# disabled #

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.162
.... περιεχει και πνευματκο τοπικιστικου χαρακτηρα ντισαμπιλιτι το νημα !? 🐒

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.392
- εάν πιάνω την ερώτηση ... Ναι , και οι πνευματικές υστερήσεις συμπεριλαμβάνονται

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.162
...υστερηση εχουν ολοι οσοι διαθετουν πνευμα, In the first place.
-τα ανθρωποιειδη απο την πατρα, δε δειχνει να εχουν ουτε πσυχη.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.392

:(>:(

Reaction score
25.306
ποιόν να σκίσουν όμως;
αυτό είναι ξεκάθαρα θέμα πλοιοκτήτη/διαχειριστή που δεν έχει προβλέψει εγκατάσταση ανελκυστήρα αμαξιδίου, τα ανοιχτού τύπου Ε/Γ-Ο/Γ είναι γνωστό οτι είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από ΑΜΕΑ friendly.
τώρα αν υπήρχε εγκατάσταση και δεν δούλευε ή δεν θέλαν να τη δουλέψουν είναι άλλο θέμα ωστόσο ας ξεκινήσουμε απο τα βασικά τα της πρόσβασης και να πάμε λίγο παρακάτω στα της ασφάλειας γιατί προφανώς άνθρωπος σε αμαξίδιο είναι πιθανότατα ανίκανος να διασωθεί χωρίς βοήθεια σε περίπτωση ανάγκης.
είχε η εταιρία πρόβλεψη σχετική για καταστάσεις εγκατάλειψης ατόμων με κινητικά προβλήματα ;

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.937
Σωστός ο Ιωάννης. Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς σαν δικαιολογία ότι δεν προβλέφθηκε το Α ή το Β. Τέλειο εργασιακό περιβάλλον δεν υπήρξε ακόμη και ούτε προβλέπεται να υπάρξει.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όταν γίνεται κακομεταχείριση συμπολιτών μας υπό την επίβλεψη σου, ασχέτως ότι την μεγαλύτερη ηθική ή νομική ευθύνη μπορεί να την έχει άλλος και εσύ θες να κρυφτείς πίσω απ'αυτήν.

Φυσικά να σκίσουν την εταιρία που δεν προέβλεψε το Α και το Β, αλλά και τους εργαζόμενους που συνεργάστηκαν υπό συνθήκες που προσβάλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Δηλαδή αν δουλεύεις μάγειρας σε ένα σουβλατζίδικο που κάνουν party τα ποντίκια στην κουζίνα εν γνώση σου, δεν έχεις ευθύνη αν κάποιος πάθει δηλητηρίαση;

Reaction score
25.306
νομίζω αμφότεροι δεν αντιληφθήκατε Ιησούν Χριστόν εκ των γραφωμένων
δεν συνεχίζω , βάλτε το ΑΙ

TGD

Reaction score
10.390
Δεν έχω δει εγκατάσταση ανελκυστήρα σε κανένα ανοιχτό οχηματαγωγό. Επομένως, αν υπάρχει υποχρέωση εγκατάστασης, βαραίνει τους πλοιοκτήτες. Τι να κάνει το πλήρωμα, να τους ανεβάσει με τα χέρια στο σαλόνι; Αν κι έχω δει να μεταφέρουν με το καροτσάκι άτομο εκτός γκαράζ, αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό με το μέγεθος και τον σχεδιασμό του πλοίου.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.366
"Στο πλαίσιο αυτό, έγιναν αυστηρές συστάσεις στον πλοίαρχο, ιδίως ως προς το ότι δεν έλαβε κατάλληλη μέριμνα για την τοποθέτηση του ΑμεΑ και του συνοδού του σε χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο και ασφαλή."

Θυμίζει λίγο διατύπωση στρατιωτικού κανονισμού. Υποχρέωση και για τα αδύνατα.

Και όταν η καταγγελουσα (από ο,τι καταλαβαίνω πρόκειται για τη μητέρα) αντιλήφθηκε ότι θα την πληρώσει το προσωπικό, άρχισε να ανασκευάζει. Υπέροχα.

Reaction score
25.306
Δεν έχω δει εγκατάσταση ανελκυστήρα σε κανένα ανοιχτό οχηματαγωγό. Επομένως, αν υπάρχει υποχρέωση εγκατάστασης, βαραίνει τους πλοιοκτήτες. Τι να κάνει το πλήρωμα, να τους ανεβάσει με τα χέρια στο σαλόνι; Αν κι έχω δει να μεταφέρουν με το καροτσάκι άτομο εκτός γκαράζ, αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό με το μέγεθος και τον σχεδιασμό του πλοίου.
υπάρχουν αυτές οι λύσεις του ανελκυστήρα σκάλας που μπορούν να εφαρμοστούν σε αυτά τα πλοία ωστόσο το πρόβλημα είναι σημαντικότερο από την πρόσβαση καθώς η εκκένωση ατόμου με κινητικά προβλήματα σε λέμβο ή σχεδία χρειάζεται εξειδικευμένη μέριμνα.
το πρόβλημα που παρουσιάζεται είναι η μισή ιστορία.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.785
Members
38.494
Νεότερο μέλος
mpalo