Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
έτοιμος ήμουν να δώσω στεγνά κάποιες διευθύνσεις οικίας..αλλά συγκρατήθηκαΤι γελάς εσύ ρε;
![]()
- επί του θέματος , ακόμα και εάν δεν υπάρχει ακουστική μνήμη ή είναι βραχυχρόνια , υπάρχει μακροχρόνια μνήμη του ακουστικού βιώματος . . . ένας πχ που κάποτε άκουσε ''κακοστημένες'' κόρνες που του πήραν τα αυτιά , δεν ξεχνάει ποτέ την υπερπληθώρα των μεσουψηλών στις οποίες εκτέθηκε . . . με αποτέλεσμα να τις αφορίζει εσαεί
- ούτε εγώ θα ξεχάσω την πρώτη ακουστική εμπειρία που είχα στην Lyric με ηχεία πάνελ ( magnepan ) , που ok δεν θυμάμαι φυσικά πως έπαιζαν τονικά , αλλά θυμάμαι πως μου άρεσαν και πως ( προφανώς λόγω χώρου στησίματος και οδήγησης ) , είχαν μπάσο ( ενώ μου είχαν πεί πως δεν θα έχουν )
- τώρα εάν . . . Αυτό το έργο είναι μακέτο . . . δεν ξέρω
τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμιδια...
Αμα ειναι να κανεις δωρο, κανε κατι καλο, οχι ποζεροαμερικανους. Αλλά τωρα θα μου πεις οτι ο Κωστας ακουει Φλοιντ, στους ζζ θα κωλώσει;Στείλε διεύθυνση με pm να στο στείλω - δωράκι!
Κοπελιά, αυτό ζήτησε να ακούσει, αυτό θα του κάνω δώρο!Αμα ειναι να κανεις δωρο, κανε κατι καλο, οχι ποζεροαμερικανους. Αλλά τωρα θα μου πεις οτι ο Κωστας ακουει Φλοιντ, στους ζζ θα κωλώσει;![]()
Απο ποζερ σε ποζερ δηλαδη...Κοπελιά, αυτό ζήτησε να ακούσει, αυτό θα του κάνω δώρο!Αν ήθελε να ακούσει Slayer, θα του έκανα δώρο Slayer!
![]()
- & αυτό δηλ. θα είχε επιπτώσεις στην ακουστική μνήμη ;το σωστο δωρο για τον Αινσταιν είναι μια ατομικη βομβα...
όχι,θα ειχε επιπτωσεις στη μνημη..- & αυτό δηλ. θα είχε επιπτώσεις στην ακουστική μνήμη ;
- ok , αλλά αυτό είναι άλλο θέμα από το παρόν νήμα . . . μπορείς εάν θες να ανοίξεις ξεχωριστόόχι,θα ειχε επιπτωσεις στη μνημη..
Καλά, κατούρα και λίγο!Απο ποζερ σε ποζερ δηλαδη...![]()
δεχτηκα επιιθεση και αυτό προεχει και από το παρον νημα...- ok , αλλά αυτό είναι άλλο θέμα από το παρόν νήμα . . . μπορείς εάν θες να ανοίξεις ξεχωριστό
δεχτηκα επιιθεση και αυτό προεχει και από το παρον νημα...
η καλυτερη αμυνα είναι η επιθεση...![]()
- το ''Α'' στην εσωτερική αναζήτηση . . . απλό , κατανοητό , χρήσιμο
παντως θα το σκεφτω,λες απλο και κατανοητο,σε σχεση με την πυρηνικη φυσικη?![]()
- το ''Α'' στην εσωτερική αναζήτηση . . . απλό , κατανοητό , χρήσιμο