Ακουστικά

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Ακουστικά

Όπως λέει και ο Elliott:

Warning: This unit is not designed to be used with bridged amplifiers! If there is a warning on your amp that states that the -ve speaker terminals must not be grounded, then you must not connect this adaptor, or the amplifier will be damaged. If in doubt, find out first from the manufacturer or distributor - assumptions can be very costly!

Προσοχή και σε περιπτώσεις που δεν είναι προφανές το παραπάνω, όπως σε ορισμένους Tripath που το τσιπάκι είναι γεφυρωμένο εσωτερικά.

Reaction score
20
The Playback Guide to Full-Size Headphones

• 24 reviews of full-size headphones in 3 categories (under $200; $200-650; over $650)
• 7 reviews of noise cancelling headphones
• Practical buying tips from the staff of Playback
• Previews of new headphones about to be introduced
Download, .pdf, 25,1MB, αγγλικά

The Playback Guide to Earphones & Custom-Fit In-Ear Monitors

• What Buyers Need to Know About Universal-Fit Earphones
• What Buyers Need to Know About Custom-Fit In-Ear Monitors
• New Earphones & In-Ear Monitors Headed Our Way
• Universal -Fit Earphones Under $100
• Universal -Fit Earphones $100-300
• Universal -Fit Earphones Over $300
• Custom-Fit In-Ear Monitors
Download, .pdf, 20,6MB, αγγλικά

Reaction score
5.616
Re: Απάντηση: Re: Ακουστικά

Εξαιρετικά αποτελέσματα παίρνω με τον συνδυασμό Weiss Dac202 + Sennheiser HD800, όπως και με την οδήγηση των HD800 από τον Balladaudio 300B-Supreme Tuning Version, με λάμπες 300Β και ειδικά τιουναρισμένο για τα HD800.

D

deleted user 10898

Guest
Έχει συνέχεια. Δε θα την πω. Κανείς δεν παίρνει τα δωρεάν
Στον κακόν αγέρα ή που χάνεσαι ή που επακολουθεί γαλήνη
Αυτά στη γλώσσα τη δική μου. Κι άλλοι άλλα σ' άλλες.
Αλλ' Η αλήθεια μόνον έναντι θανάτου δίδεται.

Reaction score
20
Έχει συνέχεια. Δε θα την πω. Κανείς δεν παίρνει τα δωρεάν
Στον κακόν αγέρα ή που χάνεσαι ή που επακολουθεί γαλήνη
Αυτά στη γλώσσα τη δική μου. Κι άλλοι άλλα σ' άλλες.
Αλλ' Η αλήθεια μόνον έναντι θανάτου δίδεται.
Μου αρέσει Νικόλα! :444:

Reaction score
0
Απάντηση: Ακουστικά

Εγώ χρησιμοποιώ το σύστημα που έχω στην υπογραφή μου. Τα ακουστικά είναι τέλεια για όσους έχουν πάθος μέσα τους και ακούνε συναισθηματικά τη μουσική. Παλιά, πριν τα HD650, είχα τα HD200 που κοστίζουν το 1/5, και η μουσική μου φαινότανε πιο γλυκιά, συνταρακτική ως προς την αμεσότητα της. Τώρα πιο σπάνια έχω τέτοιες εμπειρίες, και ας έχω καλύτερα ακουστικά.

Παρεμπιπτόντως, ενδιαφέρεται κανείς να ανταλλάξουμε προσωρινά ακουστικά, να δω πως ακούγονται και ακουστικά από άλλους κατασκευαστές πέρα από τη Sennheiser; Θα προτιμούσα τοπικά (Ηράκλειο, Κρήτη), ώστε να αποφύγουμε ταχυδρομεία και τα λοιπά, αλλά αν έχει κανείς καμιά ενδιαφέρουσα πρόταση ευχαρίστως να τη συζητήσουμε. Ποιος άραγε μένει Ηράκλειο και έχει στην κατοχή του τα AKG 701 παρέα με ένα DIY amp; :p

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Ποιός, ποιός; :116:
[Tα 702 έχω αλλά είναι ίδια με τα 701 στην ουσία.]

Να έρθεις σε κανένα καφέ να κάνουμε τον χαβαλέ μας και θα τα βρούμε τα υπόλοιπα.

Reaction score
3
Απάντηση: Ακουστικά

Εγω,το διεπραξα και παλι.Αγορασα και πηρα ηδη,τα Fischer Audio DBA-02,απο τον τυπο στη Ρωσια,μιας και τα Ετερνα,τα χάρισα.Ηλθαν σε 12 μερες,και στοιχισαν $160+10 μεταφορικα=170.
Πολυ καλα,ιδιαιτερα στα πριμα.Οι ηλεκτρικες κιθαρες σκοτωνουν.
Απο ευαισθησια και αντισταση,ειναι πολυ καλα,ωστε ακομη και το κινητο μου,ενα SE W995,τα πηγαινει μια χαρά.
Και μια ερωτηση,γιατι τάμπλεξα.Προσπαθησα να τα βαλω να παιξουν στην εξοδο ακουστικων της Asus Essence ST,αλλα δεν παιζουν.Αντιθετα,τα ηχεια,παιζουν μια χαρά.
Τι βλακεια εχω κανει στις επιλογες της καρτας;
Kαλη Ανασταση,
Θοδωρος.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ακουστικά

...και βεβαια,βλακεια ηταν το οτι δεν ειχα τσεκαρει την εισοδο headphone στην καρτα,αλλα την εισοδο 5.1.Ετσι,και αφου εκανα την επιλογη,τα αφησα να "καιγονται",για να "στρωσουν".
Οι πρωτες εντυπωσεις,παρα πολυ καλες.Ειδικα τα πριμα,ειναι φοβερα.Ηλεκτρικες κιθαρες και πνευστα με υψηλες,εντυπωσιαζουν.

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541