Αγορα λαμπατου εως 1000 ευρω

Reaction score
5.893
Απάντηση: Αγορα λαμπατου εως 1000 ευρω

Αγορα μονο απο ελληνικη αγορα...
Χωρος 25 τμ
Αποσταση ακροασης 2-2,5μετρα
Εντασεις φυσιολογικες.
Ηχεια που θα οδηγησουν ειναι τα Audio spectrum sirine

Reaction score
2.243
Βασικά τώρα που το ξαναείδα ο ήχος δοκίμασε το μοντέλο με τα 60 w το οποίο δεν βρήκα στο site, αλλά έχουν και έκδοση με 80w. Η έκδοση των 60 πάντως την είχε ο ήχος στα 900 ευρώ.

Reaction score
5.893

Reaction score
2.243
οκ βλακεία μου αυτός είναι τελικός. Στον ήχο είχαν στους πίνακες τόσο τελικό όσο και ολοκληρωμένο στα 60 βατ. Τώρα που κοίταξα λίγο καλύτερα την ιστοσελίδα της εταιρίας, έχουν και ολοκληρωμένο, αλλά πιο αδύναμο, μόνο με 20 βατ στο κανάλι, που μου φαίνεται λίγο απίθανο να κουνήσουν τα audio spectrum. Μάλλον αυτοί που πήραν τα 4.62 αστεράκια στον ήχο πρέπει να καταργήθηκαν.

Reaction score
5.722
copland 405 ολοκληρωμενος !
δινεις και αυτο που εχεις κ αι η διαφορα θα ειναι μικροτερη ...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Αγορα λαμπατου εως 1000 ευρω

γιαννη,
αν δεν απατωμαι τα ηχεια σου χρειαζονται λιγο ρευμα... εχω επισης την αισθηση οτι στο χιλιαρικο για λαμπατο θα θες πολυ γρηγορα αναβαθμιση. γιατι δεν κοιτας καποιον μεταχειρισμενο λαμπατο πολυ ανωτερης κλασης, που μπορει να παρεις με 1000-1300 ?? ειναι αρκετοι και στην ελληνικη αγορα και αξιολογοι επισης.

εγω δεν ειμαι πολυ της λαμπας βεβαια, αρα σου λεω απλα μια ταπεινη αποψη.
γενικα, δεν πιστευω ιδιαιτερα στους λαμπατους ( που να εχουν και καποια ισχυ βεβαια) που κοστιζουν κατω απο 2000-3000...

κατ' εμε, κοιτα ακριβο λαμπατο μεταχειρισμενο η υβριδιο.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Αγορα λαμπατου εως 1000 ευρω

γιαννη, καλησπερα
εχω την αισθηση οτι τα ηχεια σου χρειαζονται ρευμα... για λαμπατο καινουριο στα 1000 νομιζω θα θες πολυ συντομα αναβαθμιση. γιατι δεν κοιτας να παρεις καποιον μεταχειρισμενο λαμπατο πολυ ανωτερης κλασης??υπαρχουν πολοι αξιολογοι στην ελληνικη αγορα με 1000-1300 ευρω.
εγω δεν ειμαι πολυ της λαμπας, αρα σου λεω μια ταπεινη αποψη.
παρολα αυτα, δεν πιστευω στους λαμπατους ενισχυτες ( που να εχουν και καποια ισχυ βεβαια ) που κοστιζουν κατω απο 2-3000.

κατ εμε, κοιτα καποιον καλο λαμπατο η καποιο υβριδιο με βατ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.176
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe