual και κατι αλλες επιλογες που ειχε αλλα τζιφος τπτ μονο αν βλαω ταινια η κανα Live. μπορω να βαλω αυτο το σιντι της Kharma να παιζει σε ολα τα ηχεια; και κατι τελευταιο να μη σας κουραζω μ αυτο το στρωσιμο. αμα το εχω 3 μερες να παιζει χωρις παυση θα εκραγει κανας ενισχυτης; η λιγο λιγο;
Για τα surround δοκίμασε στο suround mode απο το τηλεχειριστήριο να το σετάρεις στο stereo. Θα ακούγεται η μουσική σου στερεοφωνικά από όλα τα μεγάφωνα. Μεγιές!

Reaction score
0

Για τα surround δοκίμασε στο suround mode απο το τηλεχειριστήριο να το σετάρεις στο stereo. Θα ακούγεται η μουσική σου στερεοφωνικά από όλα τα μεγάφωνα. Μεγιές!
βασικα ειχε την επιλογη ξεχωριστα ως 7 καναλο στερεο, και γω εβαζα μεσα απο την λιστα του surround mode το dts το οποιο ναι μεν παιζαν ολα αλλα στους δορυφορους ακουγοταν το reαr του τραγουδιου ετσι το Burnin cd δε δουλευε σωστα στους δορυφορους. τωρα ολα οκ ... Thanks

να ρωτησω πηρα το Cd της isotek, το οποιο εχει διαφορα κομματια μεσα, άλλα για το Balance αλλα με οργανα κτλ. εγω για τωρα χρεισιμοποιω το burn in, το track 09 νομιζω, στο οποιο ακουγονται παρασιτα. τι θελω να ρωτησω ... να βαζω μονο αυτο το κομματι η καλο ειναι να παιζει ολο το σιντι; το αφηνω να παιζει οταν λειπω σε αρκετα χαμηλη ενταση (-35db - -45db) γιατι φοβαμαι για το μπασο. ειναι pink ο θορυβος του μπασου και επειδη ταλαντευεται πολυ πανω απο τα 35, το καταλαβενω γιατι βγαζει αερα πολυ ενω δεν ακουγεται και φοβαμαι μη παθει καμια ζημια.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.617
Μην τρελαίνεσαι τόσο.

Χρησιμοποίησε το σύστημά σου για να ακούς μουσική ή να βλέπεις ταινίες σε λογικές εντάσεις (εννοώ όχι εκκωφαντικές) στην αρχή, και όλα θα γίνουν μόνα τους.

Reaction score
0

Βασικα επειδη και εγω θελω να αγορασω ενα ενισχυτη και επειδη το επιπλο που θα μπει υπαρχει ηδη θελω να ρωτησω αν θα εχω προβλημα με θερμοκρασιες μιας και το κενο απο την πανω πλευρα θα ειναι 1 εκατοστο και απο τα πλαγια η καθε πλευρα 4 εκατοστα.
Θα καει το πελεκουδι :131: η καλα ειμαι :142:
:118:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.692

Το καλοκαίρι και σε μεγάλες εντάσεις, πιστεύω θα ζεσταίνεται.

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι να κατεβάσεις το ράφι;

Reaction score
0

Θα εχει προβλημα απο την επανω πλευρα λες η γενικα;
Με το ραφι δυστυχως δε γινετε τιποτα ειναι σταθερη κατασκευη.

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.692

Από πάνω, γιατί από κει φεύγει η θέρμανση που βγάζει ο ενισχυτής.

Reaction score
0

Από πάνω, γιατί από κει φεύγει η θέρμανση που βγάζει ο ενισχυτής.

Σκεψου ομως το θετικο, αν μαζευτει παρεα σπιτι κανενα βραδυ θα μπορουμε να ψησουμε τιποτα πανω στον A/V. :135:

Ενταξει περα απο την πλακα με λιγα λογια θα μου προτεινατε να το ξεχασω η απλα αν το αποφασισω να προσεχω;

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.692

Απλά να προσέχεις τις ζεστές μέρες με τις μεγάλες εντάσεις.

Reaction score
0

ΟΚ ετσι το σκεφτομουν και εγω γιατι δε λεει να παρω κατι λιγοτερο σε A/V και βλεπουμε... ελπιζω να μην μου μεινει στα χερια.

Reaction score
0

παιδια μετα απο το πρωτο 30ωρα burnin Της Isotek ... το sub μου παιζει απ.ι.σ.τ.ε.υ.τ.α καμια σχεση με πριν ... ............

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster