Αγορα 65αρας

Reaction score
5
Μετα απο αρκετο καιρο απουσιας μου απο το forum, επανερχομαι με ενα 'σχετικα' απλο ερωτημα:

Θα ηθελα τις προτασεις σας για TV 65" με τα εξης δεδομενα:

1. Θεαση κυριως ταινιων αλλα και τηλεοπτικου προγραμματος
2. Καθολου gaming
3. Αποσταση θεασης περιπου 3,5-4 μετρα
4. Δεν ενδιαφερομαι ντε και καλα για κυρτη οθονη
5. Τιμη απο 1000 εως 1500 (καλα ειναι;)
6. Τελος θα αντικαταστησει την πλασμα Panasonic 42G10 οποτε
οποιδηποτε συσχετισμοι ευπροσδεκτοι

Ευχαριστω προκαταβολικα για τις οποιες απαντησεις σας

Reaction score
80
Θα σου πρότεινα αυτήν
http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/164888-samsung-ue65ks7000
αλλά ξεφεύγεις λίγο από τα χρήματα που διαθέτεις.
Επίσης αυτήν αν θες και 3D κοντά στα χρήματα σου
http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/153404-sony-kdl65w859c
ή αυτήν που αποτελεί έναν πολύ καλό συμβιβασμό και είναι ακριβώς στο όριο των χρημάτων σου
http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/162912-samsung-ue65ku6400
καλή χρονιά

Reaction score
640
Στις 60 και 65 ιντσες οι Samsung χρησιμοποιουν panel Sharp τα οποια εχουν μικροτερο contrast λογω μαυρου και ακομα χειροτερη γωνια θεασης καλυτερα ναπας σε lg ή Sony

Reaction score
4
στην τιμη που θεσ βρισκεις στα καταστηματα τηλεορασεις.οποτε το καλυτερο ειναι να παρεις ενα στικακι με μια ταινεια και να την δοκιμασεις επιτοπου.και εγω θα ελεγα σε αυτα τα χρηματα σε panasonic η sony.

Reaction score
73
Μακραν καλυτερη η πρωτη, υπηρχε και προμοσιον με 300 ευρώ δωροεπιταγη, περιμενε λιγο να δεις αν θα βρει παρομοια προσφορα η μηπως πεσει και αλλο η τιμη μολις ανακοινωθουν τα καινουργια μοντελα.

Reaction score
5
Πριν απο 2-3 μερες πηγα σε μεγαλο καταστημα με ενα USB stick που περιειχε ταινια mp4 στα 1080p και τεσταρα 5-6 τηλεορασεις (Samsung 65XS7000, Samsung 65KU6000, 60KU6400, LG 60UH770, Sony 60XD7505 και μια Panasonic 60"" σειρα 602 -αν δεν κανω λαθος-) με ευρος τιμων απο 1099€ εως 1799€ .

Τα συμπερασματα μου:

1. Μια λιγο ενοχλητικη ενταση στα χρωματα σε ολες τις Samsung
2. Σε ολες, λιγο πολυ υπηρχε μια ενοχλητικη αισθηση 'πλαστελινης' στα προσωπα που εμοιαζαν αφυσικα
3. Τα μαυρα δεν μπορω να τα αξιολογησω λογω σχετικα σκοτεινης ταινιας και δυνατου φωτισμου στο καταστημα, η εντυπωση μου ειναι γκριζα στις LG, καλουτσικα στις Samsung καλυτερα στη Sony.

Τελικα (ισως λογω συνθηκων ) δεν εμεινα ευχαριστημενος απο καμμια TV, πιο κοντα στα γουστα μου ηταν το αγνωστο μoυ μοντελο της Panasonic το οποιο δεν βρισκω και στο site του Καταστηματος.

Ειμαι καλα γιατρε μου ή κατι τρεχε με τα ματια μου και τα γουστα μου;

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
78.940
Και τωρα τι θα κανω; Θα εξακολουθησω να βλεπω στην 42αρα plasma;
Ή θα συμβιβαστείς, θα πάρεις την LCD που σου φάνηκε καλύτερη ;) και θα την καλιμπράρεις για να μαζευτεί.
Ή θα πάρεις OLED με τα θέματά τους.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Εκτός αν πηγαίνεις σε όλα τα ματς μπάσκετ της περιοχής , οπότε δεν θα σ ενδιαφέρει η τηλεόραση.
Χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω Θανάση.

Reaction score
5
Εκτός αν πηγαίνεις σε όλα τα ματς μπάσκετ της περιοχής , οπότε δεν θα σ ενδιαφέρει η τηλεόραση.
Χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω Θανάση.
Γεια σου Νικο, χαιρομαι που σε διαβασα !!!

Τωρα για τα ματς μπασκετ ....το Μαρουσι επεσε εκει που επεσε, στη συνεχεια πηγαινα που και που στη Κηφισια, μεχρι που τους φαληρισα και αυτους, τωρα μονο τηλεοραση οπου ειμαι ακινδυνος !!!

Reaction score
1.469
στην ελλαδα δεν πωλουνται πουθενα?
παντως τηλεορασεις πλασμα παραγονται απο τις εταιρειες

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.288
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale