Αγορα Hi-Fi απο Θεσσαλονικη. Παρακαλω κατατοπιστε με

Reaction score
47
Απο αναζητηση στο διαδικτυο κ σε περιοδικα, διαπιστωνω οτι ενω υπαρχουν αρκετα καταστηματα κ χωροι hifi στην πρωτευουσα, στην Θεσσαλονικη ειναι δυσκολα τα πραγματα. Ζητημα να βρηκα 2-3 καταστηματα οπου υπαρχει η δυνατοτητα ακροασης, αλλωστε αυτο ειναι το ζητουμενο προκειμενου να διαμορφωσουμε καποια αποψη για το προιον που θ'αγορασουμε. Βεβαια ο καθενας δουλευει καποιες εταιριες μονο κ η πραματια που ειναι διαθεσιμη προς δοκιμη περιορισμενη.

Ελπιζω να εχω αδικο και εν τελει να υπαρχουνε περισσοτερες επιλογες στην Θεσσαλονικη. Παρακαλω τα φωτα σας.

Reaction score
2
Απο αναζητηση στο διαδικτυο κ σε περιοδικα, διαπιστωνω οτι ενω υπαρχουν αρκετα καταστηματα κ χωροι hifi στην πρωτευουσα, στην Θεσσαλονικη ειναι δυσκολα τα πραγματα. Ζητημα να βρηκα 2-3 καταστηματα οπου υπαρχει η δυνατοτητα ακροασης, αλλωστε αυτο ειναι το ζητουμενο προκειμενου να διαμορφωσουμε καποια αποψη για το προιον που θ'αγορασουμε. Βεβαια ο καθενας δουλευει καποιες εταιριες μονο κ η πραματια που ειναι διαθεσιμη προς δοκιμη περιορισμενη.

Ελπιζω να εχω αδικο και εν τελει να υπαρχουνε περισσοτερες επιλογες στην Θεσσαλονικη. Παρακαλω τα φωτα σας.
Αν το πρόβλημα σου είναι η ακρόαση και τα καταστήματα Δυστυχώς έχασες.....
Πρώτα ενημερώνεσαι απο το δίκτυο για ότι σε ενδιαφέρει...κριτικές..γνώμες κλπ
και αφου έχεις βγάλει θετική άποψη μετά ψάχνεις να το ακούσεις...

Reaction score
47
Συμφωνοι. Αυτο το κανω καιρο, εχω ξεχωρισει καποια προιοντα που μ'ενδιαφερουν στην τιμη που μ'ενδιαφερουν. Να παραγγειλω απο δικτυο στα τυφλα ομως? Η πρεπει να κατεβω αθηνα για να διαμορφωσω αποψη σχετικα με το που θα καταληξω?

Αν κρινω απο τα 75 views μεχρι τωρα κ τις απαντησεις, θα πρεπει ειτε οντως να μην υπαρχει κατι περα απο 2-3 καταστηματα στην θεσσαλονικη, ειτε ολο το φορουμ να'ναι αθηνα κ περιξ.

Reaction score
4.250
Απάντηση: Αγορα Hi-Fi απο Θεσσαλονικη. Παρακαλω κατατοπιστε με

Γραψε το στο περιπου σε ενδιαφερει και πιθανο να σε βοηθησουμε.
Παντως ετσι προχειρα μου ερχονται στο μυαλο

"ANAKROUSIS" ΛΟΥΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ
" APHRODITES VISION SOUND " ΣΤΕΡΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΣ
"MYTHOS" ΠΑΡΗΣ ΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ
"ΟΡΦΕΑΣ"
"ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΑΡΑΒΕΛΟΣ" ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΟΥΡΜΟΥΖΙΑΔΗΣ

Ειμαι σιγουρος οτι εχω ξεχασει καποιους, τα τηλ θα στα δωσουν οι συμφορουμιτες, εν καιρω μπορω κι εγω να σου γραψω καποια.

Reaction score
47
Ευχαριστω πολυ. Καποιους τους γνωριζω. Αν ειναι ευκολο διευθυνσεις-τηλεφωνα για να επικοινωνησω.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Αγορα Hi-Fi απο Θεσσαλονικη. Παρακαλω κατατοπιστε με

Ακομη τα καταστηματα ΣΠΕΚΤΡΑ του Γιαννη Τουμανιδη.
Δεν ειναι μονο SONY CENTER εχει αρκετα ακομη.τηλ 2310 534004.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Αγορα Hi-Fi απο Θεσσαλονικη. Παρακαλω κατατοπιστε με

Γραψε το στο περιπου σε ενδιαφερει και πιθανο να σε βοηθησουμε.
Παντως ετσι προχειρα μου ερχονται στο μυαλο

"ANAKROUSIS" ΛΟΥΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ
" APHRODITES VISION SOUND " ΣΤΕΡΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΣ
"MYTHOS" ΠΑΡΗΣ ΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ
"ΟΡΦΕΑΣ"
"ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΑΡΑΒΕΛΟΣ" ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΟΥΡΜΟΥΖΙΑΔΗΣ

Ειμαι σιγουρος οτι εχω ξεχασει καποιους, τα τηλ θα στα δωσουν οι συμφορουμιτες, εν καιρω μπορω κι εγω να σου γραψω καποια.
Καημό το 'χω, κάποιος να γράψει σωστά το επίθετό μου!

Μόνο μια φορά συνέβη αυτό, στη... "Σπηλιά των Κόμικς", όταν είχα αφήσει μια παραγγελία! :142:

ΚΟΡΆΝΑΣ! τόνος στην παραλήγουσα!

Υ.Γ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν είμαι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. Είμαι απλός εξωτερικός συνεργάτης των παιδιών στη Θεσσαλονίκη.

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα Hi-Fi απο Θεσσαλονικη. Παρακαλω κατατοπιστε με

Καημό το 'χω, κάποιος να γράψει σωστά το επίθετό μου!
Μόνο μια φορά συνέβη αυτό, στη... "Σπηλιά των Κόμικς", όταν είχα αφήσει μια παραγγελία! :142:
ΚΟΡΆΝΑΣ! τόνος στην παραλήγουσα!
quote]

Καλα μωρε πως κανεις ετσι, δεν σ ειπαμε και ΚΟΤΡΟΝΑ :142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.757
Members
38.492
Νεότερο μέλος
kostaskole99