Ακιδες στηριξης για cdplayer

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.110
Απάντηση: Ακιδες στηριξης για cdplayer

Ρε Βλάση :141::141::141: δε σου είπα να μη δημοσιεύεις φωτογραφίες της γυναίκας μου;:427:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ακιδες στηριξης για cdplayer

ποσο κανει αφτουνο?
Γιατρε μου τα ειχα παρει 180 ευρα το ενα πριν 2 χρονια...........

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Ακιδες στηριξης για cdplayer

ακρόαση καλτσόν....
Κωστακι μου...φιλε μου αγαπημενε......δεν πιστευω να πειραχτηκες για την ξανθια ευσωμουλα που σου εστειλλα.........γιατι την βρηκα αυτην που ψαχνεις....!!!!!!!!!!Ωχ

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Ακιδες στηριξης για cdplayer

Οι καλύτερες βάσεις:

http://www.silentrunningaudio.com/

Στην Ελλάδα τα φέρνει η MF Audio.

Φήμες λένε ότι ακούς άλλα ενισχυτικά όταν τα τοποθετήσεις από κάτω τους.
Miχαλακο τα ειχα ψαξει και γω αυτα αλλα ειναι πανακριβα ρε φιλε.....κοντα 1700 η μια εχει που να σκασουν !!!!!!!!!

Reaction score
10
Γάμησέ τα Βλάσση, θα τα είχα πάρει ήδη αλλά τόσα λεφτά δεν θα έδινα ποτέ για κάτι τέτοιο. Αλλά από ότι λένε κάτι κινεζάκια στο audio exotics αξίζουν κάθε ευρώ.

Υπόψη οι βάσεις είναι custom για κάθε ενισχυτή. Τους στέλνεις βάρος και διαστάσεις και σου φτιάχνουν.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.641

γιατί ρε παιδιά να κοστίζει τόσο η απομόνωση κραδασμών? (γιατί αυτό κάνει αυτό το μπλιμπλίκι στα 1700 ευρώ, δε κάνει κάτι περισσότερο, απλά δεν αφήνει κραδασμούς του επίπλου σου να περάσουν στο μηχάνημα)

δηλαδή, κάτσε να σκεφτώ κάτι στα γρήγορα, κάτι τραβηγμένο αλλά και φτηνό, ας πούμε 30 ευρώ συνολικό κόστος: μια σαμπρέλα ποδηλάτου με αέρα χαλαρό που στηρίζει ένα τζάμι και πάνω του έχει 3 μπάλες σορμποθάνης πάνω στις οποίες στηρίζεται το μηχάνημά σου, κάνει χειρότερη δουλειά? το περνάει δηλαδή αυτό το πακέτο που σας περιέγραψα ο άτιμος ο κραδασμός που να κάψω το σαμπ μου? αν το κρεμάσουμε όλο το παραπάνω πακέτο με ένα ελατήριο σε σερά με ελαστική μπετονιά από το ταβάνι?

δηλαδή τι να πω, έχω 1000 ιδέες που όλες μαζί δε φτάνουν 50 ευρώ....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

γιατί ρε παιδιά να κοστίζει τόσο η απομόνωση κραδασμών? (γιατί αυτό κάνει αυτό το μπλιμπλίκι στα 1700 ευρώ, δε κάνει κάτι περισσότερο, απλά δεν αφήνει κραδασμούς του επίπλου σου να περάσουν στο μηχάνημα)

δηλαδή, κάτσε να σκεφτώ κάτι στα γρήγορα, κάτι τραβηγμένο αλλά και φτηνό, ας πούμε 30 ευρώ συνολικό κόστος: μια σαμπρέλα ποδηλάτου με αέρα χαλαρό που στηρίζει ένα τζάμι και πάνω του έχει 3 μπάλες σορμποθάνης πάνω στις οποίες στηρίζεται το μηχάνημά σου, κάνει χειρότερη δουλειά? το περνάει δηλαδή αυτό το πακέτο που σας περιέγραψα ο άτιμος ο κραδασμός που να κάψω το σαμπ μου? αν το κρεμάσουμε όλο το παραπάνω πακέτο με ένα ελατήριο σε σερά με ελαστική μπετονιά από το ταβάνι?

Σαμπρελα βρε Κωτσο ειναι και το κωλομερι της γουρουνας που σου εστειλλα για πεσκεσι,αλλα αυτο που να το βαλλω πανω στο ρακ που ετσι και κλασει ο κραδασμος θα περασει το ρακ ,το δαπεδο και θα τρανταξει τους απο κατω μου μιας και θα νομισουν οτι ο Εγκελαδος τους ηρθε κατοικον για βιζιτα !!!!!!!!

Reaction score
143
Re: Απάντηση: Ακιδες στηριξης για cdplayer

Σαμπρελα βρε Κωτσο ειναι και το κωλομερι της γουρουνας που σου εστειλλα για πεσκεσι,αλλα αυτο που να το βαλλω πανω στο ρακ που ετσι και κλασει ο κραδασμος θα περασει το ρακ ,το δαπεδο και θα τρανταξει τους απο κατω μου μιας και θα νομισουν οτι ο Εγκελαδος τους ηρθε κατοικον για βιζιτα !!!!!!!!
:204:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.641

άμα κλάσει αυτή τρελιάρη μου, όλα θα σου ακούγονται χωρίς χροιές, αλλά με πολλές μυρωδιές...

Reaction score
283

Παιδια το cd ειναι πανω σε επιπλο της exelixis και οταν πιανω το μηχανημα την ωρα που παιζει μουσικη δονειται.

Reaction score
283

επισης εχω βαλει αναμεσα στο πικαπ και στην επιφανεια του επιπλου ενα κοματι γρανιτη παχους 3 εκατοστων ειναι σωστο;η πρεπει να προσθεσω κατι κατω απο τον γρανιτη;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.027

Καλα το λεω εγω οτι εισαι κρυφοχαιεντας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μα ούτε έχω κιόλας δηλώσει ότι είμαι φανερός ροκάς:612:Οτιδήποτε επιθυμείς διαλέγεις και παίρνεις...
Φίλε μου εσύ τα έχεις φτιάξει ?
Γνωρίζεις κάποιον που θα μπορούσε να μας τα φτιάξει ?
Μία ομαδική αγορά ίσως ? (υποθέτω ότι κάνει και για CD Pleyer ?)
Υπάρχει κάτι παρόμοιο για ηχεία ? (θα ήθελα μα αποφύγω τις ακίδες, μαρμαράκια και ελαστικομερη).
Στο παρελθόν είχα αποταθεί σε διαφορετικούς τεχνίτες τορναδόρους με αποτέλεσμα να κατασκευαστούν με ελάχιστα κόστη.Με στίλβωση επιτυγχάνεται επιπλέον κι εντυπωσιακό φινίρισμα-ιδιαίτερα στη χρήση μετάλλων ξανθής απόχρωσης,λ.χ. μπρούτζος.
Οι διαστάσεις που έχω δώσει είναι πλέον αποτελεσματικές γιά συσκευές 10-20 κιλών.Προϋπόθεση να μην έχουν προσαρτημένα άκαμπτα και βαρέος τύπου καλώδια.Βέβαια στο αποτέλεσμα που λαμβάνω προσωπικά,συμβάλλει επίσης το χρησιμοποιούμενο ικρίωμα στήριξης(ιδιοκατασκευή με συνδυασμό υλικών).
Σαφώς και δύνανται να κατασκευαστούν σε διαφορετικές διαστάσεις γιά ηχεία,αρκεί να γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε στα πλαίσια πειραματισμού όπου τα ηχεία παύουν να μένουν ΄΄ακλόνητα΄΄.
Έχει αποδειχθεί ότι οι ΄΄ομαδικές αγορές και παραγγελίες΄΄ αυξάνουν μακροπρόθεσμα το κόστος των ιδιοκατασκευών στον τομέα των αξεσουάρ.
Εναλλακτικές ΄΄ευέλικτες΄΄ και φτηνές λύσεις αερανάρτησης(που σε περίπτωση ΄αστοχίας΄ δεν ξεφουσκώνουν μονομιάς):

http://www.defendapack.co.uk/air_pillows_cushions.htm

http://pdf.directindustry.com/pdf/s...-table-side-packaging-system/7189-109404.html

http://www.abcshippingsupplies.com/sealedairpacking.htm

http://www.polybags.co.uk/shop/economy-air-pillows_c1036.htm

http://nationaloutdoors.net/compare_deals/product/Big-Agnes-Clearview-Air-Pillow.html

http://www.airpouch.co.uk/

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.257

επισης εχω βαλει αναμεσα στο πικαπ και στην επιφανεια του επιπλου ενα κοματι γρανιτη παχους 3 εκατοστων ειναι σωστο;η πρεπει να προσθεσω κατι κατω απο τον γρανιτη;
Παιδια το cd ειναι πανω σε επιπλο της exelixis και οταν πιανω το μηχανημα την ωρα που παιζει μουσικη δονειται.
Είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω ότι όλες οι συσκευές εγγραφής που χρησιμοποιούνται σε στούντιο ή on location έχουν τέτοια "στήριξη", όπως αυτή της φωτό. Επίσης, όλοι ανεξαιρέτως οι οδηγοί δίσκων τύπου CD και DVD, φέρουν ενσωματωμένη ελαστική ανάρτηση από τον κατασκευαστή. Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι χρειάζεσαι οπωσδήποτε αντικραδασμικά;

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Ενα στρωμα θαλασσης απο καουτσουκ κανει δουλεια?Στα ποσα psi να το φουσκωσω?:126:

Reaction score
283

Είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω ότι όλες οι συσκευές εγγραφής που χρησιμοποιούνται σε στούντιο ή on location έχουν τέτοια "στήριξη", όπως αυτή της φωτό. Επίσης, όλοι ανεξαιρέτως οι οδηγοί δίσκων τύπου CD και DVD, φέρουν ενσωματωμένη ελαστική ανάρτηση από τον κατασκευαστή. Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι χρειάζεσαι οπωσδήποτε αντικραδασμικά;

Δεν λεω οτι χρειαζεται οποσδηποτε αλλα σιγουρα αλλαζουν το ηχητικο αποτελεσμα αλλιως γιατι θα βγαινουν ολα αυτα κωνοι κλπ. Ειχα παλια καποιους μπρουντζινους κωνους που στο τοτε πλαυερ βοηθαγε να παιζει καθαροτερα τωρα δεν τους εχω αυτους και ψαχνω κατι εναλακτικο να δοκιμασω η να πειραματιστω.Δηλαδη πιστευεις οτι οταν το πλαυερ δονειται απο τον ηχο κυριως σε υψηλες εντασεις δεν επηρεαζεται ο ηχος του;ξερω οτι αυτο δεν αποφευγεται αλλα μπορεις να το περιορισεις καπως,βεβαια το αποτελεσμα δεν ειναι παντα καλο,πχ στεγνωση του ηχου,θα ηθελα ο αμετανοητος και γνωμη για υλικο φελου.

Reaction score
283

Αντί ακίδων,προτείνεται να φτιάξεις σε τόρνο αλουμινένια αντίγραφα των Final Daruma.Μιά ικανοποιητική διάσταση γιά την εφαρμογή στη συγκεκριμένη συσκευή είναι 80 χιλιοστά διάμετρος και 10 εξωτερικό πάχος γιά εκάστοτε πιατάκι,με κεντρικό βάθος 5 χιλιοστών γιά τα φέροντα την κοίλη επιφάνεια,3 χιλιοστών γιά τα φέροντα τη σκαμμένη επίπεδη και τέλος μπίλια-ρουλεμάν διαμέτρου 12 χιλιοστών αναμεταξύ τους.

Γεια αυτες διαβασα καλες κρητικες αληθεια ποσο κανουν εδω συμφερει αγορα απο εξω;Επισης συμφερει να κανω αυτο που ειπες ποσο ειναι η διαφορα στα λεφτα περιπου αμα παω σε τορναδορο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

μιας και οπως δεν θα θυμαστε , ανα καιρους εχω πουλησει διαφορα απο ολα αυτα που παρουσιασατε.Και ξαναλεω δοκιμαστε γιατι δεν δουλευουν ολα παντου,
και σε ολα τα αφτια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.519
Members
38.568
Νεότερο μέλος
KRMA90