Ακουγατε Γιαννη Πετριδη στο ραδιοφωνο?

Reaction score
4.188
Απάντηση: Ακουγατε Γιαννη Πετριδη στο ραδιοφωνο?

Θυμάστε το φιάσκο τότε που πήγε να κάνει ξανά τηλεοπτική εκπομπή γύρω στις αρχές 80's; (με τον Θοδωρή Σαράντη νομίζω ήταν).
Είχε καλεσμένο θυμάμαι τον Joe Jackson. Η εκπομπή είχε κακό ρυθμό και παρουσιάστηκε άσχημα. Εκεί ο Πετρίδης απέδειξε οτι κάνει μόνο γιά ραδιόφωνο. Ολοι του την "'επεσαν" θυμάμαι και από τότε δεν ξανασχολήθηκε με τηλεόραση (και πολύ καλά έκανε. Καθείς στο είδος του).

Και ο Παπούλιας που τώρα βγαίνει σε κάτι μεσημεριανάδικα δεν ήταν μιά εποχή συμπαρουσιαστής ρε παιδιά;

Θυμάμαι που είχε κάνει ο Πετρίδης μιά εκπομπή με τις καλύτερες διασκευές πάνω στους Beatles. Παίρναμε τηλέφωνα και λέγαμε. Είχα πάρει και εγώ και είπα το Please Please Me από David Cassidy. Ξερός ο Πετρίδης. Βγαίνει στο μικρόφωνο και λέει ότι δεν το ήξερε ότι ακόμη και ο Cassidy είχε διασκευάσει Beatles (καμάρωνα σαν γύφτικο σκεπάρνι εγώ...:119:).
Είχε ευχαριστηθεί τότε από τη μεγάλη συμμετοχή ακροατών στα τηλέφωνα.

Reaction score
44
Re: Απάντηση: Ακουγατε Γιαννη Πετριδη στο ραδιοφωνο?

Άρχισα να τον ακούω το καλοκαίρι του '79. Τότε έκανε εβδομαδιαία αφιερώματα σε μουσικές δεκαετίες (50,60,70). Έγραφα όλες τις εκπομπές σε κασέτες και τις χρησιμοποίησα ως οδηγό για την γνωριμία μου με την ξένη μουσική (rock). Κορυφαίο το αφιέρωμα για τα 10 χρόνια από το Woodstock. Εκεί άκουσα για πρώτη φορά Ten Years After και τρελλάθηκα. Αγαπημένη εκπομπή της Τρίτης με τις επιθυμίες των ακροατών και το Rock Club της Παρασκευής. Ακόμα θυμάμαι την προσμονή (1 εβδομάδα?) για την πρώτη ραδιοφωνική μετάδοση τραγουδιού από το The Wall των Pink Floyd (για να είμαι ειλικρινής ψιλοαπογοητεύτηκα από το άκουσμα). Ότι και να έκανε μετά ήταν επίσης αξιόλογο αλλά πιστεύω ότι οι εκπομπές του εκείνη την εποχή ήταν ανεπανάληπτες. Οφείλω τη μουσική μου γνώση κυρίως σε αυτόν και γι' αυτό τον ευχαριστώ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.344
Members
38.448
Νεότερο μέλος
Evaggelos_pnk