Αθάνατα Ελληνικά ταχυδρομεία :-(

Reaction score
2
Καλησπέρα σε όλους. Παρέλαβα σήμερα τον ONKYO 906 που αγόρασα καινούργιο από Αγγλία μέσω Parcelforce-Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ http://img191.imageshack.us/i/p31400012.jpg/ . Σας παραθέτω φωτογραφία από τη μια πλευρά των φελιζόλ που έχει μέσα το κουτί http://img823.imageshack.us/i/p3140001j.jpg/ για να δείτε την κατάσταση που τον παρέλαβα. :141: Φαντάζομαι αυτό είναι δείγμα ότι το κουτί έπεσε (??) ? Αυριο θα πάω να τον τσεκάρω αναλυτικά. Θα μπορούσε κάποιος να μου πεί τι πρέπει να ελέγξω πέρα από τη λειτουργία των ηχείων ? Επίσης πώς μπορώ να διεκδικήσω απόζημίωση από τα ταχυδρομεία σε περίπτωση που έχει πρόβλημα (το είχα ασφαλισμένο για 800bp)? Please HELP

Reaction score
2
Επίσης να ρωτήσω αν πρέπει να αγοράσω adaptora για το καλώδιο του ρεύματος για σούκο μπρίζα http://img52.imageshack.us/i/p31400013.jpg/ ή αν μπορώ να χρησιμοποιήσω και καλώδιο παροχής ρεύματος σε Η/Υ ? Μου φαίνονται ίδια γι αυτό ρωτάω. Ευχαριστώ και πάλι

Reaction score
152
Απάντηση: Re: Αθάνατα Ελληνικά ταχυδρομεία :-(

Επίσης να ρωτήσω αν πρέπει να αγοράσω adaptora για το καλώδιο του ρεύματος για σούκο μπρίζα http://img52.imageshack.us/i/p31400013.jpg/ ή αν μπορώ να χρησιμοποιήσω και καλώδιο παροχής ρεύματος σε Η/Υ ? Μου φαίνονται ίδια γι αυτό ρωτάω. Ευχαριστώ και πάλι
αν η μια ακρη -η αριστερη οπως φαινεται στη φωτο- εχει 2ή3 ακιδες απλα αλλαξε καλωδιο με ενα παρομιο που να ταιριαζει στις δικες μας...
δε θα εχεις προβλημα με το ρευμα...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

πωπω τι να λεμε ?
απο που να αρχισω και που να τελειωσω ?
παντως η συμπεριφορα σου μονο καλο κανει στα καθε ελληνικα αθρωπακια που νομιζουν οτι ειναι αντιπροσωποι .
Και εσυ δεν ηξερες , δεν ρωτησες .......
κριμα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

θα ανοιξω πιο πανω ενα θεματακι , και το βλεπουμε..................

Reaction score
6
Σας παραθέτω φωτογραφία από τη μια πλευρά των φελιζόλ που έχει μέσα το κουτί http://img823.imageshack.us/i/p3140001j.jpg/ για να δείτε την κατάσταση που τον παρέλαβα. :141: Φαντάζομαι αυτό είναι δείγμα ότι το κουτί έπεσε (??) ?
Χμμμ, όχι απαραίτητα. Συνήθως από το βάλε-βγάλε συμβαίνει αυτό και όσο πιο ογκώδες ένα μηχάνημα τόσο πιο εύκολα σπάει το φελιζόλ.
Το κουτί από τη μεριά που ήταν το φελιζόλ, έχει τσακίσει; Αν ναι τότε πιθανόν να την έχει "φάει"

Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι τώρα με τα ΕΛΤΑ. Καλό είναι να υπογράφεις κατά την παραλαβή "με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου" αφού έχεις καταγράψει επί τόπου (και φωτό ακόμα καλύτερα) την κατάσταση του δέματος.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

και το καλωδιο με ενα απλο απο pc κανεις δουλεια.
Αληθεια λεων τι κανεις ?

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Αθάνατα Ελληνικά ταχυδρομεία :-(

και το καλωδιο με ενα απλο απο pc κανεις δουλεια.
Αληθεια λεων τι κανεις ?
Ναι αλλά να τσεκάρει μόνο από την πλευρά του μηχανήματος αν έχει τρεις ακίδες που έχουν τα PC ή δύο. Όπως και να 'χει θα βρει με 3-5 ευρώ καλώδιο.

Καλά είμαι αργύρη. Αυτήν την περίοδο ασχολούμαι με ηφαίστεια :116:

Reaction score
0
Απάντηση: Αθάνατα Ελληνικά ταχυδρομεία :-(

Πιστεύω θα βγάλεις άκρη... και εγώ όταν πλέον είχε έρθει η ώρα να πάω να παραλάβω τα ηχεία από τα ΕΛΤΑ που είχαν έρθει από το εξωτερικό μιας και ήταν μεγάλα τα δέματα, διαπίστωσα μια μεγάλη χαρακιά πάνω στα κουτιά σε σχήμα Π (τώρα θα μου πείτε και τι μας νοιάζει το σχήμα) ώστε να τσεκάρουν το περιεχόμενο. Ευτυχώς τα ηχεία παρέμειναν άθικτα.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Αθάνατα Ελληνικά ταχυδρομεία :-(

πωπω τι να λεμε ?
απο που να αρχισω και που να τελειωσω ?
παντως η συμπεριφορα σου μονο καλο κανει στα καθε ελληνικα αθρωπακια που νομιζουν οτι ειναι αντιπροσωποι .
Και εσυ δεν ηξερες , δεν ρωτησες .......
κριμα
Το τι παίζει με τις Ελληνικές αντιπροσωπίες HIFI και ειδικά ONKYO το γνώριζα Argi, γι αυτό και τον αγόρασα απ έξω (σε εξαιρετική τιμή). Επιπλέον επειδή φοβάμαι και τα Ελληνικά ταχυδρομεία το πακέτο ήρθε ασφαλισμένο!

Reaction score
2
Χμμμ, όχι απαραίτητα. Συνήθως από το βάλε-βγάλε συμβαίνει αυτό και όσο πιο ογκώδες ένα μηχάνημα τόσο πιο εύκολα σπάει το φελιζόλ.
Το κουτί από τη μεριά που ήταν το φελιζόλ, έχει τσακίσει; Αν ναι τότε πιθανόν να την έχει "φάει"

Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι τώρα με τα ΕΛΤΑ. Καλό είναι να υπογράφεις κατά την παραλαβή "με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου" αφού έχεις καταγράψει επί τόπου (και φωτό ακόμα καλύτερα) την κατάσταση του δέματος.
Καλημέρα Pleo. Το κουτί δεν είχε τσακίσει σε καμία μεριά, εξωτερικά ήταν άψογο γι αυτο και δεν υποψάστηκα τίποτα. Πάντως υπέγραψα με επιφύλαξη ευτυχώς! Αυτό που με παραξενεύει ήταν ότι το φελιζόλ είχε σπάσει στην κάτω μεριά (μόνο το αριστερό κομμάτι βέβαια). Παντως οπτικά ο AV δεν είχε κάτι,μένει να ελέγξω το τεχνικό κομμάτι τώρα. Περιμένω συμβουλές ή και προτάσεις.
Μπορώ να το κάνω στην ONKYO hellas άραγε?

Reaction score
1.831

νομίζω ότι δε θα έχει πρόβλημα.

Τα φελιζόλ συσκευασίας είναι πολύ εύθραυστα.

Αν τον συνδέσεις και παίζει δε νομίζω να "βρεις" κάποιο πρόβλημα αργότερα.

IMHO

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αθάνατα Ελληνικά ταχυδρομεία :-(

oποτε λογικα δεν θα εχεις προβλημα.Για την ονκιο τα πραματα ειναι γνωστα.

Reaction score
6
Καλημέρα Pleo. Το κουτί δεν είχε τσακίσει σε καμία μεριά, εξωτερικά ήταν άψογο γι αυτο και δεν υποψάστηκα τίποτα. Πάντως υπέγραψα με επιφύλαξη ευτυχώς! Αυτό που με παραξενεύει ήταν ότι το φελιζόλ είχε σπάσει στην κάτω μεριά (μόνο το αριστερό κομμάτι βέβαια). Παντως οπτικά ο AV δεν είχε κάτι,μένει να ελέγξω το τεχνικό κομμάτι τώρα. Περιμένω συμβουλές ή και προτάσεις.
Μπορώ να το κάνω στην ONKYO hellas άραγε?
Στην κάτω μεριά πέφτει το βάρος. Παλιοφελιζόλ, τι περιμένεις; Κι εμένα συνεχώς μου έσπαγαν. Και σε ενισχυτές με μικρότερο βάρος από τον δικό σου.

Πάντως αν οπτικά είναι εντάξει και δουλεύει το μηχανάκι, no problemo. Έτσι κι αλλιώς πριν ρωτήσεις κάποιον τεχνικό θα πρέπει να το βάλεις στην πρίζα.

Reaction score
2
Δοκίμασα τις εξοδους ήχου και όλα οκ, μου έφυγε ένα βάρος. Αυριο θα τσεκαρω τα HDMI :615:
To καλώδιο του ρεύματος του ONKYO βγάζει 2 pins αλλά και με καλώδιο από PC με 3 pins δούλεψε κανονικά. Να ψάξω να βρω καλώδιο με 2 pins ή όλα οκ ?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

οχι μια χαρα ειναι

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αθάνατα Ελληνικά ταχυδρομεία :-(

be well man

Reaction score
2
Αν και εκτός topic (για να μην ανοίγω καινούργιο), είναι εύκολο να μου προτείνεται μερικά ποιοτικά ηχεία για στερεοφωνικό ήχο και sub, τα οποία προς το παρών θα χρησιμοποιηθούν με τον ONKYO. Μέχρι στιγμής τα μόνα που μου άρεσαν ήταν τα Yamaha Soavo 3 σε συνδυασμό με το sub Soavo πάλι από yamaha. Δεν θέλω να χρωματίζουν έντονα τον ήχο. Περιμένω προτάσεις ...

Ευχαριστώ

Reaction score
1.285

Καλορίζικος !
Είναι εύκολο να μας πείς από πού τον αγόρασες ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.904
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo