Αγορα Blu Ray Player

Reaction score
20
καλησπέρα παίδες επειδή δεν έχω καμία εμπειρία με blu ray players θα ήθελα αν μπορείται εκείνοι που έχετε κάποιο Player να με συμβουλέψετε για το ποιο να αγοράσω...
λοιπόν αρχικά έχω μια 32'' full hd.θέλω να δώσω μέχρι 150 ευρώ περίπου..θέλω ένα player που δεν αργεί να αναγνωρισει τα δισκάκια(όχι πολύ τουλάχιστον) και χρησιμοποιείται εύκολα αφότου το συνδέσεις χωρίς να θέλει το ψάξιμο του αιώνα...στα + αν παίζει και mkv και αναγνωρίζει ελληνικους υπότιτλους...
πείτε μου κιόλας αν χρειάζεται κάτι παραπάνω να προσέξω..ευχαριστώ για την όποια απάντηση

ΥΓ...λέτε να βγει καμια καλή προσφορά μέσα στις γιορτές να περιμένουμε ή μπα?

Reaction score
1
Απάντηση: Αγορα Blu Ray Player

Φίλε LG-BD 570 με 178 ευρουλάκια και καθάρισες.Είναι και media player θα παίζεις τα πάντα όλα :137: ...μη πας να το πάρεις από μεγάλες αλυσίδες το έχουν πανάκριβο, κοίτα το τεστάρισμα που του κάναμε με τον reactor...

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=91059&page=4

Reaction score
20
ευχαριστώ πολύ αδερφέ,ωραία τα λες και στο θέμα που μας το αναλύεις το player...θα το ψάξω λίγο ακόμα αλλά το συγκεκριμένο φαίνεται αρκετά δυνατό

ξέρεις αν έχει σημαντικές διαφορές απο το LG-BD 560..γιατί το βλέπω ένα σαραντάρι κάτω..

Reaction score
1
Απάντηση: Αγορα Blu Ray Player

Οι διαφορές του με το 560 είναι καθαρά και μόνο στο θέμα του δικτύου.Ιδια μηχανάκια είναι.θα μου πεις τώρα γιατί πήρα το 570...αργότερα θα φτιάξω ένα τοπικό δίκτυο και μου άρεσαν οι δυνατότητές του.Για τιμές και μαγαζί με πμ.:137:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas