Ακριβη μου πολυθρονα ...

Reaction score
4
Σημερα το πρωι μου εστειλε ενας φιλος ενα λινκ για κατι home-cinema πολυθρονες που ψαχνει.
Ειδαμε και αυτες που εχει ο Ανδρεας Κ. στο μαγαζι. Αψογες τοσο απο πλευρας αισθητικης οσο και ανεσης. Ο φιλος καθησε σε μια elitehts και δεν ηθελε να σηκωθει. Μολις ακουσε τιμη βεβαια σηκωθηκε αμεσως :cool_11:
Βεβαια σε αυτη την ζωη οτι πληρωνεις παιρνεις !!! Πραγματικα πολυ καλες πολυθρονες http://www.elitehts.com/

Στην προσπαθεια του να βρει κατι φθηνο βρηκε αυτες εδω
http://www.interhealth.com/n/pages-b2c/ijoy/tertiary-ht2580.html
Και η τιμη τους ειναι στα 1.100 δολαρια.

Τις εντοπισαμε και στην Ελλαδα αλλα δεν θα κανω διαφημιση δωρεαν στο μαγαζι που τις βρηκαμε. Ασε που τις ειχε 1.300 ευρω. Αν δεν κανω λαθος 1.100 δολαρια ειναι 800 ευρω, και ο μαγκας εδω τις πουλαει 1.300 ευρω. :mad_3:

Θα την ψαξει μηπως τις φερει απο Αμερικη.
Ξερει κανεις σας ποσο θα κοστισει το τελωνειο? Εχει κανεις εμπειρια με αγορες απο Αμερικη?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Τις εντοπισαμε και στην Ελλαδα αλλα δεν θα κανω διαφημιση δωρεαν στο μαγαζι που τις βρηκαμε.
Δεν παιζεις τιμια!
Στην αρχη του κειμενου σου γραφεις που ειδες τις πρωτες πολυθρονες, αρα κανεις διαφημιση.
Στον αλλον γιατι δεν κανεις?

Reaction score
4
Το αλλο καταστημα ειναι αυτο εδω http://www.massagechairs.gr/massagechairs.html

Δεν καταλαβα ομως πως απο τα 1.100 δολαρια που κοστιζουν στην Αμερικη, τις φερνει Ελλαδα για να τις πουλησει 1.300 ευρω.

Ολος ο κοσμος (σχεδον ολος) εχει ιντερνετ και μπορει να κανει μια ερευνα στην αγορα. Ποιος θα την αγορασει 1.300 ευρω?

Τεσπα ... Το καθε καταστημα εχει το σκεπτικο του.

Με 800 ευρω που κοστιζουν απο Αμερικη ξερει κανεις ποσο μπορει να φτασει η τιμη της με το τελωνειο? Σιγουρα ομως 1.300 ευρω δεν θα ειναι.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Ακριβη μου πολυθρονα ...

Εμείς τι θέλουμε κυκλικό μασάζ ή συμπίεση, την ώρα που βλέπουμε BATMAN BEGINS? ιδού η απορία!!!!

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Ακριβη μου πολυθρονα ...

Εμείς τι θέλουμε κυκλικό μασάζ ή συμπίεση, την ώρα που βλέπουμε BATMAN BEGINS? ιδού η απορία!!!!
:cool_11::cool_11::cool_11:

H αληθεια ειναι οτι το μασαζ δεν το θελουμε ουτε εμεις.
Για καμια στυλ lazy boy ψαχνουμε που να βουλιαζεις ευχαριστα για να δεις την ταινια σου. Και να εχει και την υποδοχη για το ποτηρι σου. Η δυο υποδοχες. Στο ενα το ουισκακι και στο αλλο τα ξυροκαρπια :crazy_3:
Ετυχε αυτη εδω να κανει και μασαζ ...

Reaction score
4
Mολις πηρα μια πληροφορια οτι το village στο Μαρουσι κλεινει.
Παει λεει οποιος θελει με τα εργαλεια τους και κοβει μοκετες, ηχομονωτικα απο τους τοιχους, παιρνει καρεκλες και καναπεδες, οπως επισης και τα διακοσμητικα. Φιγουρες αφισες κτλ.
Τα πληρωνεις μετα στην εξοδο σε πολυ χαμηλες τιμες.

Θα γινεται πανικος :cool_11::cool_11::cool_11:

Ειχε δικιο ο φιλος που εγραψε για τις καρεκλες :crazy_3:

Παω να χαζεψω να δω τι γινεται. Θελει κανεις τιποτα?
Εγω θελω την μηχανη του ποπ κορν !!! :cool_11:

Reaction score
4
Xμμ ... παιρνω την υπευθυνη του Village να δουμε αν εχει μεινει τιποτα ορθιο και δεν το σηκωνει ... :cool_11:

Reaction score
152
Απάντηση: Ακριβη μου πολυθρονα ...

Αν θελεις οπωσδηποτε μασαζ δες εδω:http://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=49&la=1&st=1&kw=ijoy&x=12&y=7
δοκιμασμενες περσι στη.....ces2006 στο μαρουσι.

Εναλλακτικα μπορεις να πας σε ενα καταστημα ΕΝΤΟΣ by SATO και ψωνισεις καλα,αναπαυτικα και φθηνα....
πριν δυο χρονια τσιμπησα ενα σετ "3,2,1" οπου οι 3 στις 6 θεσεις ειναι ανακλινομενες μονο με μια χηνα στο βωμο της ανεσης.....

Reaction score
1.213
Ρε πολυ δεν το ψειριζεις με τις ..καρεκλες ...κοιτα εδω ποικιλια...διαλεξε μια να τελειωνουμε ...

Attachments

Reaction score
188
την πρωτη πολυθρονα μασαζ που εχει το thread,την ειχα δει στην εκθεση ηχου και εικονας,στην οποια εκατσα εκανε φοβερο μασαζ.η τιμη της ηταν 850 ευρω,και αν επαιρνες και το συστημα για τα ποδια πηγαινε 1100.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.069
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494