Ακροάσεις και ψάξιμο σε πάνελ ηχεία .

Μηνύματα
5.168
Reaction score
9
Re: Απάντηση: Re: Ακροάσεις και ψάξιμο σε πάνελ ηχεία .

Ακόμα μεγαλύτερη ουτοπία είναι ο Ανα_ρχισμός που είναι η ακραία μορφή του κομμουνισμού και που είναι το τελειότερο των συστημάτων...Το κράτος με τη γελοία μορφή που υπάρχει σήμερα καταλύεται...Η ιδιοκτησία παύει να υπάρχει, το ίδιο και το χρήμα.Οι άνθρωποι προοδεύουν παράγοντας ο καθένας αυτό που του αρέσει και το μοιράζεται με τους άλλους...Π.Χ. Ο Νικ. Τσαρ. φτειάχνει μπουγάτσες...Ο Καρμακόρμας καλιεργεί λαχανικά...Ο Χρ.Σκαλ είναι τορναδόρος...Ο Λ.Στεφ. έχει ταξί και δισκάδικο(είναι ο μοναδικός που κάνει δυο δουλειές)...Ο sudoku (εγώ δηλαδή) κατασκευάζω κεφαλές για πικάπ...Λοιπόν...-Μου κάνει συμφωνία ο ΝικΤσαρ για 10 χρόνια δωρεάν μπουγάτσες και του δίνω μια καλή κεφαλή-Μου φέρνει ο Μιχάλης 28 φορτηγά ψυγεία με μαρούλια ντομάτες και βερύκοκα και του δίνω μια καλύτερη κεφαλή-Δίνω τις μισές μπουγάτσες τα 10 φορτηγά λαχανικά και μια ακόμα καλύτερη κεφαλή στον Χρ.Σκαλ. και τον κλείνω για 10 χρόνια να φτειάχνει αποκλειστικά για μένα πικάπ...-Έρχεται ο Λ.Στεφ. να μου ζητήσει κεφαλή...Του λέω 'τι να την κάνεις χωρίς πικάπ...όλα που φτειάχνει ο σύντροφος Χρήστος τα έχω κλείσει εγώ'...'Καλά ..σου δίνω τους μισούς μου δίσκους για κεφαλή και πικάπ'...'Όχι'...'Και το ταξί'...'Οχι'...'Σου δίνω όλους τους δίσκους και κρατάω μόνο το χαμόγελο της Τζοκόντας σε 180άρι'...'Έγινε'...Εν τω μεταξύ ο Νίκος και ο Μιχάλης λόγω αυξημένων απαιτήσεων παραγωγής δεν έχουν ούτε χρόνο ούτε προιόντα να ασχοληθούν για ανταλλαγή με πικάπ και ανταλάσσουν τις κεφαλές τους με αυγά ο ένας και τσιγάρα ο άλλος και φυσικά οι κεφαλές καταλήγουν σε μένα...Έτσι έχουμε...Εγώ έχω όλα τα πικάπ και τις κεφαλές που κυκλοφορούν εκτός α)του Λ.Σ. που έχει 1 πικάπ 1 κεφαλή και 1 δίσκο και β)του Χρήστου που έφτειαξε στη ζούλα ένα πικάπ δικό του αλλά δεν έχει δίσκους και ακούει...τασάκια και πιάτα...Επίσης έχω ιδιόκτητο ταξί που το προσφέρω για βόλτα αφιλοκερδώς σε οποιοδήποτε άτομο με βοηθάει τα βράδια να ακούω του 10000 δίσκους μου...(αρκεί να είναι θηλυκού γένους από 22-25 ετών 1,80 ύψος και διαστάσεις μοδέλου)Επίσης έχω άφθονες σαλάτες για να προσλαμβάνω τις απαραίτητες βιταμίνες και επίσης άφθονες μπουγάτσες για να 'γλυκαινόμαστε' μετά τις 'ακροάσεις'Σε λίγο καιρό ο πρώτος αυτοκτονεί γιατί η Τζοκόντα οργώθηκε και δεν παίζει άλλο, οι δε δυο άλλοι αλλάζουν επάγγελμα και γίνονται βοηθοί τορναδόροι............................Άντε μελετήστε το καλά γιατί μου φαίνεται πως εγώ πρέπει να σας τα λέω για να μάθετε πέντε πράγματα για τα συστήματα(τα πολιτικά) και να μορφωθείτε...
Οχι εγω θελω να ειμαι ο τορναδορος. Την πτυχιακη μου την ειχα κανει κατασκευαζοντας σε CNC διαφορα εργαλεια κοπης για τορνους, τα οποια μαλιστα εκοβαν σε διαφορες γωνιες ως προς το υλικο και μετρωντας τις δυναμεις που ασκουνταν πανω στα εργαλεια.

