Ακουτε απο το ραδιακι του AVSite?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Σε περιπτωση που δεν το εχετε παρατηρησει, επανω αριστερα σε καθε σελιδα μας και διπλα απο το logo του AVSite, υπαρχει ενα ραδιοφωνακι απο το οποιο μπορειτε να ακουσετε μουσικη κατα την διαρκεια των αναζητησεων σας.
Εσεις το χρησιμοποιειτε καθολου?
Και εαν ναι, τι μουσικη επιλεγετε?

Reaction score
0
Οχι συχνά γιατί ακούω αθλητικά κανάλια και στεναχωριέμαι να ακούω τους Γαύρους να κλαίνε.Οταν δε ακούω μουσική επειδή θέλω να αγαλλιάζει η ψυχή μου βάζω τον ύμνο του Παναθηναικού.Καλημέρα και την Πέμπτη η συνέχεια.

Reaction score
1.213
Σε περιπτωση που δεν το εχετε παρατηρησει, επανω αριστερα σε καθε σελιδα μας και διπλα απο το logo του AVSite, υπαρχει ενα ραδιοφωνακι απο το οποιο μπορειτε να ακουσετε μουσικη κατα την διαρκεια των αναζητησεων σας.
Εσεις το χρησιμοποιειτε καθολου?
Και εαν ναι, τι μουσικη επιλεγετε?

Ακουω συχνοτατα οταν σερφαρω και μαλιστα μερικες φορες για ωρες ολοκληρες.

Συνηθως γραφω ειτε classic rock , ειτε απλως rock...αν και εχω ακουσει jazz, blues , ballads..:happy_9:

Ποσο μεγαλη ειναι η βαση δεδομενων ?

Reaction score
1.213
Οχι συχνά γιατί ακούω αθλητικά κανάλια και στεναχωριέμαι να ακούω τους Γαύρους να κλαίνε.Οταν δε ακούω μουσική επειδή θέλω να αγαλλιάζει η ψυχή μου βάζω τον ύμνο του Παναθηναικού.Καλημέρα και την Πέμπτη η συνέχεια.

)()()()()(

Μεχρι τοτε βαλε να ακουσεις το καναλι της Εκκλησιας...να συνηθισεις την ιδεα για το προσκυνημα που θα ακολουθησει...α ναι..και συνηθως μια φορα καθεται το Τζοκερ...μην ζητατε και πολλα !!

Εγω παλι ακουω τραγουδια της εποχης που ο Βαζελος ηταν στα φορτε του...οπως ... Βεμπο !!! :cool_11::cool_11:

Τα ξαναλεμε την Πεμπτη βαζελακια

Reaction score
5
εγώ δοκιμασα να γράψω : dance, trance, techno και ανάλογα αλλά δεν μου έβγαζε τιποτα :-(

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Folk metal... :cool_1:

Σε δημοφιλείς κατηγορίες (π.χ. rock), η βάση δεδομένων είναι πολύ μεγάλη, αλλά όσο πάμε πιο κάτω, περιορίζεται.

Το κλειδί είναι στα tags, τα οποία μπορούμε να τα αποδώσουμε στα κομμάτια που ακούμε και εμείς οι ίδιοι, εμπλουτίζοντας την κατηγορία. Π.χ. μια μπαλάντα μπορεί να μην αναφέρεται ως τέτοια, οπότε αν τη χαρακτηρίσουμε, τότε μόνο θα περάσει στη βάση δεδομένων με τις μπαλάντες.

Ωστόσο (για όσους δεν το ξέρουν) αν το πρόγραμμα είναι ανοιχτό όταν ακούει κανείς τη δική του μουσική, π.χ. στο Media Player, το πρόγραμμα την καταγράφει και "βγάζει συμπέρασμα" για τα γούστα του, οπότε όσο συχνότερα το ανοίγει κανείς, τόσο πιο κοντά στις προτιμήσεις του θα είναι τα ακούσματα.

Reaction score
1.213
εγώ δοκιμασα να γράψω : dance, trance, techno και ανάλογα αλλά δεν μου έβγαζε τιποτα :-(

Kαλα εγραψες trans και περιμενεις να σου βγαλει ? Ελεος λιγο σεμνοτητα δεν βλαπτει....:cool_11::cool_11:

Υ.Γ Εγω παντως εγραψα trance πριν λιγο και μου εβγαλε...μαλλον πρεπει να το παρεις με το καλο..την πρωτη φορα που εγραψα jazz δεν εβγαλε τιποτα..μετα δεν σταματαγε :cool_11::cool_11:

Reaction score
1.213
Folk metal... :cool_1:

Σε δημοφιλείς κατηγορίες (π.χ. rock), η βάση δεδομένων είναι πολύ μεγάλη, αλλά όσο πάμε πιο κάτω, περιορίζεται.

Το κλειδί είναι στα tags, τα οποία μπορούμε να τα αποδώσουμε στα κομμάτια που ακούμε και εμείς οι ίδιοι, εμπλουτίζοντας την κατηγορία. Π.χ. μια μπαλάντα μπορεί να μην αναφέρεται ως τέτοια, οπότε αν τη χαρακτηρίσουμε, τότε μόνο θα περάσει στη βάση δεδομένων με τις μπαλάντες.

Ωστόσο (για όσους δεν το ξέρουν) αν το πρόγραμμα είναι ανοιχτό όταν ακούει κανείς τη δική του μουσική, π.χ. στο Media Player, το πρόγραμμα την καταγράφει και "βγάζει συμπέρασμα" για τα γούστα του, οπότε όσο συχνότερα το ανοίγει κανείς, τόσο πιο κοντά στις προτιμήσεις του θα είναι τα ακούσματα.

Σατανικο και συναμα τρομαχτικο...καλα εχει και τεχνητη νοημοσυνη το radio μας ? Εγω παλι δεν του λεω τιποτα...απεναντιας...κατεγγραφω απο αυτο !! Για να μαθει ....:cool_11::cool_11::cool_11:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
[/color]

Σατανικο και συναμα τρομαχτικο...καλα εχει και τεχνητη νοημοσυνη το radio μας ? Εγω παλι δεν του λεω τιποτα...απεναντιας...κατεγγραφω απο αυτο !! Για να μαθει ....:cool_11::cool_11::cool_11:
ΑΝ είναι ανοιχτό είπαμε ότι καταγράφει...:cool_11: Δηλαδή αν το έχουμε ανοίξει εμείς, με το χεράκι μας και με το
μας...

Reaction score
1.213
ΑΝ είναι ανοιχτό είπαμε ότι καταγράφει...:cool_11: Δηλαδή αν το έχουμε ανοίξει εμείς, με το χεράκι μας και με το
μας...
Ναι αλλα δεν περιμενα να ειναι τοσο πονηρο...να σου πω χτες που το ανοιξα..μου ειπε...και τωρα θα ακουσετε τα αγαπημενα σας κομματια...αλλα τοτε νομιζα οτι με γελασαν τα αυτια μου :cool_11::cool_11:

Reaction score
0
Εγώ δεν είχα πάρει πρέφα ότι το ραδιάκι έπαιζε μουσική :crazy_1:
Αλλά σήμερα που το είδα...έβαλα να παίζει χεχε:bravo:
Πολύ καλό..το last.fm το είχα χρησιμοποιήσει και παλιότερα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.896
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster