Αγορα Ενισχυτη

Reaction score
81
Απάντηση: Αγορα Ενισχυτη

Κατα την ταπεινη μου αποψη γραφω τα εξης:Marantz γλυκοηχος με μετρια γκαζια και σχετικα αδυναμο χαμηλο.Yamaha σχετικα ουδετερος,εχει γκαζια ικανοποιητικα οχι πολυ καλος ελεγχος μπασου.Denon γρηγορο χαμηλο σκληρες μεσαιες.Αdvance δεν τον εχω ακουσει.Απο αυτους θα επαιρνα τον Marantz.Εγω θα ανεβαινα στον Yamaha rx 797.Τα ηχεια τα εχεις η θα τα παρεις;

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

...οπως τα λεει ο Soundcare. Μονο που για μενα η πιο τιμια αγορα ειναι ο 397. Ο ηχος του ειναι τετοιος που ειναι πιο πιθανο να ταιριαξει στην ιδιοσυγκρασια και στο αυτι πιο ευκολα. Ο 5003 ειδικα, στα δικα μου αυτια ηταν απογοητευση. Πολυ "σουπα" ηχος, ανευρος, πολυ γλυκαναναλατος με ταση να στρογγυλευει και να χανει σε αναλυση. Απο οδηγηση, δεν.... Εδω ειχε τασης συμπιεσης με πολυ ευκολοτερα ηχεια και απο οχι τοσο υψηλες εντασεις. Ο Advance φαινεται καλος, δεν τον εχω ακουσει. Τα δυο αλλα μοντελα της εταιριας που ειχα ακουσει προσεκτικα (103, 305) μου εδωσαν την εντυπωση οτι ρεπουν προς τον ενθουσιασμο, αρκετα forward στις υψηλες αλλα σε σχεση με αλλους ενισχυτες υστερουσαν σε αναλυση.

Reaction score
5.847

Κατα την ταπεινη μου αποψη γραφω τα εξης:Marantz γλυκοηχος με μετρια γκαζια και σχετικα αδυναμο χαμηλο.Yamaha σχετικα ουδετερος,εχει γκαζια ικανοποιητικα οχι πολυ καλος ελεγχος μπασου.Denon γρηγορο χαμηλο σκληρες μεσαιες.Αdvance δεν τον εχω ακουσει.Απο αυτους θα επαιρνα τον Marantz.Εγω θα ανεβαινα στον Yamaha rx 797.Τα ηχεια τα εχεις η θα τα παρεις;
Τα ηχεια εχουν αγοραστει απο 4 διαφορετικα ατομα λογω προσφορας που ηταν.
Γιαυτο ψαχνουμε ενισχυτες τωρα.
Μετα απο ψαξιμο καταληξαμε στους παραπανω ενισχυτες.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.293

http://www.denon.co.uk/site/frames_main.php?main=prod&ver=&MID=3&sub=2&action=detail&Pid=432

Τον αγόρασε γνωστός με opera ,και άλλος ενας με ? τα ιταλικά τα ακριβά? πως τα λένε ? κόλησε το μυαλό μου.
Και οι δυο είναι κατ ενθουσιασμένοι.
Βέβαια είναι μάλλον αλλη κατηγορία τιμής.:604:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.616
Members
38.471
Νεότερο μέλος
nickger