Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Δημητρη ολοι λενε οτι ειναι απο τους καλυτερους upscalers!!αλλά το upscale που κάνει στα απλά dvd αξίζει ????
Yeap.Aυτο, (Toshiba HD-A30 HD-DVD Player) , ειναι το ιδιο στην αμερικανικη εκδοση???
χμμμ ....Εγω το πηρα το ep-30 απο γερμανικο ebay 120 ευρώ με 1 ταινια πριν μερικους μήνες.
3,49 λίρες;;;:111:επιπλέον βρίσκεις μουσικούς τίτλους πάμφθηνα (χθες έκλεισα αυτό http://hmv.com/hmvweb/displayProductDetails.do?ctx=97;13;-1;-1&sku=711477 ..... ΤΖΑΜΠΑ )
7 ταινίες ??? στο δικό μου είχα 5 ..... μάλλον κάποιος το είχε κανιβαλίσει .....Το Σάββατο το μεσημέρι το πήρα και εγώ από τον Λημναίο.
115.00 + 7 HD DVD Δώρο. Αν και έγραφε στη συσκευασία 6 είχε μέσα 7.Μεταξύ αυτών και τους 300,το οποίο έχει και παιχνίδι στρατηγηκής.
Αν και η τηλ. είναι ΗD ready στα 720ρ που παρακολουθώ - στα 1080ι νομίζω ότι αποδίδει χειρότερα - η εικόνα έχει μεγάλη διαφορά με HD DVD αλλά και με απλά dvd κάνει φοβερή αναβάθμιση.Και ο ήχος του έχει διαφορά είναι πολύ καλύτερος και στα cd τουλάχιστον από τo dvdr sony HX 750 που έχω εγώ.
και η κατασκευή του καλή και γερή και τέλος πάντων δεν θυμίζει μηχάνημα τνω 100.00 αλλά 3πλάσιας αξίας.
Μα δεν είναι, σε καμία περίπτωση, μηχάνημα των 100€. Μην κοιτάς που τώρα ξεστοκάρουν!και η κατασκευή του καλή και γερή και τέλος πάντων δεν θυμίζει μηχάνημα τνω 100.00 αλλά 3πλάσιας αξίας.