Αγορα HOME CINEMA με οτικη εισοδο

Reaction score
0
Αγορα HOME CINEMA

θελω να παρω ενα home cinema αλλα εχω καποιο θεμα.
τηλεοραση εχω την SAMSUN LED 40'' 6000 και εχω συνδεσει και εναν media player (WDTV LIVE) ο οποιος εχει οπτικη εξωδο ηχου...

εμενα με ενδιαφερει να ακουο οτι περναει απο τον media player στο 5,1 HOME CINEMA που θα παρω αλλα να παιζει και η tv στο 5,1.
επησεις η LED εχει εξοδο ηχου μονο οπτικη... δεν εχει εξοδο ηχου σε RCA.
τι μου προτεινετε? βασικα δεν θελω να δωσω πολλα, εχω βρει ενα samsung http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...ome-Cinema/Samsung-HT-Z120-Home-Theater.htmμε 119 euro αλλα δεν εχει οπτικη εισοδο.
υπαρχει άλλος τροπος για να μπορεσω να ακουο και από media player αλλα και από την tv?.
thanks

Reaction score
1
Απάντηση: Αγορα HOME CINEMA με οτικη εισοδο

Λογικό είναι να μην εχει οπτική σ'αυτή την κατηγορία χρημάτων.. φιλικά, αν διέθετες για τον ήχο σου κάτι ανάλογο έστω με αυτά που διέθεσες για την εικόνα, τότε θα είχες ένα καλό συνδυασμό.. αυτό που κοιτάς είναι κατι ανάλογο με μια απλή tv 14''.. :126:

θα έλεγα άκουσε κάποια συστήματα, ωστε να μήν ψάχνεις να αλλάξεις τα 5.1 από την πρώτη εβδομάδα και πάνε για πέταμα τα χρήματα..

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Αγορα HOME CINEMA με οτικη εισοδο

Λογικό είναι να μην εχει οπτική σ'αυτή την κατηγορία χρημάτων.. φιλικά, αν διέθετες για τον ήχο σου κάτι ανάλογο έστω με αυτά που διέθεσες για την εικόνα, τότε θα είχες ένα καλό συνδυασμό.. αυτό που κοιτάς είναι κατι ανάλογο με μια απλή tv 14''.. :126:

θα έλεγα άκουσε κάποια συστήματα, ωστε να μήν ψάχνεις να αλλάξεις τα 5.1 από την πρώτη εβδομάδα και πάνε για πέταμα τα χρήματα..
δηλαδη εαν παρω εγω πχ αυτο το samsung ΗΟΜΕ CINEMA δεν θα μπορω να το δουλεψω οπως θα ηθελα?

κοντα στον baget μου εχεις να μου προτεινεις κατι?
thanks ξανα

Reaction score
0
Ποτέ δε θα έπαιρνα πακέτο όλα σε ένα, πάντα ξεχωριστά κομμάτια ενισχυτή –πλειερ- ηχεία. Όσοι φίλοι μου δε με ακούσαν το μετάνιωσαν μετά από 1 χρόνο ,από εμπειρία μου όλα χαλάνε κάπου εκεί .Σε αυτά τα λεφτά καλυτέρα να μην πάρεις τίποτα να κανείς λίγο υπομονή και αργότερα με καλύτερο μπατζετ τα ξανά λεμέ.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα HOME CINEMA με οτικη εισοδο

δηλαδη εαν παρω εγω πχ αυτο το samsung ΗΟΜΕ CINEMA δεν θα μπορω να το δουλεψω οπως θα ηθελα?

κοντα στον baget μου εχεις να μου προτεινεις κατι?
thanks ξανα
Πραγματικά σ'αυτό το budjet καλύτερα υπομονή, όπως λέει κι ο φίλος από πάνω.. και κάποια στιγμή κομάτι κομάτι (δηλαδή ξεχωριστά αγορά ενισχυτή, ηχείων), επίσης θα έλεγα "μονόδρομος"..

όμως νομίζω οτι ανεβαίνουμε αρκετές φορές το κόστος που κοιτάς. Μια ιδέα για να μετριαστεί αυτό θα ήταν να κοίταγες και για μεταχειρισμένο ενισχυτή / ηχεία.. :113:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Mπορείς να αγοράσεις κάποιο σετ που να έχει οπτική είσοδο και να βάλεις και ένα switcher σαν και αυτό.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.305
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007