Αγορα Full HD videocamera

Reaction score
205
καλησπέρα. Διαθέτω περιπου στα 600 ευρω για αγορα 1080P βιντεοκάμερας. Θελω ποιότητα εικόνας χωρις συμβιβασμούς. και σε ημερα και νυχτα να ειναι τέλεια.

Σε αυτα τα χρήματα μπορω να βρω κατι να με καλύπτει? η να κατσω στα αυγά μου και να περιμενω καμια 3D?

Reaction score
3
Απάντηση: Αγορα Full HD videocamera

"ποιότητα εικόνας χωρις συμβιβασμούς. και σε ημερα και νυχτα να ειναι τέλεια".
Αυτό είναι πολύ δύσκολο στα 600€.
Κοίτα την Panasonic SD 600.
Και εδώ
Και εδώ.
Κι εδώ σε σύγκριση με τις ίδιας εταιρείας.

Reaction score
54

Η εικόνα συλλαμβάνεται από έναν ή τρεις αισθητήρες. Αυτοί παράγουν ρεύμα από το φως που προσπίπτει στην επιφάνειά τους. Οι ερασιτεχνικές κάμερες έχουν μικροσκοπικούς αισθητήρες, οπότε νομοτελειακά, το φως που "συλλαμβάνουν" είναι λίγο.
Όσο μειώνεται το φως ,αυξάνεται ο θόρυβος, αφού το σήμα ενισχύεται ηλεκτρονικά κατ'ανάγκη (Gain), προκειμένου να δείξουν κάποια εικόνα και όχι ένα θορυβώδες μαύρο.
Από εκεί και πέρα υπάρχουν διαφορές από μοντέλο σε μοντέλο ανάλογα με το πόσο φωτεινός είναι ο φακός, την ποιότητα των/του αισθητήρα και την υλοποίηση των ηλεκτρονικών κυκλωμάτων.

Τέλεια ποιότητα εικόνας νύχτα δεν πρόκειται να έχεις ούτε με τα διπλά χρήματα από αυτά που διαθέτεις. Αυτά που υπόσχονται οι κατασκευαστές είναι απλά κόλπα του μάρκετινγκ.
Για 3D και μάλιστα σε αυτήν την τιμή , θα περιμένεις κάποια χρόνια και θα εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα (π.χ με το ζουμ).
Γι'αυτό αγόρασε το καλύτερο που μπορείς τώρα!
Ο Kosdion σου πρότεινε καλές κάμερες. Δες και τις αντίστοιχες Sony σε αυτές τις τιμές.

Reaction score
0

Καλημέρα σας,

Επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι για καινούργια κάμερα στο ταξίδι του μέλιτος τον Νοέμβριο. Έχω μια της SONY και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά είναι SD και ....11 χρονών .Παλιότερα είχα panasonic από την οποία ήμουν απογοητευμένος γιατί είχε χάλια εικόνα . Τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτήν http://www.sony.gr/product/cam-high-...ck/hdr-pj740ve και αυτήν http://www.sony.gr/product/cam-high-...ick/hdr-cx730e γιατί η πρώτη είναι πολύ ακριβή . Πιστεύετε ότι η tm900 της panasonic είναι ποιότητα ίση με την SONY ; Θέλω κάποια που να έχει καλή εικόνα .Έχετε εσείς κάποια άλλη να προτείνετε ;

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.242
Σκεφτεσαι κατι σε φωτογραφικη μηχανη κ βιντεοκαμερα μαζι ?

Δηλαδη μια 4/3 mirrorless με καταπληκτικο βιντεο κ οικονομικοτερη?

Καλως ηρθες στο AvSite !

L

LLLEFTERIS

Guest

Εγω πηρα απο αγγελια μια travel zoom Panasonic ZS20 που ειναι η TZ30 εδω. Την πηρα για φωτογραφικη αλλα τελικα την κρατησα για βιντεοκαμερα γιατι τραβαει 1080 Progressive 60 fps 28 mbps και εχει συνεχες autofocus οπως μια κανονικη βιντεοκαμερα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Αγορα Full HD videocamera

Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Βασικά ψάχνω μια καλή videocamera να έχει καλή εικόνα . Απλά με την sony και παρόλο που δεν είμαι fan της αυτή που έχω είμαι ευχαριστημένος . Έχετε να μου προτείνετε κάποια εσείς;

L

LLLEFTERIS

Guest

Να παρεις Panasonic που με προσθετο εξαρτημα την κανεις 3D και στα λεφτα που δινεις καλη ειναι η SD800 αλλα μην περιμενεις θαυματα το βραδυ.

Reaction score
0

Είναι καλλίτερη από την sony cx - 730; Και το 3D εξάρτημα εκτός ότι δεν το βρήκα εδώ στην Ελλάδα είδα ότι πανάκριβο στο εξωτερικό . Η sony με το gps δεν είναι καλή;

L

LLLEFTERIS

Guest

Το GPS που το εχει και εμενα η Panasonic θεωρω οτι ειναι το ποιο αχρηστο που εβαλαν ποτε σε καμερα ειτε αυτη ειναι φωτογραφικη ειτε ειναι βιντεοκαμερα.

Και γω σονακιας ημουν στις καμερες αλλα πλεον μονο πανυ.

Reaction score
0

Φίλε llleferi δεν σε αμφισβητώ απλά είχα videocamera panasonic (G202) με κασέτα VHS-C εάν τις θυμάσαι είχε ότι πολύ κακή εικόνα με πολύ πιξέλιασμα πανάκριβη και δεν φτάνουν αυτά είχα και ότι είχε πρόβλημα συνέχεια με το on - off που κόλλαγε και έπρεπε να βγάλεις την μπαταρία για ξεκολλήσει. Το είχα πάει δύο φορές για service στην εγγύηση και μετά την παράτησα από την τσαντίλα μου που όλο χάλαγε . Και μιλάμε για made in Japan. Πόσο μάλλον τα κινεζάκια .Λες να το ξαναρισκάρω;Εσύ ποιό μοντ΄ρλο panasonic έχεις και έχει gps;

L

LLLEFTERIS

Guest

Εγω εχω φωτογραφικη που εχει GPS την Panasonic ZS20 που ειναι το Αμερικανικο μοντελο της TZ30 και μπορω να πω οτι την πηρα απο αγγελια για φωτογραφικη και τελικα σαν καμερα ειναι πολυ καλυτερη απο οτι σαν φωτογραφικη.

Reaction score
0

Και εγώ νόμιζα ότι έχει η panasonic το gps ενσωματωμένο στις βιντεοκάμερες . Και τελικά δεν έχω καταλάβει γιατί δεν το έχει κάνει ακόμα.

Reaction score
0

Εγω εχω φωτογραφικη που εχει GPS την Panasonic ZS20 που ειναι το Αμερικανικο μοντελο της TZ30 και μπορω να πω οτι την πηρα απο αγγελια για φωτογραφικη και τελικα σαν καμερα ειναι πολυ καλυτερη απο οτι σαν φωτογραφικη.
... επειδή ωάχνομαι και εγώ για βιντεοκάμερα, μήπως τελικά είναι προτυμότερο να αγοράσω μια σχετικά καλή dslr μηχανή και να συνδιάσω βίντεο και φωτογραφία μαζί, μήπως τελικά θα ήτανα καλύτερη αυτή η κίνηση-αγορά, έχω ακούσει τελευταία πως σε θέμα βίντεο έχουν εξεληχθεί πάρα πολύ οι νέες μηχανές DSLR (π.χ Panasonic g6, Nikon D5200, Canon 700D slt 65) θα μπορούσε κάποιος φίλος να μου απαντήσει πάνω σε αυτό;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale