Ακούω προτάσεις.....

Reaction score
1.988
Για νέο AV ενισχυτή με όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση στο δικάναλο.
Τα ηχεία με τα οποία θα συνδεθεί είναι τα Μonitor Audio B4 (κολόνες), B2, Β center και Yamaha sw-515 sub.

Το μπατζετ ειναι στα 650 εως 700+ κατοστάρικα.....

Με ενδιφέρει πολύ το δικάναλο. Αν δεν τα είχε φτύσει ο Yamaha μου, θα έπερνα σίγουρα δικάναλο τελικό για να τον έριχνα επάνω στον Υamaha. Τώρα όμως αναγκαστικά πάω σε νέο AV μιάς και δεν θέλω να βγάλω άχρηστο το 5.1.....κάνει πολύ καλή δουλειά με τα πιτσιίκια μου...!!!! (και με εμας δλδ....)!!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Ακούω προτάσεις.....

Κατά λάθος είχε κλειδωθεί.

Reaction score
15.548

marantz sr 5007.....ετσι μπορεις στο μελλον να βαλεις εναν τελικο

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

marantz sr 5007.....ετσι μπορεις στο μελλον να βαλεις εναν τελικο
Όντως αν σε ενδιαφέρει η μετέπειτα αναβάθμιση καθότι ο Harman δεν έχει pre out.
Βέβαια αντί για τελικό καλύτερα να κοίταγες για κάποιον ολοκληρωμένο με home theater bypass(ή power in).

Reaction score
1.988

Ναι ενδεχομενη αναβάθμιση θα με ενδιέφερε.
Μακαρι Γιωργο να μην είχε κάτσει η στραβή με τον yamaha και να συζητάγαμε τώρα για τελικούς ή ολοκληρωμένους!

Reaction score
1.988

Επειδή απο ότι βλέπω ο Marantz sr5007 ξεφεύγει λίγο σε τιμή, το πιο κάτω μοντέλω 5006 φανταζομαι στα ενισχυτικά κλπ είναι ακριβώς το ίδιο σωστα; Και η διαφορά είναι ότι έχει απλό δικάναλο pre-out.

Επίσης, αν ...λέμε αν.....δώσω αυτό το κάτι παραπάνω.....μήπως πρέπει να βάλω και τον Harman Kardon avr365 στην εξίσωση και ας θυσιάσω τα pre-out για καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα;

Reaction score
1.988

Αλλαγή πλεύσης.....
Αφού ο 757 θα φτιαχτεί τελικά και θα είναι πάλι αξιόμαχος.....σκέφτομαι να δώσω κάποια χρήματα για την αγορά μηχανήματος που σκοπό θα έχει να βελτιώσει την 2καναλη απόδοση των Monitor Audio B4. Ο 757 θα χρησιμοποιηθεί σαν προενισχυτής για τα 2 μπροστινά ηχεία.

Αν υπάρχει ενισχυτής της κατηγορίας των 400-500 ευρώ που να μπορεί να καλύψει τις πιο πανω προυποθέσεις και να βελτιώσει την απόδοση του συστήματος σε δικάναλο ήχο....πολύ ευχαρίστως να τον μάθω και εγώ....!!!
Αν πρέπει να αλλάξω κατηγορία συζήτησης.....let me know....!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Marantz PM 7004.Απ ότι θυμάμαι είναι ο πιο οικονομικός ολοκληρωμένος με bypass με τιμή πέριξ των 600ε.

Θύμισε μου και ηχεία σου Γιώργο.

Reaction score
1.988

Τα ηχεία είναι τα Monitor Audio B4 (αειρα Bronze αγορασμένα το 2005).

Με την χρήση του bypass να υποθέσω ότι το σήμα απλά χρησιμοποιεί τα τελικά στάδια του ενισχυτή....σωστά; Ο έλεγχος του volume κλπ γίνεται απο τον δικάναλο ή απο τον προενισχυτή για να δένει με τα υπόλοιπα του συστήματος;

Η τιμή του Marantz ξεκινάει λίγο πιο πάνω απο τα 500....not bad...!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Τα ηχεία είναι τα Monitor Audio B4 (αειρα Bronze αγορασμένα το 2005).
Θα σου έλεγα να ρίξεις και μια ματιά στον XTZ A100,αν μπορείς να ανέβεις περίπου 50% στο μπάτζετ,αλλά μόνο με δοκιμή καθότι αν θυμάμαι καλά την σειρά αυτή είναι κάπως ''ζωντανή'' στα πρίμα της και ενδεχομένως να σε ξενίσει ο συνδυασμός.
Με την χρήση του bypass να υποθέσω ότι το σήμα απλά χρησιμοποιεί τα τελικά στάδια του ενισχυτή....σωστά; Ο έλεγχος του volume κλπ γίνεται απο τον δικάναλο ή απο τον προενισχυτή για να δένει με τα υπόλοιπα του συστήματος;
Κοίτα εδώ για αρχή και αν έχεις κάποια επιπλέον απορία πες μου.

Reaction score
1.988

Δεν θέλω να ξεφύγω στα χρήματα, μιας και είπα να έχω ταβάνι αυτά που θα έδινα αν πήγαινα στην αγορά νέου av.
Οπότε μιας και τα 150 θα φύγουν για την επισκευή.....το 600αρι είναι καλά...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Οκ,αλλά καλό θα ήταν να μπορούσες να κάνεις μια δοκιμή πριν εκταμιεύσεις.Αν δεν τον βρίσκεις σε κανένα μαγαζί πάρε την ΕΤΥΤ μήπως τον έχουν ως demo να τον ακούσεις.

Reaction score
1.594

Οτι και αν αποφασίσεις νομίζω πως το pre-out είναι απαραίτητο για μελλοντική αναβάθμιση. Με την προσθήκη τελικού ο ήχος σου θα απογειωθεί...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.983
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas