Αγορα media player

L

LLLEFTERIS

Guest
Λοιπον με ενδιαφερει να περνει optical drive και φυσικα να παιζει ολα τα γνωστα αρχεια.

Εχετε κατι να μου προτεινετε?

Για το popcorn 200 ξερω οτι περνει optical drive αλλα διαβασα το κουφο οτι δεν παιζει γνησια dvd η blu-ray :121:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
δεν παιζει γνησια dvd η blu-ray
To playback commercial DVD ή Blu-ray δίσκων δεν υποστηρίζεται στην έξοδο Composite της συσκευής.
Aπό εδώ

Αν έχουν παρατηρηθεί προβλήματα με την αναπαραγωγή συγκεκριμένων δίσκων,ε δεν είναι και το μοναδικό player που έχει τέτοια προβλήματα.Για συγκεκριμένα δισκάκια(ταινίες) υπάρχουν προβλήματα σε σχεδόν όλα τα player.

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορα media player

Μπορεί κανείς να μου λύσει την απορία, γιατί να πάρεις ένα mediabox που έχει 120+ euro και να μην συνδέεις την TV με το laptop με hdmi και να βλέπεις την ταινία σου χωρίς κολλήματα, με ωραίους υπότιτλους που μπορείς να αλλάξεις την γραμματοσειρά και custom ratio αυξομειώνοντας τις μαύρες μπάρες πάνω κάτω...από άποψη εικόνας,ήχου χάνει πολύ?

L

LLLEFTERIS

Guest

Μπορεί κανείς να μου λύσει την απορία, γιατί να πάρεις ένα mediabox που έχει 120+ euro και να μην συνδέεις την TV με το laptop με hdmi και να βλέπεις την ταινία σου χωρίς κολλήματα, με ωραίους υπότιτλους που μπορείς να αλλάξεις την γραμματοσειρά και custom ratio αυξομειώνοντας τις μαύρες μπάρες πάνω κάτω...από άποψη εικόνας,ήχου χάνει πολύ?
Γιατι απλα δεν εχουν ολοι laptop ασε που το egreat m31b (αυτο πηρα τελικα) το βαζω σε μια σακουλα και το κουβαλαω στο ξοχικο ενω το φορητο εκει μου ειναι αχρηστο συν οτι η τηλεοραση που εχω εκει δεν εχει hdmi.

Reaction score
1.988

Γιατι απλα δεν εχουν ολοι laptop ασε που το egreat m31b (αυτο πηρα τελικα) το βαζω σε μια σακουλα και το κουβαλαω στο ξοχικο ενω το φορητο εκει μου ειναι αχρηστο συν οτι η τηλεοραση που εχω εκει δεν εχει hdmi.
+ ότι είναι πιο εύκολο-εύχρηστο να έχεις μια συσκευή ''κουμπομένη'' πάνω στην Τν και να αποφεύγεις όλο το σύνδεσε-ξεσύνδεσε κλπ ενός laptop.

Reaction score
0

+ ότι είναι πιο εύκολο-εύχρηστο να έχεις μια συσκευή ''κουμπομένη'' πάνω στην Τν και να αποφεύγεις όλο το σύνδεσε-ξεσύνδεσε κλπ ενός laptop.
από άποψη εικόνας,ήχου χάνει καθόλου?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7