P.S Sorry Nick....:126:
 







Μηνύματα
1.740
Reaction score
869
Είναι προφανές ότι κάνετε κατάχρηση της υπομονής μας. Σας γνωστοποιώ απλά ότι αυτή μας τελείωσε. Καλό θα ήταν να ρίξετε μια ματιά, (όσο προλαβαίνετε) εδώ.

...
Μόλις έγραψα εγώ άρχισε η αυστηρότητα!!!Άσε...Μη κάνεις τον κόπο...Θα αυτομπαν(ι)αριστώ για κανα-δυο μήνες πάλι...Ξέρω...Έπρεπε να σου δώσω άλλο ρόλο στο παράδειγμα...... Άντε...οκ...Με κατάφερες μπαγασάκο....Παραγωγός ηλιέλαιου...CASTROL 20/40 ....Axaxaxaxaxaxaxaxaxa....... Πάντως λίγο χιούμορ ρε συ δε βλάπτει..........
 

Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
30.910
Reaction score
2.524
Φυσικά και δεν βλάπτει Μάνο. Αλλά πέραν των δικών σου posts, που το είδες το χιούμορ;
Ξεκινάνε οι καμπάνες. :126:

...
 

Μηνύματα
5.020
Reaction score
8
1. Αυτός που την έχει μακρύτερη, την έχει μακρύτερη επειδή πλήρωσε γιʼ αυτό; Και πού;
2. Αυτός που την έχει μακρύτερη, σημαίνει πως κατουράει και πιο μακριά;
Δυστηχως η Ζωη με επεισε οτι τελικα κερδιζει ο γλυκοτσουτσουνος και οχι ο μακρυτσουτσουνος, ειδαλως δεν θαχα αφησει γυναικα για γυναικα.

Υ.Γ. Αν ο μακρυτσουτσουνος σε καποια ηλικια αποκτησει ζαχαρο, του χρησιμευουν σε τιποτα οι εξτρα δεκαποντοι.
 

Μηνύματα
5.020
Reaction score
8
Οι άνθρωποι προοδεύουν παράγοντας ο καθένας αυτό που του αρέσει και το μοιράζεται με τους άλλους...Π.Χ. Ο Νικ. Τσαρ. φτειάχνει μπουγάτσες...Ο Καρμακόρμας καλιεργεί λαχανικά...Ο Χρ.Σκαλ είναι τορναδόρος...Ο Λ.Στεφ. έχει ταξί και δισκάδικο(είναι ο μοναδικός που κάνει δυο δουλειές)...Ο sudoku (εγώ δηλαδή) κατασκευάζω κεφαλές για
Καλο αυτο αλλα εγω που τρωω δεκα μπουγατσες για να χορτασω, οι αλλοι 9 στη σειρα τι θα φανε. Ασε που αν δεν ξεκουραζομαι την ημερα δεν με παιρνει ο υπνος το βραδι. Φιλε ο ανθρωπος δεν ειναι γεννημενος για να δουλευει. Αποδειξη αυτου, οτι η εργασια τον κουραζει.
 

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Μηνύματα
9.634
Reaction score
12.211
Κατίνα 1) χαιδευτικό του ονόματος Κατερίνα 2) η λαική, χαμηλού επιπέδου και μικροπρεπής γυναίκα, συνηθισμένα κουτσομπόλα.
Ωωωωχ συγνώμη διάβαζα κάτι από το λεξικό του Μπαμπινιώτη και μπερδεύτηκα...:128::128::128:
 

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Μηνύματα
9.634
Reaction score
12.211
Ο έχων τη μύγα αναζητείται ακόμα...
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.663
Μηνύματα
2.869.211
Members
37.943
Νεότερο μέλος
triantafyllos1969
Top