Αγορα sub.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Ηρθε η ωρα. Ενισχυτης, player και προβολεας αγοραστηκαν. Εχω τα klipsch KG5.5 για κεντρικα ηχεια. 2 10" γουφερ το καθενα και μεχρι προσφατα παιζαν πολυ δυνατα και με πολυ χαμηλο. ΑΛΛΑ. Τα μεγαφωνα οταν τα πιεζω προς τα μεσα τριβονται και κανουν θορυβο. Στις σκηνες με πολυ χαμηλο παραμορφωνουν ασχημα και χτυπανε. Σκεφτηκα για να μη τα αλλαξω (4 10" ειναι αυτα) να παρω ενα sub μεχρι 500 ευρω και να τα ξεκουρασω απο τις πολυ χαμηλες και να κανω και τη δουλεια μου. 40 τετραγωνικα ειναι ο χωρος deticated HT. Ποτε δεν ειχα sub και δεν ειχα ασχοληθει και ποτε με την αγορα του. Ψαχνω βεβαια κριτικες κτλ αλλα εδω εχω περισσοτερη εμπιστοσυνη. Καμια αποψη βρε παιδια?

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.509
Ναι αλλα νομιζω οτι τα woofer που κανουν θρορυβο εχουν αρπαξει :(

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Ναι αλλα νομιζω οτι τα woofer που κανουν θρορυβο εχουν αρπαξει :(
Ναι σιγουρα εχουν αρπαξει αλλα σε μουσικο περιεχομενο δεν εχω προβλημα. Βαρανε αλυπητα. Μονο σε πολυ χαμηλες συχνοτητες και σε ταινιες το κανει.

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.509
Και με το sub θα ακους τα κριτσ νομιζω, η επισκευη δεν ειναι τιποτα σπουδαιο :thumbsup:

Ποσα λεφτα θα δωσεις για sub? τωρα μολις ειδα το ποσο....

SUB απο αγγελιες...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Και με το sub θα ακους τα κριτσ νομιζω, η επισκευη δεν ειναι τιποτα σπουδαιο :thumbsup:

Ποσα λεφτα θα δωσεις για sub? τωρα μολις ειδα το ποσο....

SUB απο αγγελιες...
Αλλαγη θελουν ολα τα μεγαφωνα. Καλυτερα με συμφερει ενα sub. Αλλα ακομα και απο τις αγγελιες, δε ξερω ποιο να παρω. ;)

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.242
Αν τυχων σ ενδιαφερει, θα πουλησω ενα Crystal Audio 12THX , ασημι στα 150 ευρω, διοτι πηρα ενα μεγαλυτερο κ ακριβοτερο!

εκτος βεβαια αν θες για καινουριο η για κατι ακριβο

Reaction score
3
Πολύ καλή προσφορά !!
[DOUBLEPOST=1446748512][/DOUBLEPOST]Λέει να βάλεις 2 subwoofer ??? Έχω ένα 12αρι Klipsch και ψήνομαι για δεύτερο

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.900
Προς τα Χριστούγεννα έμαθα. Ελπίζω λόγω εορτών και CC θέλοντος, να μην πάει πολύ παρακάτω γιατί ψήνομαι για subάκι.
Παραπάνω πληροφορίες παρακαλώ...

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.301
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007