Αγορα MediaBox

Reaction score
0
Λοιπόν, θα ήθελα να με βοηθήσετε στην αγορά μιας νέας συσκευής που:
-θα κοστίζει 200-250 ευρώ max

- θα μπορώ να συνδέω εξωτερικό σκληρό δίσκο (να τοποθετώ εσωτερικό δε με νοιάζει)

- να μπορώ να κάνω streaming (ουσιαστικά εχω ενα desktop υπολογιστή τον οποίο θα θέλω να συνδέω μέσω wireless με το mediabox) με καλή ποιότητα (kai HD αρχεία) xωρίς κοψίματα, η απόσταση desktop με mediabox δεν είναι μεγάλη

- να παίζει HD απροβλημάτιστα και να υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους (αν είναι δυνατόν και τα ενσωματωμένα στα mkv)

-να παίζει iso, blueray αρχεια απευθείας (αυτό το χαρακτηριστικό θα ήθελα να υπάρχει αλλά και να μην δεν πειράζει, συνήθως δεν κατεβάζω τα 8gb κλπ αλλά στο μέλλον πού ξέρεις)

-να έχει καλή τεχνική υποστήριξη(συχνα firmware updates,κλπ)

- όπως και δήποτε συνδεση με HDMI, και σύνδεση me ενισχυτή DD/DTS , αν έχει και VGA,scart ακόμη καλύτερα

Υπάρχει τέτοιο μηχάνημα ή είναι στη σφαίρα της φαντασίας μου -λολ; Με μια μικρή ματιά που έριξα με δελεαζει το EGREAT EG-M31b. Έχετε να μου προτείνετε κατι και εντυπώσεις ακόμη καλύτερα από τις προτάσεις σας;
Να σημειώσω ότι προορίζεται για μια παλιά plasma Sony 42 '' , και για περιστασιακή χρηση με Samsung 32 LeR32

Reaction score
0
το popcornhour A-110 που προτείνεις νομίζω κάνει πάνω από 250 ευρώ(στο limnaios.gr μόνο το βρήκα 276 xωρις ΦΠΑ, δυστυχώς δεν κατάφερα να βρω λινκ για άλλα eshops) . Βέβαια αν είναι όντως ό,τι καλύτερο στην κατηγορία 200-300 ευρώ θα το σκεφτώ σοβαρά να το αποκτήσω ,αλλά θα προτιμούσα η αγορά μου να έφτανε max τα 250 ευρώ.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Αγορα MediaBox

to egreat καλύπτει αυτά που ζητάω;
Επειδη εισαι Παναθηναϊκαρα σου λεω οτι ΔΕΝ σε καλυπτει:138: Εαν ΔΕΝ ησουν θα σου΄λεγα να το παρεις:143:

Reaction score
0
ευχαριστώ!! να κάνω και μια ερώτηση ακόμη: να προτιμήσω το Egreat ή το RAIDSONIC IB-MP308HW-B 3.5'' HDD AND NETWORK MULTIMEDIAPLAYER ;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Αγορα MediaBox

Ολα νομιζω εχουν τα καλα τους και τα κακα τους. Διαβασε τα σχεικα θεματα εδω μεσα (και μαλλον θα μπερδευτεις πιο πολυ:135:). Παντως το Egreat που το χρησιμοποιω μονον για εγγραφη/αναπαραγωγη ειτε απο εσω/εξω σκληρους ειτε απ΄ευθειας απο το πισι (δικτυο) με καλυπτει απολυτα και με αριστη ποιοτητα εικονας. Συν τα θετικα με τη προσβαση στο ιντερνετ - με τορρντ ασχολουμαι στο πισι κι οχι μεσω αυτου

Reaction score
0
η αναπαραγωγή HD είναι απροβλημάτιστη τουλάχιστον;
για το Popcornhour έχω ακούσει για κάποια προβληματάκια με συνδεσιμότητα και αναπαραγωγή HD

Reaction score
164
To Egreat, το Popcorn, το IstarHD και κάποια άλλα, είναι ουσιαστικά τα ίδια μηχανήματα, που τρέχουν το ίδιο λειτουργικό. Μέσες-άκρες δεν θα καταλάβεις διαφορά.
Το Popcorn έχει το καλό ότι δεν έχει καθόλου ανεμιστήρα, αλλά συμφέρει να το αγοράσεις μόνο από το www.popcornhour.com. Κοστίζει κάτω από 200€ με τα μεταφορικά, και κατά 99% γλυτώνεις το τελωνείο. Απ' ό,τι έχω δει, διαθέτει την πιο οργανωμένη κοινότητα χρηστών, αλλά τα προβλήματα και οι λύσεις που παρουσιάζονται, κατά 90% αφορούν και τα υπόλοιπα μηχανάκια.
Το Egreat, είναι πιο ακριβό, αλλά το αγοράζεις από Ελλάδα. Έχει θορυβώδη ανεμιστήρα. Κατά τα άλλα, είναι μια χαρά.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

η αναπαραγωγή HD είναι απροβλημάτιστη τουλάχιστον;
για το Popcornhour έχω ακούσει για κάποια προβληματάκια με συνδεσιμότητα και αναπαραγωγή HD
Για true HD δεν ξερω- αλλα απο τη στιγμη που αναβαθμιζει σε 108ρ/23,97 πιστευω πως θα ειναι ενταξει.

Reaction score
0
οκ, οπότε μάλλον θα πάω σε Egreat μιας και με τις πιστωτικές για popcornhour.com δεν έχω καλή σχέση.
Μια τελευταία ερώτηση: μπορείτε να μου προτείνετε ενα wireless adapter για το Egreat; στο eshop στα σχετικα με το egreat προϊοντα έχει το TP-LINK TL-WN821N WIRELESS-N 2T2R USB ADAPTER. Λέει τπτ ή έχετε να μου προτεινετε κατι άλλο;

Reaction score
173

Για true HD δεν ξερω- αλλα απο τη στιγμη που αναβαθμιζει σε 108ρ/23,97 πιστευω πως θα ειναι ενταξει.
Πσιτ τα υπολοιπα p τι τα εκανες;:137:

Reaction score
19
στο eshop στα σχετικα με το egreat προϊοντα έχει το TP-LINK TL-WN821N WIRELESS-N 2T2R USB ADAPTER. Λέει τπτ ή έχετε να μου προτεινετε κατι άλλο;
Αυτό να πάρεις γιατί είναι δοκιμασμένο και συνεργάζεται. Άλλο μπορεί να μην δουλεύει. Να έχεις υπόψη σου ότι αν παίζεις υλικό δικτυακά (streaming) είναι πολύ πιθανό λόγω ασύρματου να έχεις κοψίματα στην εικόνα.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Πσιτ τα υπολοιπα p τι τα εκανες;:137:
τα...πιπιλισα:135: εβαλα το ανωτατο μεσω hdmi για να αναδειξω το μηχανακι
Panathinaikara (μπρρρ:138:) προτιμησε ενσυρματο για σταθεροτητα

Reaction score
0
αμα το εχω στην δικη μου ΤV θα χρησιμοποιώ ενσυρματο ethernet, αλλα αν το βαζω στο σαλονι αναγκαστικα παει wireless. Ειναι τοσο τραγικη η αναπαραγωγή μεσω wireless?
Kαι 2 τελευταιες ερωτήσεις: αν βαλω Skystar καρτα στο Egreat, θα μπορω να βλεπω δορυφορικά;
blueray έχει τη δυνατότητα να τρέξει;(από HDD απευθείας)

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, κατεληξα στην αγορά του, τώρα μια και νεος στο σπορ μαλλον θα τα ξαναλεμε για αποριες- προβληματα στο thread του Egreat.

Reaction score
0
αμα το εχω στην δικη μου ΤV θα χρησιμοποιώ ενσυρματο ethernet, αλλα αν το βαζω στο σαλονι αναγκαστικα παει wireless. Ειναι τοσο τραγικη η αναπαραγωγή μεσω wireless? ΝΑΙ

blueray έχει τη δυνατότητα να τρέξει;(από HDD απευθείας) Αναπαράγει stream m2ts και μάλιστα με εξωτερικούς υπότιτλους

Reaction score
1
αμα το εχω στην δικη μου ΤV θα χρησιμοποιώ ενσυρματο ethernet, αλλα αν το βαζω στο σαλονι αναγκαστικα παει wireless. Ειναι τοσο τραγικη η αναπαραγωγή μεσω wireless?
Να θεωρείς ότι μέσω wireless δεν πρόκειται να παίξει καλά τα HD.

Τα Divx, DVD κλπ με λίγη τύχη δεν θα'χεις πρόβλημα.

Reaction score
0
Μια ακόμη ερώτηση: είναι απαραίτητο να του χώσω σκληρό δίσκο; αν όχι, θα χάσω κάτι; σκοπεύω να παίζω τα αρχεία μέσω δικτύου

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.329
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian