Αγορα 40-42αρας τηλεορασης full hd:panasonic plasma 42pz8e ή samsung lcd le40a656?

Reaction score
0
παιδια γεια σας..Μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα στο συμπερασμα οτι αυτες ειναι οι 2 καλλυτερες 40-42αρες για τις αναγκες μου(hd dvds,συδεση hdmi με το pc,αντε και κανενας ποδοσφαιρικος αγωνας)..τις εχει δει κανεις και τις 2,διπλα διπλα?εχω καταφερει να δω μονο την samsung και ειλικρινα με εντυπωσιασε..απιστευτη ευκρινια και ομαλη ροη κινισεων μεσω του 100hz motion plus..δεν εχω καταφερει να δω την panasonic..η πωλητρια στο πλαισιο πατρας μ ειπε πως ειναι ακομα καλυτερη κ οτι το πανελ της(plasma panel) πλεονεκτει του lcd panel της samsung..ακουω γνωμες..

Reaction score
802
Re: Αγορα 40-42αρας τηλεορασης full hd:panasonic plasma 42pz8e ή samsung lcd le40a656

καλυτερη η 42pz σε εικονα.

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορα 40-42αρας τηλεορασης full hd:panasonic plasma 42pz8e ή samsung lcd le

μετα απο πολυ ψαξιμο εχοντας δει τα παντα παντου και εγω σε αυτην ειχα καταληξει (42pz) αλλα πηρα την px λογω της μισης της τιμης... Aνεπιφυλακτα pany pz.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Αγορα 40-42αρας τηλεορασης full hd:panasonic plasma 42pz8e ή samsung lc

μετα απο πολυ ψαξιμο εχοντας δει τα παντα παντου και εγω σε αυτην ειχα καταληξει (42pz) αλλα πηρα την px λογω της μισης της τιμης... Aνεπιφυλακτα pany pz.
φιλε azou εχεις δει κ την samsung παραλληλα ετσι?ημουν ετοιμος να παρω την samsung αλλα με προβληματισαν πολυ τα απιστευτα χαρακτηριστικα της panasonic την οποια δν εχω καταφερει να δω..η πανασονικ ειναι καλυτερη σε εικονα δλδ..ε?

Reaction score
802
Re: Αγορα 40-42αρας τηλεορασης full hd:panasonic plasma 42pz8e ή samsung lcd le40a656

Nαι, ευκολα κιολας και απο πολυ πιο ακριβες τηλεορασεις.Την χτυπας στα τυφλα.

Reaction score
11
Απάντηση: Αγορα 40-42αρας τηλεορασης full hd:panasonic plasma 42pz8e ή samsung lcd le

Τις εχει δει ποτέ κανένας δίπλα-δίπλα ή τουλάχιστον κοντά η μία με την άλλη να παίζουν τη ίδια πηγή. Και εγώ για Panasonic πηγαίνω στις 42'' αλλά όπου την έχω δει δεν μου άρεσε η εικόνα. Αντίθετα η Samsung 656 φαινόταν πολύ κσλύτερη. Δυστυχώς όμως με διαφορετικές πηγές και προγράμματα οπότε δεν ξέρω αν αυτό που είδα είναι αντικειμενικό.

Reaction score
164

Γενικά οι πλάσμα των τελευταίων 1-2 ετών είναι εξαιρετικές τηλεοράσεις. Ιδίως η Panasonic δίνει ρέστα στην κατηγορία.
Θα την απέφευγα αν θα την ήθελα για χρήση ως μόνιτορ υπολογιστή.
Να ξέρεις ότι οι πλάσμα δίνουν σωστή εικόνα, αλλά στα καταστήματα όχι τόσο εντυπωσιακή όσο οι LCD που κάνουν "μπαμ".
Η καλύτερη μέθοδος είναι να πάρεις μια ταινία την οποία γνωρίζεις και να πας ζητήσεις να τη δεις στις συσκευές που θέλεις να εξετάσεις.

Reaction score
0

Κοιτα, διπλα διπλα δεν της εχω δει, αλλα ολες οι lcd που εχω δει ως τωρα ειναι εντυπωσιακες και φωτεινες με πλουσια χρωματα αλλα (εκτος απο καποια πολυ ακριβα μοντελα) υστερουν στην κινηση και σιγουρα στο μαυρο. Εκτος αυτου στις lcd διακρινω μια ψευτικιλα ετσι μια ντιτζιταλοχρωμιλα πως να πω... Αυτη βεβαια ειναι η δικη μου αποψη που ειμαι και φαν των plasma εξαρχης. Προτιμω αυτη την μουνταδα που εχουν και δεν τις κανει εντυπωσιακες γιατι ετσι ειναι πιο φυσικο το χρωμα τους ειδικα σε ταινιες.

Reaction score
802

ακριβως αυτο που εγραψες...

Reaction score
0

να παω για πωλητης δηλαδη...?

Reaction score
0

Γενικά οι πλάσμα των τελευταίων 1-2 ετών είναι εξαιρετικές τηλεοράσεις. Ιδίως η Panasonic δίνει ρέστα στην κατηγορία.
Θα την απέφευγα αν θα την ήθελα για χρήση ως μόνιτορ υπολογιστή.
Να ξέρεις ότι οι πλάσμα δίνουν σωστή εικόνα, αλλά στα καταστήματα όχι τόσο εντυπωσιακή όσο οι LCD που κάνουν "μπαμ".
Η καλύτερη μέθοδος είναι να πάρεις μια ταινία την οποία γνωρίζεις και να πας ζητήσεις να τη δεις στις συσκευές που θέλεις να εξετάσεις.
φιλε ungorgiven με προβληματισες αρκετα γιατι η οθονη προοριζεται σε 50% χρηση hdmi για συνδεση με το pc για θεαση κατεβασμενων απο το διαδυκτυο ταινιων σε hd poiothta..για ποιο λογο δεν προτεινονται η plasma για αυτη τη χρηση?

Reaction score
164

Με την παρακολούθηση ταινιών, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
Οι Plasma μπορεί να έχουν πρόβλημα στη χρήση ως pc monitor, σε καθημερινή χρήση. Και αυτό γιατί τα στοιχεία που παραμένουν στην οθόνη ακίνητα (πχ το Start) μπορούν να βλάψουν την οθόνη, αφήνοντας μόνιμα ίχνη. Αλλά αυτό σε διαρκή και παρατεταμένη χρήση. Πχ, αν σερφάρεις κάθε μέρα με τις ώρες.

Reaction score
0

αααα..οχι δν την θελω για τετοια χρηση..εχω μια default οθονη 20''..αλλα πες οτι θελω να καλεσω φιλους και να παιξουμε ενα pro evolution soccer να το ευχαριστηθουμε..στα games θα δω διαφορες?

Reaction score
164

H 656 έχει ένα θεματάκι στο gaming. Έχει input lag, δηλαδή καθυστερεί να δείξει την εικόνα από τη στιγμή που θα πάρει το σήμα, λόγω αργής επεξεργασίας. Υπάρχει ένα gaming mode, το οποίο βελτιώνει την κατάσταση, αλλά βγάζει εκτός τα περισσότερα συστήματα βελτίωσης της εικόνας. Η plasma μάλλον είναι καλύτερη.

JL_

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Αγορα 40-42αρας τηλεορασης full hd:panasonic plasma 42pz8e ή samsung lc

Κοιτα, διπλα διπλα δεν της εχω δει, αλλα ολες οι lcd που εχω δει ως τωρα ειναι εντυπωσιακες και φωτεινες με πλουσια χρωματα αλλα (εκτος απο καποια πολυ ακριβα μοντελα) υστερουν στην κινηση και σιγουρα στο μαυρο. Εκτος αυτου στις lcd διακρινω μια ψευτικιλα ετσι μια ντιτζιταλοχρωμιλα πως να πω... Αυτη βεβαια ειναι η δικη μου αποψη που ειμαι και φαν των plasma εξαρχης. Προτιμω αυτη την μουνταδα που εχουν και δεν τις κανει εντυπωσιακες γιατι ετσι ειναι πιο φυσικο το χρωμα τους ειδικα σε ταινιες.
Χαχαχα... Καλό... :615:

(Η πλάκα είναι πως οι Plasma είναι αυτές που έχουν αμιγώς ψηφιακή λειτουργία στην αναπαραγωγή των χρωμάτων, ενώ οι LCD στο αντίστοιχο κομμάτι τους, λειτουργούν αναλογικά)

Reaction score
0

JL περα απο την πλακα της παρενθεσης σου, εσυ δεν το βλεπεις αυτο που καταλαβες οτι εννοω...?

JL_

Reaction score
19

Ελπίζω να μην με παρεξήγησες azou, Plasmaτάκιας είμαι κι εγώ και καταλαβαίνω τι εννοείς. Αυτό που γράφω όμως στην παρένθεση, ισχύει...

Στις Plasma, το πόσο φωτεινό ή σκοτεινό θα είναι το κάθε υποεικονοστοιχείο, εξαρτάται από το πόσες φορές θα αναβοσβήσει στο χρονικό διάστημα του ενός Hz (μέχρι 1024 για ένα 10bit πάνελ).

Στις LCD, το πόσο φωτεινό ή σκοτεινό θα είναι το κάθε υποεικονοστοιχείο, εξαρτάται από την γωνία του κρυστάλου, ο οποίος όταν είναι παράλληλος με την πόλωση των φίλτρων είναι διάφανος κι όσο τείνει να γίνει κάθετος σκουραίνει.

Reaction score
0

Ποσο μεγαλο ειναι το INPUT LAG στην 656?..πηρα σημερα τηλεφωνο στο πλαισιο κ με τρομοκρατησε ο τυπας περι image retention ή και burn in κ δν ξερω τι να κανω ρε παιδια..βοηθηστε λιγο..το σιγουρο ειναι οτι θελω να παιζω και games

Reaction score
0

εντωμεταξυ ο αλλος πωλητης μ ελεγε πως ειναι συνολικα καλυτερη η σαμσουνγκ κ οτι χανει στα σημεια μονο απ την pz 85..:$ειμαι πολυ προβληματισμενος..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe