Αγορα Dreambox

Reaction score
0
Παιδια καλησπερα. Εντελως νεος στο θεμα αποφασισα να αγορασω εναν Dreambox. Απο χρηματα μεχρι 350 Ε το πολυ αλλα δεν ξερω παροτι εχς διαβασει τα χαρακτηριστικα τους ποιος θα βολεψει..Καλοκοιταζω τον 500HD . Τι λετε αξιζει τα λεφτα του?

Reaction score
1
Απάντηση: Αγορα Dreambox

Σε τι θέμα να σε βολέψει για γίνε ποιο συγκεκριμένος

Reaction score
0
Θέλω να βλέπω hd , να μην υπερθερμαινεται . Γενικά με το βόλεμα εννοώ να μην κολαει

Reaction score
1

Τα κολλήματα είναι πόλοι οι παράγοντες που τα δημιουργούν εγώ νομίζω θα τρως και Κανά κολλήματακι που και που αλλά μικρό το κακό!!

Θερμοκρασία γενικά τα Dreambox ανεβάζουν λιγάκι
Hd καναλια θα βλεπεις γιατι να μη βλεπεις HD δεκτης ειναι

Reaction score
1

Οι δέκτες που συνιστώ εγώ είναι 4

1)dreambox 500 η κλωνο η eagle box (sd δεκτες και φτινοι) μεχρι 100euro
2)azbox hd
3)spiderbox hd
4)Τωρα αμα θες και hd και linux VU θα ελεγα εγω

Το 2 και το 3 υπερέχει σε ποιότητα εικόνας από τους Dreambox (αν σε ενδιαφέρει αυτό το θέμα όπως και άλλοι δέκτες υπερεχουν σε αυτό διάβασε στο forum τα συγκριτικά τεστ )

Τον vu δεν τον έχω δει αλλά έχει ποιο δυνατό επεξεργαστή από αυτόν που θέλεις να αγοράσεις

Το 3 δεν κολαει ποτέ γιατί το έχω

Ποιο πολλές δυνατότητες σε linux είναι γενικά όλοι οι Dreambox ,vu και παίζει και λίγο ο ΑΖΒΟΧ αν θέλεις να ασχοληθείς σε αυτό το θέμα το οποίο στο επαναλαμβάνω θέλει δουλειά υπομονή και χρόνο (εμένα δεν με ενδιέφερε αυτό και αγόρασα το 3)

Γενικά είναι τι ζητάς να κανεις με ένα δεκτη!!!Στη διάθεση σου εδώ το forum για ότι άλλο σε ενδιαφέρει να ρωτήσεις

@οι απόψεις αυτές είναι δικές μου και περίμενε να σου πούνε και άλλα παιδιά την γνώμη τους

Reaction score
114

Τι λετε αξιζει τα λεφτα του?
Κρινεται παρα πολυ ακριβος γι αυτα που προσφερει.
Και γενικα ολοι οι HD Dreambox.
Μπορει μια παλιοτερη εποχη να ειχε καποια avantage που δεν ειχαν αλλοι δεκτες αλλα τωρα εχει παψει να ισχυει αυτο.
Το θεμα ειναι αν προτιμας linux δεκτη η' δεκτη χωρις τις δυσκολιες του linux αλλα να μπορει να κανει σχεδον οτι και ενας linux.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

υπάρχει μια αναλυτική παρουσίαση δεκτών HD που παίζουν linux & Enigma 2, στο τεύχος Φεβρουαρίου των Δορυφορικών Νέων, που νομίζω θα σε καλύψει πλήρως.

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=94863

πάντως συμφωνώ και εγώ πάνω κάτω με τις επιλογές των παιδιών και θα σου πρότεινα να δεις και τον νέο δέκτη Amiko, και για την ακρίβεια τον AMIKO SHD-8900 ALIEN, που είναι και media player.
http://www.astrasat.gr/astrasatdn/index.php?option=com_content&view=article&id=49&Itemid=79&lang=el

Reaction score
0
Με χαρα διαβασα στα δορυφορικα νεα το review για τον amiko alien ( ειδικα το οτι μπορεσαν και φορτωσαν mkv αρχεια). Ομως ccam θα εχει ποτε?

Reaction score
0

...Το 2 και το 3 υπερέχει σε ποιότητα εικόνας από τους Dreambox (αν σε ενδιαφέρει αυτό το θέμα όπως και άλλοι δέκτες υπερεχουν σε αυτό διάβασε στο forum τα συγκριτικά τεστ)...
Που μπορω να βρω αυτα τα συγκριτικά τεστ;

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Αγορα Dreambox

Με χαρα διαβασα στα δορυφορικα νεα το review για τον amiko alien ( ειδικα το οτι μπορεσαν και φορτωσαν mkv αρχεια). Ομως ccam θα εχει ποτε?
To oscam δουλευει τοσο καλα σαν cccam client (καμια σχεση με mgcamd & incubus), που δε νομιζω να χρειαστει ποτε να βγει native cccam γι' αυτο το δεκτη.

Reaction score
114

Oταν λεω σαν server δεν εννοω να μοιρασεις στον κοσμο ολο......
Απλως,αν μπορεις να 'δωσεις' μια καρτα σε καποιον αλλο δεκτη,εστω και τον ιδιο,σε καποιο αλλο δωματιο του σπιτιου σου.
Εστω και με homeplus.
Για τα keys,μιλαω για Rai,ORF,Austria Sat,Bulsatcom,Canal NL ,biss......
Δεν ειναι φοβερο μυστικο,το ξερουν και οι ιδιοι......

Reaction score
2

Oταν λεω σαν server δεν εννοω να μοιρασεις στον κοσμο ολο......
Απλως,αν μπορεις να 'δωσεις' μια καρτα σε καποιον αλλο δεκτη,εστω και τον ιδιο,σε καποιο αλλο δωματιο του σπιτιου σου.
Εστω και με homeplus.
Για τα keys,μιλαω για Rai,ORF,Austria Sat,Bulsatcom,Canal NL ,biss......
Δεν ειναι φοβερο μυστικο,το ξερουν και οι ιδιοι......
Το πρωτο δεν το ξερω καθολου. Το δευτερο, συμφωνα με ο,τι λεγεται σε αντιστοιχο ξενο φορουμ (και που μολις διαπιστωσα και ο ιδιος)... ναι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.176
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe