Αγορα Πικαπ

Reaction score
1.147
ρε παιδιά, στην υπερχειρότερη (κατά hifi)
δεν μπορεί να πάρει ένα audio technica πικάπ και ένα ζευγάρι αυτοενισχυόμενα ηχεία τύπου edifier?

Με 200+ ευρώ θα κάνει τη δουλειά της.

@Xoulia711 πες μας λίγο, πόσα τετραγωνικά είναι ο χώρος που θα παίζουν τα ηχεία και πόσο μακριά θα κάθεσαι από τα ηχεία όταν ακούς? (ο καναπές ξερωγω)

Reaction score
6
ρε παιδιά, στην υπερχειρότερη (κατά hifi)
δεν μπορεί να πάρει ένα audio technica πικάπ και ένα ζευγάρι αυτοενισχυόμενα ηχεία τύπου edifier?

Με 200+ ευρώ θα κάνει τη δουλειά της.

@Xoulia711 πες μας λίγο, πόσα τετραγωνικά είναι ο χώρος που θα παίζουν τα ηχεία και πόσο μακριά θα κάθεσαι από τα ηχεία όταν ακούς? (ο καναπές ξερωγω)
Το πικαπ θα μπει στο δωματιο , που ειναι ενα μεσαιο δωματιο, δεν ξερω τετραγωνικα :p δεν θελω να ειναι και τιποτα τρελο απλα να εχει εναν ωραιο ηχο.

Reaction score
5.880
Δεν υπαρχουν λυσεις κατω απο τα 300 ευρω,οπου να αξιζουν.

Ενα αξιοπρεπες αυτοενισχυομενο ειναι το m-audio av-42 για το δωματιο.
http://www.audioshow.gr/index.php?o...ct_id=15527&virtuemart_category_id=30&lang=el

Για πικαπ παλι αξιοπρεπες ειναι αυτο
http://www.audioshow.gr/el/καταστημ...ernal-phono-preamp-usb-out-white-black-detail

Στην θεση σου,αφου δεν εχεις ακομα δισκους και δεν καιγεσε να τους ακουσεις,θα κραταγα τα λεφτα και θα μαζευα ωστε να παρω κατι αξιοπρεπες και να μην κλαιω τα λεφτα μου.

Reaction score
0
Καλησπερα. Τον τελευταιο καιρο ενδιαφερομαι για την αγορα ενος πικαπ για οικιακη χρηση. Δεν θελω κατι εξεζητημενο, αλλα θα ηθελα ο ηχος να ειναι ικανοποιητικος.Δεν εχω ιδεα ομως για το τι χρειαζεται ηχεια κτλ. Αν μπορει καποιος ας μου προτεινει καποια μαρκα, να μου πει τι θα χρειαστει να αγορασω εξτρα και αν ειναι καλη ιδεα να αγορασω καποιο μεταχειρισμενο.
Ευχαριστω

Reaction score
0
Το πικαπ θα μπει στο δωματιο , που ειναι ενα μεσαιο δωματιο, δεν ξερω τετραγωνικα :p δεν θελω να ειναι και τιποτα τρελο απλα να εχει εναν ωραιο ηχο.
Εγω εχω αν θες ενα πικ απ SONY να σου δωσω μαζι με τους δισκους αν τους θες και ξεχωριστά.

Attachments

Reaction score
91
Νομίζω φίλε μου ότι πρέπει να σκεφτείς τι θέλεις και να μην πετάμε αυθαίρετα μια ιδέα με 100 ευρώ γιατί και γω θέλω πικάπ ενισχυτή ηχεία και δίσκους με 100 ευρώ και μάλιστα καινούρια και δεν έχω μαζί σου κάτι προσωπικά απλά θα πρέπει η ερώτηση να είναι πιο σαφή και ολοκληρωμένη.

Reaction score
0
Νομίζω φίλε μου ότι πρέπει να σκεφτείς τι θέλεις και να μην πετάμε αυθαίρετα μια ιδέα με 100 ευρώ γιατί και γω θέλω πικάπ ενισχυτή ηχεία και δίσκους με 100 ευρώ και μάλιστα καινούρια και δεν έχω μαζί σου κάτι προσωπικά απλά θα πρέπει η ερώτηση να είναι πιο σαφή και ολοκληρωμένη.
Εγω αν θες εχω πικ απ και δισκους απλα το πικ απ ειναι μεταχειρισμένο και 30 ετιας οι δισκοι ειναι σχεδον αχρησιμοποίητοι...

Reaction score
6
Ενταξει ρε παιδια μια ερωτηση εκανα για να ζητησω γνωμη....δεν εχω ξανασχοληθει με το θεμα.

Reaction score
1.173
Νομίζω ότι πρέπει να ξεκινήσεις ένα νέο θέμα με τίτλο "θέλω να μου χαρίσουν ένα ηχοσύστημα", γιατί με εκατό € δεν έχεις καμία τύχη.
Η μόνη τύχη που έχεις είναι να πας στο μοναστηράκι και να βρεις κανένα τέτοιο σε καλή κατάσταση. :lolsign:

Να ζητήσεις και τους δίσκους μέσα για καλό ξεκίνημα.

Χωρής παρεξήγηση απλά.......
Δεν θελω κατι εξεζητημενο,

αλλα θα ηθελα ο ηχος να ειναι ικανοποιητικος.
.........μου φάνηκε αστείο.

Δεν διαθετω ουτε ενισχυτη ουτε ηχεια. Τσεκαρα αυτα που μου προτεινες αλλα η αληθεια ειναι οτι το budget ειναι αρκετα χαμηλοτερο. Διαθετω γυρω στα 100 ευρω, γι'αυτο και σκεφτηκα κατι σε μεταχειρισμενο.
Δηλαδή 100€ για όλα.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.588
Εγώ λέω άμα δεν έχεις δίσκους, τι το θέλεις το πικάπ;
- δια να ξεκινήσει την φωτεινή της πορεία από την δεξιά ατραπό . . . :angel:

- Xoulia711 , καλώς ήρθες στο φόρουμ , αλλά ανέβασε το budget , 100 είναι λίγα

Reaction score
6
Νομίζω ότι πρέπει να ξεκινήσεις ένα νέο θέμα με τίτλο "θέλω να μου χαρίσουν ένα ηχοσύστημα", γιατί με εκατό € δεν έχεις καμία τύχη.
Η μόνη τύχη που έχεις είναι να πας στο μοναστηράκι και να βρεις κανένα τέτοιο σε καλή κατάσταση. :lolsign:

Να ζητήσεις και τους δίσκους μέσα για καλό ξεκίνημα.

Χωρής παρεξήγηση απλά.......

.........μου φάνηκε αστείο.

Δηλαδή 100€ για όλα.
Σου φανηκε αστειο γιατι προφανως εχεις καποια γνωση πανω στο θεμα. Δεν εχω ξανασχοληθει ποτε στη ζωη μου με πικαπ και δεν ηξερα καθολου τις τιμες στην αγορα. Λιγη ευγενεια δε βλαπτει. Ηρθα εδω για συμβουλες, οχι για κοροιδια.
[DOUBLEPOST=1500657643][/DOUBLEPOST]Και δεν ηξερα οτι μονο οσοι εχουν ηδη δισκους , εχουν και το δικαιωμα να αγορασουν πικαπ. Ολοι απο καπου ξεκιναμε.

Reaction score
15.469
μη τσατιζεσαι ...
ετσι ειναι το κλιμα εδω, λιγο χαλαρο ,λιγο πλακα :smg:
... ειπαμε (ειπες) δε ξερεις απο πικαπ -
δε πειραζει !-
αληθεια ...
εδω μεσα ομως σφαζονται παλικαρια για τη ρυθμιση της vta η' κατι τετοιο , ξερω 'γω ... :)
θες περισσοτερα χρηματα -
θα σου προταθει κατι -
το "να παιζει καλα" εδω μεσα εχει αλλο νοημα ...
να 'σαι καλα και καλως ηρθες ! :drinks:

Reaction score
1.173
:drinks:
Σου φανηκε αστειο γιατι προφανως εχεις καποια γνωση πανω στο θεμα. Δεν εχω ξανασχοληθει ποτε στη ζωη μου με πικαπ και δεν ηξερα καθολου τις τιμες στην αγορα. Λιγη ευγενεια δε βλαπτει. Ηρθα εδω για συμβουλες, οχι για κοροιδια.
[DOUBLEPOST=1500657643][/DOUBLEPOST]Και δεν ηξερα οτι μονο οσοι εχουν ηδη δισκους , εχουν και το δικαιωμα να αγορασουν πικαπ. Ολοι απο καπου ξεκιναμε.

Συγνώμη εάν σε προσβάλω με το μήνυμα μου.

Απλά είναι θέμα λογικής και όχι γνώσεων. Χώρια ότι η ερώτηση έχει απαντηθεί μιας και κάθε μήνα το ίδιο θέμα για πικάπ πρέπει να ανοίγεται σίγουρα από μια φορά.

Με λίγο ψάξιμο θα έβλεπες ότι δεν γίνεται αυτό που ζητάς και τα κριτήρια θα ήταν διαφορετικά.

Συγνώμη και πάλι εάν σε πρόσβαλε το μήνυμα μου.

Καλός όρισες....

Last edited:

Reaction score
460
Καλώς ήρθες στο forum. Δικαίωμα να αγοράσουν πικ απ εχουν όλοι. Αλλα ειναι κάπως παράλογο να σπαταλήσεις χρήματα για πικαπ ενώ δεν έχεις βινύλια και να δώσεις ακόμα περισσότερα για δίσκους όταν μπορείς να έχεις πρόσβαση σε ανεξάντλητη μουσική με καλό ήχο σχεδόν τσάμπα(Spotify). Αυτο στο λέει κάποιος που αν δεν πάρει 2-3 δίσκους τον μήνα τον πιάνει κατάθλιψη. Εάν πάλι θες να φτιάξεις δισκοθήκη οπωσδήποτε welcome to the club των κολλημένων!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.984
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas