Αγορα κασετοφωνου

Reaction score
18
Καλησπέρα. Με έχει πιάσει η νοσταλγία και η αγορά deck κασετόφωνου μιας και τα εφηβικα μου χρονια ειχαν πολυ αντιγραφή και edit (με το cooledit) απο ραδιοφωνο σε κασετα. Τότε είχαμε ενα AIWA AD-WX929 διπλης κεφαλής με dual deck.
Εχω βρει διάφορα 3head: Denon DRM-710, Sony TC K 611S και μπορω να διαθέσω μέχρι περίπου 200€ εφόσον αξίζει.
Ποια είναι η γνώμη σας, μήπως υπάρχει αντίστοιχο thread? μήπως έχει κάποιος να δώσει κάτι?

Na συνεχίσω με αυτή την επιθυμία ή να μου φύγει??? χαχαχα

Σας ευχαριστώ.

gonis

Luger
Reaction score
12.621
Με δεδομένο ότι το συναίσθημα θα επικρατήσει της λογικής είναι σαν να το έχεις παρει:)
Τα τελευταια χρόνια,όπως κάθε τι που στοχεύει στη νοσταλγία,οι τιμές στα μεταχειρισμενα κασετόφωνα εχουν αυξηθει παράλογα πολλές φορές.
Επειδη οι επιλογές δεν είναι πολλές,βρες ένα που έχει επισκευασθεί-συντηρηθεί πρόσφατα και είναι πλήρως λειτουργικό και παρτο .
Το Denon που αναφέρεις πιο πάνω αν είναι πλήρως λειτουργικο και σε αξιοπρεπη οπτική κατάσταση πιστεύω ότι θα σε καλύψει.
Και ένα καλό service κασετόφωνων

Last edited:

Reaction score
1.301
Είμαι εδώ και αρκετά χρόνια "Κασετοφωνιάς" . Άρχισα και εγώ απο νοσταλγία και σήμερα δεν ξέρω ( στην πραγματικότητα) πόσα και πού τα έχω. Η συμβουλή μου: Αγόρασε ένα κασετόφωνο από Service και να πας με μια δικιά σου κασέτα να το ακούσεις πριν το αγοράσεις. Αν θέλεις να μπεις βαθιά στον χώρο του κασετοφώνου θα μάθεις αρκετά τεχνικά πράγματα και αυτό έχει μεγάααααλο ενδιαφέρον εάν είσαι Inquiring mind .
Επειδή έχω και τα 2 κασετόφωνα που έχεις βρει καλύτερο στα αυτιά μου είναι το Denon. To Dolby S αν έχεις και άλλα κασετόφωνα ( αυτοκίνητο φορητά walkman κτλ ) δεν θα το χρησιμοποιήσεις. Αν είσαι κοντά Χαλάνδρι θα χαρώ να τα δεις και ακούσεις και τα δύο.

Reaction score
12.046
να πας με μια δικιά σου κασέτα να το ακούσεις πριν το αγοράσεις
Και αν η κασέτα του δεν είναι καλά γραμμένη; Θέλω να πω αν είναι από κασετόφωνο με λάθος ταχύτητα ή λάθος αζιμούθιο;

Reaction score
279
Υπάρχουν και κάποια επώνυμα μαγαζιά που πουλάνε μεταχειρισμένες συσκευές Hi-Fi όπως το Hi Fi Power και το Stereo Park. Αξίζει να πάρεις ένα τηλέφωνο ή να περάσεις μια βόλτα από εκεί.

Επίσης υπάρχουν αρκετές αγγελίες στο Vendora.gr που δίνει και εγγύηση επιστροφής χρημάτων αν η συσκευή που παραλάβεις δεν συμφωνεί με την περιγραφή του πωλητή. Ρίξε και ματιά σε Hi-Fi μαγαζιά του εξωτερικού, όμως οι τιμές εκεί έιναι τσιμπημένες καθώς τα μηχανήματα που πουλάνε έχουν περάσει από service και πωλούνται με εγγύηση έως και 2 έτη.

Reaction score
1.301
Και αν η κασέτα του δεν είναι καλά γραμμένη; Θέλω να πω αν είναι από κασετόφωνο με λάθος ταχύτητα ή λάθος αζιμούθιο;
Σωστά ! Υπάρχουν 2 λύσεις. Ή φέρνουμε το κασετόφωνο στην κασέτα του (εύκολη υπόθεση) ή ξαναγράφει την κασέτα του στο κασετόφωνο που το έχω φέρει με κασέτες αναφοράς του Roth. Το σωστό είναι εμφανές !

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.940
Members
38.629
Νεότερο μέλος
vespoukis