Ακομα πουλανε HD-DVD players

Reaction score
152
1) μια και το εφερε η κουβεντα το εξτρα που εδινε για το xbox φτανει 1080p???

2) θυμαται κανεις σε ποιο τευχος του hitech το ...αποσυσκευαζανε και εδειχναν πως μπορει να γινει κομματι του υπολογιστη???

το βρισκω απο αμερικα για $75=53ε στην πορτα μου.

Reaction score
0
δηλαδή τώρα που τα έφτυσε το helios4000, να χτυπήσω ένα ΕΡ30 για να βλέπω τα dvd μου ????

με 120 ευρώ και 5-6 ταινιούλες δεν είναι άσχημα ......

αλλά το upscale που κάνει στα απλά dvd αξίζει ????

Reaction score
1
Απάντηση: Ακομα πουλανε HD-DVD players

Το μηχανάκι είναι αστέρι.
Το έχω κάνα 6μηνο και δεν το μετάνιωσα καθόλου.

Reaction score
0
Απο ήχο πως πάει?
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν cd player με κάποιες απαιτήσεις
καλύτερες από τα κοινά dvd?

Reaction score
0
Εγω το πηρα το ep-30 απο γερμανικο ebay 120 ευρώ με 1 ταινια πριν μερικους μήνες.

Reaction score
0
Εγω το πηρα το ep-30 απο γερμανικο ebay 120 ευρώ με 1 ταινια πριν μερικους μήνες.
χμμμ ....

νομίζω οτι η τιμή των 115 ευρώ μαζί με 5 ταινίες στην Ελλάδα είναι τζάμπα ,

επιπλέον βρίσκεις μουσικούς τίτλους πάμφθηνα (χθες έκλεισα αυτό http://hmv.com/hmvweb/displayProductDetails.do?ctx=97;13;-1;-1&sku=711477 ..... ΤΖΑΜΠΑ )

τα cd τώρα τα παίζει καλύτερα από το PS3 (το δοκίμασα από την hdmi μόνο και όχι από την αναλογική του έξοδο) , όχι τίποτα συγκλονιστικό , απλά καλά εώς αρκετά καλά ... αργότερα θα το δοκιμάσω και από την αναλογική του και με τον πολυκάναλο (Onkyo 705) αλλά και με ολοκληρωμένο, πιθανόν έτσι να παίζει ακόμη καλύτερα ...

τα dvd όμως σε σχέση με το Helios4000 που είχα αλλά και με το PS3, τα παίζει πολυυυυύ καλύτερα ....

αυτά ...

Reaction score
0
Το Σάββατο το μεσημέρι το πήρα και εγώ από τον Λημναίο.
115.00 + 7 HD DVD Δώρο. Αν και έγραφε στη συσκευασία 6 είχε μέσα 7.Μεταξύ αυτών και τους 300,το οποίο έχει και παιχνίδι στρατηγηκής.
Αν και η τηλ. είναι ΗD ready στα 720ρ που παρακολουθώ - στα 1080ι νομίζω ότι αποδίδει χειρότερα - η εικόνα έχει μεγάλη διαφορά με HD DVD αλλά και με απλά dvd κάνει φοβερή αναβάθμιση.Και ο ήχος του έχει διαφορά είναι πολύ καλύτερος και στα cd τουλάχιστον από τo dvdr sony HX 750 που έχω εγώ.
και η κατασκευή του καλή και γερή και τέλος πάντων δεν θυμίζει μηχάνημα τνω 100.00 αλλά 3πλάσιας αξίας.

Reaction score
0
Το Σάββατο το μεσημέρι το πήρα και εγώ από τον Λημναίο.
115.00 + 7 HD DVD Δώρο. Αν και έγραφε στη συσκευασία 6 είχε μέσα 7.Μεταξύ αυτών και τους 300,το οποίο έχει και παιχνίδι στρατηγηκής.
Αν και η τηλ. είναι ΗD ready στα 720ρ που παρακολουθώ - στα 1080ι νομίζω ότι αποδίδει χειρότερα - η εικόνα έχει μεγάλη διαφορά με HD DVD αλλά και με απλά dvd κάνει φοβερή αναβάθμιση.Και ο ήχος του έχει διαφορά είναι πολύ καλύτερος και στα cd τουλάχιστον από τo dvdr sony HX 750 που έχω εγώ.
και η κατασκευή του καλή και γερή και τέλος πάντων δεν θυμίζει μηχάνημα τνω 100.00 αλλά 3πλάσιας αξίας.
7 ταινίες ??? στο δικό μου είχα 5 ..... μάλλον κάποιος το είχε κανιβαλίσει .....

όποιος πάρει καλό θα είναι να το ανοίξει επί τόπου για να τσεκάρει πόσες ταινίες έχει μέσα .....

Reaction score
164
Μα δεν είναι, σε καμία περίπτωση, μηχάνημα των 100€. Μην κοιτάς που τώρα ξεστοκάρουν!
Αλήθεια, πόσο είχε όταν το HDDVD ζούσε;

Σε εμένα είχε HDMI και τις ταινίες:
-300
-Βασικό ένστικτο
-Τ2
-Ράμπο
-Ραν
-Ολική επαναφορά
-Children of men

Reaction score
0
το δικό μου (μάλλον κάποιος είχε βάλει χέρι) τελικά είχε αυτά