Αγορα 60αρας pioneer....πραττω σωστα?

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους...ειμαι ενα βημα πριν την αποκτηση μιας pioneer PDP-LX6090H..H μονη μου σκεψη ειναι μηπως κανω λαθος επιλογη στο θεμα της τηλεορασης,επειδη ειναι πολλα τα λεφτα για την τσεπη μου.Απλα επειδη ειναι κατι που πιστευω οτι θα το κρατησω για πολυ καιρο θελω να αποκτησω 'μαλλον κατα την γνωμη μου' οτι καλυτερο υπαρχει...θα ηθελα την γνωμη σας και την μελλοντικη σας βοηθεια.Εχω διαβασει ολα τα post που υπαρχουν στο forum και εχω εισπραξει πολλες καλες γνωσεις απο αυτα που αναφερετε...
Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Reaction score
4
Απάντηση: Αγορα 60αρας pioneer....πραττω σωστα?

Επειδή κάνω το (σχεδόν) ίδιο με εσένα, μάλλον δεν είμαι και ο κατάλληλος να σου πω ότι μια χαρά κάνεις.....
Αλλά θα στο πω. Με την λογική του "περιμένω" για να βγει κάτι καλύτερο δεν θα αγοράζαμε ποτέ τίποτε... Αυτή τη στιγμή καλύτερη 60άρα είναι η pioneer. Τέλος....

Του χρόνου, σε δύο χρόνια θα είναι άλλη... αν αγόραζες λοιπόν του χρόνου, πάλι σε 1-2 χρόνια θα κυκλοφορούσε κάτι καλύτερο... οπότε?

Οπως και στα αυτοκίνητα. Σήμερα το nissandatsun είναι έτσι. Αυριο το nissandatsun θα αναβαθμιστεί και θα είναι διαφορετικό... Σε δύο χρόνια ακόμα καλύτερο.. τελικά πόσο θα περιμένουμε?

Ασε που η τιμή αυτή τη στιγμή είναι απίστευτη... ίδια τιμή με την KRP-500A... 60 kuro ιντσες σε τιμή 50άρας....

Reaction score
2

Σε αυτά τα λεφτά ίσως προτιμούσα μια μικρότερη tv + ένα προτζέκτορα.
Βέβαια παίζει ρόλο η χρήση και ο χώρος σε μια τέτοια απόφαση.

Reaction score
1

Και από μένα μια ψήφο στην pioneer.
Ως κάτοχος της 5090Η, καλοβλέπω κι εγώ την 60άρα...

Reaction score
0
Η LG60PS7000 που ειναι 1800 ευρω φθηνότερη απο τη pionεer δεν πιο λογικη επιλογή?
Μηπως αναφερεσαι στην lg 60pg7000 kai oxi ps?

Απλα κοιταω να παρω κατι καλο τωρα για να το κρατησω καποια χρονια,γιατι η τεχνολογια τρεχει πολυ γρηγορα και οπου ναναι ερχονται και τηλεορασεις που θα φθασουν και τις ΚURO....
Ενα μεγαλο συν στην υποθεση ειναι οτι την βρηκα,γιατι δεν υπαρχουν πια,και αλλος ενας λογος ειναι η καλη τιμη...

Reaction score
0
Αν κάποιος επιθυμεί την κορυφαία ποιότητα εικόνας, όχι...
αν εχει τα λεφτα να παρει και την pionner και τον καλυτερο προβολεα.

αν οχι, με τα 1800 που περισευουν παιρνοντας την LG παιρνει και καλο βιντεοπροβολεα για τις ταινιες. Άλλωστε την tv, αν εχει καποιος βιντεοπροβολεα, την χρησιμοποιει συνηθως μονοι για το αθλιο τηλεοπτικο σήμα, οποτε η ψαλιδα στην πιοτητα εικονας μεταξυ lg και pionner μειωνεται αρκετα.

Reaction score
4

Συνάδελφοι...
ο άνθρωπος ζήτησε την γνώμη μας για τηλεόραση και εμείς αρχίσαμε να του λέμε για προβολείς και πράσινα άλογα...

Αν ήθελε προβολέα θα μας ρώταγε για προβολέα και όχι για τηλεόραση....

Για τους χ ψ ζ λόγους θέλει τηλεόραση... μπορεί να μην τον βολεύει ο προβολέας, μπορεί να μην χωράει σπίτι του, μπορεί να υπάρχει γυναίκα, κτλ κτλ....

Ας μείνουμε λοιπόν σε αυτό....
Η 6090 μαζί με την 600Α είναι οι κορυφαίες σε εικόνα 60άρες αυτή τη στιγμή. Αν το κριτήριο είναι αυστηρά η εικόνα τότε αυτές θα πρέπει να πάρεις.
Αν μπαίνει το οικονομικό τότε τα μοντέλα της panasonic είναι πολύ κοντά στις Kuro και αρκετά φθηνότερα...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Αγορα 60αρας pioneer....πραττω σωστα?

αν εχει τα λεφτα να παρει και την pionner και τον καλυτερο προβολεα.

αν οχι, με τα 1800 που περισευουν παιρνοντας την LG παιρνει και καλο βιντεοπροβολεα για τις ταινιες. Άλλωστε την tv, αν εχει καποιος βιντεοπροβολεα, την χρησιμοποιει συνηθως μονοι για το αθλιο τηλεοπτικο σήμα, οποτε η ψαλιδα στην πιοτητα εικονας μεταξυ lg και pionner μειωνεται αρκετα.
Μέγα λάθος.
Η εικόνα της pioneer στα αναλογικά κανάλια είναι αξιοσημείωτα καλή. Και αντί να μειώνεται η ποιότητα εικόνας, αυξάνεται η διαφορά υπέρ της pioneer....

Reaction score
0
Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους οσους ανταποκριθηκαν....Ημουν ετοιμος κατα 95% για αυτη την αγορα...μολις ανοιξα το κουτι ημουν 100% σιγουρος οτι εκανα καλη επιλογη χωρις καν να την αναψω...
Σας παραθετω και μια φωτο απο το ανοιγμα της...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.571

Καλορίζικη!

Reaction score
4.910

Μεγειά και απο εμένα! (Να ξέρεις ότι είσαι μάλλον...αντικείμενο φθόνου για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους!)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.298
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale