Αδειασαν τα ραφια

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728


Αντιγραφω απο το in.gr:

Αδειασαν τα ράφια στο ιαπωνικό ντεμπούτο του PlayStation 3

Χιλιάδες λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών σχημάτισαν ουρές για το ντεμπούτο του PlayStation στην ιαπωνική αγορά, με τους καταστηματάρχες να δηλώνουν ότι τα -λιγοστά- αποθέματα εξαντλήθηκαν σε διάστημα ωρών.

Η Sony ανακοίνωσε ότι θα περάσουν μέρες μέχρι να υπολογιστεί πόσα PS3 πωλήθηκαν στην επίσημη κυκλοφορία της κονσόλας το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, το πιθανότερο όμως είναι ότι πολλοί υποψήφιοι αγοραστές έμειναν απογοητευμένοι: μόνο 100.000 μονάδες ήταν διαθέσιμες την πρώτη ημέρα, εξαιτίας προβλημάτων στην παραγωγή της μονάδας δίσκου Blu-ray, που οδήγησαν σε νέες αναβολές.

Πάνω από 1.000 άτομα περικύκλωσαν το μεγάλο κατάστημα ηλεκτρονικών Bic Camera, και το προσωπικό είχε αρχίσει να διώχνει κόσμο πριν καν ανοίξουν οι πόρτες στις 07.00 το πρωί τοπική ώρα. Οι πωλητές φώναζας από τα μεγάφωνα ότι η πώληση θα σταματούσε αν υπήρχαν τραυματισμοί. Το κατάστημα δεν διευκρίνισε τι απόθεμα είχε, ανακοίνωσε όμως ότι η κονσόλα είχε εξαντληθεί στη 1 το μεσημέρι.

«Περίμενα τόσο καιρό αυτή την ημέρα. Θα παίζω όλο το Σαββατοκύριακο. Δεν περισσεύει χρόνος για φαγητό» δήλωσε στον ανταποκριτή του Reuters ο Τομοάκι Νακαμούρα, 41 ετών.

Πολλοί σχολίασαν τα γραφικά «κινηματογραφικής ποιότητας που προσφέρει ο νέος επεξεργαστής Cell, κατασκευής IBM, αν και μόνο πέντε νέα παιχνίδια ήταν διαθέσιμα την πρώτη ημέρα. Ανάμεσά τους τα Ridge Racer7, Mobile Suit Gundam: Target in Sight, Genji και Resestance: Fall of Man.

Παρά τα προβλήματα παραγωγής, η Sony ελπίζει ότι στην επίσημη κυκλοφορία της κονσόλας στις ΗΠΑ στις 17 Νοεμβρίου θα είναι διαθέσιμα 400.000 PS3, ενώ μέχρι το τέλος Μαρτίου του 2007 θα έχουν παραχθεί έξι εκατ. μονάδες.

Η κυκλοφορία του PS3 στην Ευρώπη έχει αναβληθεί για το Μάρτιο.

Η Sony, με μερίδιο 70% στην αγορά παιχνιδομηχανών, θα αντιμετωπίσει τώρα τον ανταγωνισμό από το Xbox 360 της Microsoft, διαθέσιμο εδώ και ένα χρόνο, καθώς και από το Wii, τη νέα κονσόλα της Nintendo με ασύρματο χειριστήριο που λειτουργεί ως σπαθί ή ρακέτα.

Το PS3, η ακριβότερη από τις τρεις κονσόλες, κυκλοφορεί στην Ιαπωνία σε δύο εκδόσεις, μία με σκληρό 20GB και τιμή 49.980 γιεν (330 ευρώ) και μία με σκληρό δίσκο 60GB, ασύρματο δίκτυο Wi-Fi και τιμή 60.000 γιεν (397 ευρώ). Οι τιμές στην Ευρώπη αναμένεται να είναι υψηλότερες.
 

Μηνύματα
1.137
Reaction score
3
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:


«Περίμενα τόσο καιρό αυτή την ημέρα. Θα παίζω όλο το Σαββατοκύριακο. Δεν περισσεύει χρόνος για φαγητό» δήλωσε στον ανταποκριτή του Reuters ο Τομοάκι Νακαμούρα, 41 ετών.
Ω,τι κόσμος μπαμπά! :shock:
 





GTX

Μηνύματα
3.813
Reaction score
39



Αυτός είναι ο σωστός πελάτης!!! Περιμένοντας στην ουρά για το PS3 παίζει PSP!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 

Μηνύματα
1.750
Reaction score
118
Απίστευτα χαμηλή η τιμή στην Ιαπωνία. Blue ray και υψηλής ποιότητας συσκευή.
Τέτοια τιμή σίγουρα θα έχουμε εδώ μετά απο 3 χρόνια περίπου πιστεύω.
 





Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.613
Μηνύματα
2.868.094
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top