Ακουστική υπαίθρου και χιόνι.

Reaction score
7.083
Έχει παρατηρήσει κανείς αυτή την απίστευτη ησυχία που έχει ένας υπαίθριος χώρος όταν στρώσει το χιόνι ή μόνο εγώ έχω πρόβλημα γιατρέ μου.
Μιλάμε για rt απίστευτο!!

Reaction score
23.506
Αυτό και πολλά άλλα.

Έχει παρατηρήσει κανείς αυτή την απίστευτη ησυχία που έχει ένας υπαίθριος χώρος όταν στρώσει το χιόνι ή μόνο εγώ έχω πρόβλημα γιατρέ μου.
Μιλάμε για rt απίστευτο!!
Γενικά όλες οι παρατηρήσεις σου πάντα είναι καλές και ενδιαφέρουσες χα χα.

Last edited:

Reaction score
7.083
Αυτό και πολλά άλλα.

Βρε παλικάρι μου έχω βάλει Λάκη Παπά με Πόπη Αστεριάδη τώρα στο πικάπ, ποτάκι, το χιόνι έξω είναι παχύ κλπ κλπ. Δεν είμαι σε φάση να διαβάσω:p
Αν έχεις να πεις κάτι πες το 😀
(αστειεύομαι φυσικά, του έριξα μια γρήγορη ματιά και άρα δεν έχω παραισθήσεις😂)

Reaction score
23.506
Βρε παλικάρι μου έχω βάλει Λάκη Παπά με Πόπη Αστεριάδη τώρα στο πικάπ, ποτάκι, το χιόνι έξω είναι παχύ κλπ κλπ. Δεν είμαι σε φάση να διαβάσω:p
Αν έχεις να πεις κάτι πες το 😀
(αστειεύομαι φυσικά, του έριξα μια γρήγορη ματιά και άρα δεν έχω παραισθήσεις😂)
Έλα βρε συ, ένα abstract 10 σειρών ήταν χα χα. Και εγώ έβαλα στο πολύ ακριβό cd player μου (που παίζει όμως σαν πικάπ χα χα) κατι ζεστά Hooverphonic αλλά μου έκανε η ΔΕΗ 2-3 "καλές" βυθίσεις και λέω άστο ...αργότερα

Reaction score
7.083
Έλα βρε συ, ένα abstract 10 σειρών ήταν χα χα. Και εγώ έβαλα στο πολύ ακριβό cd player μου (που παίζει όμως σαν πικάπ χα χα) κατι ζεστά Hooverphonic αλλά μου έκανε η ΔΕΗ 2-3 "καλές" βυθίσεις και λέω άστο ...αργότερα
Αθήνα είσαι? Είχε-έχει θέματα σήμερα εκεί το ρεύμα.
Προσοχή λοιπόν.
Εδώ ως τώρα τέλεια, πριν κάνα δίωρο ξεκίνησε και να χιονίζει. Το ρεύμα μαμεί και το σύστημα είναι ανοιχτό από τις 11.00.
Εν τάχει τα έχουμε "ακούσει" όλα σήμερα. Χα χα χα χα.!

Reaction score
23.506
Μου αρέσει που βάζεις στο αναλόγιο, τα άλμπουμ που ακούς, για να μας τa δείξεις χα χα.

Κάτι σαν τa streaming (ή και μή) software που δείχνουν ποιό άλμπουμ παίζει εκείνη τη στιγμή.

..."παίζει τώρα" ..."now playing" :D. Και μετά λένε ότι το πικάπ είναι αρχαίο μέσο.

Και ο Κοτσίδης το κάνει αλλά χωρίς αναλόγιο (νομίζω).

Last edited:

Reaction score
7.083
Μου αρέσει που βάζεις στο αναλόγιο, τα άλμπουμ που ακούς, για να μας τa δείξεις χα χα.

Κάτι σαν τa streaming (ή και μή) software που δείχνουν ποιό άλμπουμ παίζει εκείνη τη στιγμή.

..."παίζει τώρα" ..."now playing" :D. Και μετά λένε ότι το πικάπ είναι αρχαίο μέσο.

Και ο Κοτσίδης το κάνει αλλά χωρίς αναλόγιο (νομίζω).
Μου αρέσει πολύ στην ακρόαση να του ρίχνω καμία κλεφτή ματιά χωρίς να το κρατάω και να μου αποσπάει την προσοχή. Μου φέρνει θύμισες σχετικές με αυτό σε παλαιότερες εποχές😃

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.689

..."παίζει τώρα" ..."now playing"
απο τα δισκαδικα πρεπει να ξεκινησε αυτη η συνηθεια...
μπορει να ειναι και αστικος μυθος βεβαια αυτο.. 🐒
εξαρταται κιολας απο τα εξωφυλλα:
(καποτε ειχε βγαλει καλη μουσικη αυτ@)

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.689
... πραγματι ...δεν προτεινω τον μ@λ@κ@ τον τεθ ιν τσουν..
αλλα coil αγαπαμε και προτεινουμε

Βρηκα αυτο..πρεπει να ναι και το τελευταιο αλμπουμ που απεκτησα:
16431079785047245455355217093212.jpg

ακομα μια δισκαρα... αυτο μπορεις να το ακους με κακη παρεα θυληκχια... 🐒

Last edited:

Reaction score
7.083

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk