Αγόρασα και μου άρεσε

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.854
Ανοίγω αυτό το thread για να γράφουμε για τις αγορές μας που ξεχώρισαν. Δεν παίζει ρόλο το μαγαζί, το αντικείμενο, η τιμή. Αρκεί το gadget να μας ικανοποίησε περισσότερο απ' όσο περιμέναμε.

81q5RkqCM6L._SL1500_.jpg

Και ξεκινώ με ένα μίνι bluetooth πληκτρολόγιο, το Tecknet X366. Ο λόγος που το πήρα; Είχα κάνει μία παραγγελία χαμηλού κόστους στο αγγλικό Amazon. Κι ως συνήθως, όταν ψωνίζω κάτι φτηνό, προσθέτω κι άλλα πράγματα για να μη μου φαίνονται ακριβά τα ταχυδρομικά (καταναλωτική μούρλα λέγεται επιστημονικά :D ). Ένα εκ των μη αναγκαίων περιεχομένων του πακέτου ήταν και το προαναφερθέν πληκτρολόγιο.

Έλα όμως που μου άρεσε! Για τα 12€ που έδωσα (σε προσφορά) δεν παίρνεις ούτε το κουτί από ένα αντίστοιχο Logitech. Το σύνδεσα με iOS, Android και τηλεόραση. Έχει φωτιζόμενα πλήκτρα με επιλογή χρώματος, ωραία αίσθηση για το πάχος του, επαναφορτιζόμενη μπαταρία μέσω USB (200 ώρες χρήσης χωρίς το backlit) και μέγεθος παραπλήσιο με ένα iPad όπως φαίνεται στη φωτό.

IMG_1899.jpg

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Παρηγγειλα πολυ προσφατα απο το site τους, το Robin της Nextbit.

Με $299 εχεις παρα πολυ καλα specs, ιδιαιτερο design, ποιοτητα κατασκευης, 100gb cloud, usb c, finger sensor, nfc, 98% stock android, συχνα & ουσιαστικα updates.

Δεν θα το αλλαζα για αλλο κινητο at the moment. Για το 80% του "λογικου" καταναλωτικου κοινου, πιστευω πως ειναι μορ δαν ιναφ.

Χαιλι ρικομεντιντ.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.854
καλή ιδεα ο τιτλος,αλλα γιατι να περιοριστεί σε τεχνολογία?μπορει να αφορα οτιδήποτε.
Και βέβαια. Γι' αυτό έγραψα ότι δεν παίζει ρόλο το αντικείμενο.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.650
Logitech Harmony 900
Lοgitech Harmony One

Ποτέ μου δεν κατάλαβα την απόφαση της Logitech να τα σταματήσει. Μακράν ό,τι βολικότερο σε προγραμματιζόμενο remote, ειδικά αν έχεις ένα σωρό συσκευές που πρέπει να ανοίξουν και να ελέγχονται μαζί.

Γι' αυτό χτύπησα κι ένα ακόμα 900 να μου βρίσκεται, σε περίπτωση που πάθει κάτι ένα από τα 2 άλλα που έχω.

D

Deleted member 23222

Guest
https://www.haix.co.uk/haix-black-eagle-safety-40-mid-black/red

Αφού σας το ανέφερα πριν,κορυφαίο προιόν για τον χώρο των κατασκευών.
Δεν χρειάζεστε την έκδοση με δέρμα,αναπνέει,αντέχει (το φοράω χωρίς φθορά σχεδόν ένα χρόνο, και με αίσθηση αθλητικού, ενώ είναι S3 παρακαλώ!!)

Δεν το πληρώνεις και ακριβά...
Υπάρχει και στην Ελλάδα και σε άλλα χρώματα.

D

Deleted member 23222

Guest
Έλληνα ταξιδιώτη,εσύ που όταν ξυπνάς το πρωί στο ξενοδοχείο,χρειάζεσαι ένα Ελληνικό καφεδάκι,να ανάψεις το τσιγάρο σου και να πας κατευθείαν στο...μέρος,ένα είναι το προιόν ,που συνδυάζει ισχύ,αλλά όχι και τόση ώστε να σου "κάψει" τον καφέ σου...

Δοκιμασμένο επίσης σε σκληρές συνθήκες, με τρομερή αντοχή,αγόρασα πλέον και spare, πάμφθηνο!!
Απλά κάθε μήνα θα βράζεις λίγο ξύδι με ελάχιστο νερό,για να λάμπει χωρίς άλατα...

D

Deleted member 23222

Guest
Αποχωρώ λοιπόν από εδώ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας...
Γυρίζω στα πολιτικά.

D

Deleted member 23222

Guest
Ναι γρήγορα, μας λείπεις! :p
Πριν όμως αποχωρήσω,θα σε...δηγματίσω εκεί που πονάς!!!:fuckyou:

Έλληνα ταξιδιώτη,εσύ που ταξιδεύεις και μένεις αρκετό χρόνο μακρυά από το σπιτάκι σου και ενδιαφέρεσαι για την κώμη σου,αξίζει να επενδύσεις σε κάτι κλασικό και πραγματικά αλεξίσφαιρο.
Προιόν made in USA, το flagship μοντέλο( είπαμε ποτέ δεν αγοράζουμε ανταγωνιστικά Γερμανικά προιόντα!!) με πολύ καλό service στην Ελλάδα, που δεν θα το χρειαστείς μάλλον ποτέ,εκτός αν είσαι Ινδιάνος και πολύ φθηνά ανταλλακτικά.
Φλερτάρει τα 190 ευρώ,αλλά είναι για μια ζωή.Αν σου αρέσει ένα μήκος,κουρεύεσαι σε περίπου 5 λεπτά, ** πανίσχυρο μοτέρ 45 W!!!
Όμως θα πρέπει να επενδύσεις σε μια σειρά από άλλα νούμερα,εάν θέλεις να κάνεις fade ή βαριέσαι ένα συγκεκριμένο μήκος.

Εσύ ιδιαίτερα abcd ,αν το αγοράσεις,σίγουρα θα το συμπεριλάβεις στα κληροδοτήματα για τους απογόνους σου!!!

Με τις υγείες σας!!!!!

** Kάποιοι ,μπορούν να πετύχουν και χρόνους της τάξης δευτερολέπτων!!!

YΓ. Η Ευρωπαική version στα 220V λέγεται classic 97

Last edited by a moderator:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.650
Ε, λοιπόν, όταν μου κάνει κλικ κάτι, δεν το αγοράζω μόνο μια φορά, αλλά 2 ή 3.

Dune Prime 3.0

Πιθανόν όχι το καλύτερο media player για πολλούς, και με ένα remote που μετά τον πρώτο χρόνο είναι για πέταμα, αφού τα μισά πλήκτρα του δεν "ακούνε". Ας είναι καλά τα Harmony...

Έλα όμως που κανένα άλλο από όσα δοκίμασα δεν μου δούλεψε όπως ήθελα στην δική μου εγκατάσταση... Έτσι λοιπόν, ένα Prime στο σαλόνι, ένα στο home cinema (που χάλασε και πήρα άλλο ένα μεταχειρισμένο από τις αγγελίες). :D

Άνθρωπος της συνήθειας τελικά...:)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv