Αισθητικές και λειτουργικές βελτιώσεις

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Γιάννη σοβαρά δεν υπάρχει λόγος, δεν έκανα τίποτα σπουδαίο.
Το βασικό στην μετάβαση είναι να μεταφερθούν τα data χωρίς προβλήματα. Οι δικές μου ψιλοπαρεμβάσεις είναι ανάξιες λόγου μπροστά σε αυτό. Ας είναι καλά ο Τάσος και ο Βασίλης που μας προσέχουν.

Γεγονός είναι ότι έχουμε ακόμη πάρα πολλά να κάνουμε, κάθε μέρα ανακαλύπτουμε και κάτι καινούριο.

Σας ευχαριστούμε όλους για την υπομονή σας.

Reaction score
14
...καλά λέγε εσύ, εμείς βλέπουμε... και εκτιμούμε.

...και καλό είναι να μην θεωρούμε τίποτε στο avsite ως δεδομένο, καθώς ερασιτέχνες & αγνοί χομπίστες συνυπάρχουμε και ούτε επαγγελματίες high-fiδες, κομπιουτεράδες, γραφίστες είμαστε κλπ κλπ. Ότι κάνετε και κάνουμε το κάνετε/ουμε από κέφι και καθαρή όρεξη για το avsite μας.

keep it up (καλή συνέχεια):-D :-D :-D

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Απλά δεν προλάβαμε να το ρυθμίσουμε. Σήμερα θα γίνει όπως στην παλιά πλατφόρμα, δηλαδή δεν θα υπάρχει δικαίωμα διαλόγου εκεί.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Απάντηση: Αισθητικές και λειτουργικές βελτιώσεις

Όταν ρώταγα τον Νίκο πως θα τα καταφέρουμε με την νέα πλατφόρμα, μου απάντησε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί την ξέρει αρκετά...

Βέβαια από το "την ξέρω αρκετά" μέχρι αυτά που έχει κάνει αυτές τις πρώτες μέρες η διαφορά είναι τεράστια!!!!

Μπράβο Νίκο!!!

Reaction score
5
Σχετικά με PMs...χθες μου έτυχε να πάρω email με ειδοποίηση ότι έχω λάβει PM, να μπω στο site κατόπιν και να μην έχω ένα popup παράθυρο ή κάτι τέτοιο για ειδοποίηση. Ενώ πριν μερικές μέρες είχα. Αν δηλαδή δεν είχα δει το email θα είχα αγνοήσει την ύπαρξη του PM. Έχω ενεργοποιημένο το "Show New Private Message Notification Pop-up".

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Άκη το "ποπάπ παραθύρρρ", λογικά δουλεύει μόνον αν έχεις επιλέξει την αγγλική γλώσσα. Για τσέκαρέτο ξανά pls και πες αν πετάγεται.

Reaction score
5
Να μια ερώτηση που δεν περίμενα :D
Βρε τι νόμιζες, ότι θα είχα, Greek? Τα ελληνικά στο internet είναι σαν τα κινέζικα για μένα (Giota no offence!). :D

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Χεχε, I knew it αλλά είπα να γελάσουμε λίγο. :D
Δεν ξέρω γιατί δεν πήρες ειδοποίηση φίλε, τι να πω. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την ειδοποίηση μέσω email μπας και δεν κάνει και τα δύο ταυτόχρονα και πες μου.

Εγώ πάντως την έχω απενεργοποιήσει την ειδοποίηση με τα παράθυρα γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα κάθε τόσο... :rolleyes:

GTX

Reaction score
39
Εγώ έχω για γλώσσα forum default και χτές έλαβα και mail και pop-up. Μήπως Άκη έχεις βάλει English (US)? Μήπως απλά αν το αφήσεις στο forum default (που βασικά είναι το English έτσι δεν είναι?) τότε μόνο το βγάζει?

Reaction score
14
Για λόγους "ασφαλείας" και για να μην λέμε και ξελέμε... ;) έχω δώσει δυνατότητα edit των μηνυμάτων τους σε όλους, αλλά μόνον για χρονικό περιθώριο 30 λεπτών από την στιγμή που ποστάρουν. Μετά πάπαλα...

Αυτό κατά την ταπεινή μου γνώμη θα πρέπει να επανεξεταστεί.
Και να αποκατασταθεί πάραυτα.

Πέρα από τις όποιες "λειτουργικότητες" και "ασφάλειες" (κάτι μου θυμίζει αυτό) η δυνατότητα μεταβολής του λόγου πρέπει να ανήκει στον δημιουργό και όχι στο μέσο.
Αν θέλει να έχει το "μέσο" δημιουργούς δηλαδή.... ;)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Όχι. Δικαίωμα editing δεν θα δώσουμε.

Στο παρελθόν έχει παρατηρηθεί να διορθώνουν γραπτά (αλλάζοντας νόημα) ή ακόμη χειρότερα να ΣΒΗΝΟΥΝ τα γραπτά τους κάποιοι, επειδή έτσι τους ήρθε εκείνη τη στιγμή με αποτέλεσμα να χαλάει η ροή των καταγεγραμμένων συζητήσεων και να χάνει το forum το νόημά του.

Σε ΟΛΑ τα σοβαρά φόρα, ότι γράφεις δεν έχεις δικαίωμα να το ξεγράψεις.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Συμφωνώ με το Νίκο. 30 λεπτά νομίζω είναι αρκετά για να ξαναδεί κάποιος το post του, να διορθώσει ορθογραφικά ή συντακτικά λάθη, να προσθέσει κάτι που ξέχασε κλπ. Αυτή είναι και η χρήση του edit στα περισσότερα forum και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με αυτό..
Αν μετανοιώσεις για κάτι που έγραψες πριν 6 ώρες ή οτιδήποτε άλλο απλά κάνεις άλλο post και διευκρινίζεις/ανασκευάζεις. Το forum πρέπει να είναι σαν "τοίχος" που γράφεις επάνω την άποψη σου..Άμα στεγνώσει η μπογιά: tough luck!

Reaction score
14
Συμφωνώ με το Νίκο. 30 λεπτά νομίζω είναι αρκετά για να ξαναδεί κάποιος το post του, να διορθώσει ορθογραφικά ή συντακτικά λάθη, να προσθέσει κάτι που ξέχασε κλπ. Αυτή είναι και η χρήση του edit στα περισσότερα forum και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με αυτό..
Αν μετανοιώσεις για κάτι που έγραψες πριν 6 ώρες ή οτιδήποτε άλλο απλά κάνεις άλλο post και διευκρινίζεις/ανασκευάζεις. Το forum πρέπει να είναι σαν "τοίχος" που γράφεις επάνω την άποψη σου..Άμα στεγνώσει η μπογιά: tough luck!

συμφωνώ απόλυτα

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εννοείται ότι αν θέλει κάποιος οπωσδήποτε να διορθώσει κάτι και δεν έχει την δυνατότητα, μπορεί να το ζητήσει από τους συντονιστές ή από τον γενικό κι εμένα.

GTX

Reaction score
39
Συμφωνώ και γω να μείνει ως έχει το edit. Άλλωστε είναι καλή ευκαιρία να σκεφτόμαστε καλύτερα αυτά που γράφουμε πριν τα ποστάρουμε!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.155
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound