Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.209
Συνάντηση γιγάντων σήμερα!! :lolsign:
Δώσαμε πόνο σε έναν σύντομο αγώνα, προσπάθησα να κάνω σαπόρτ αλλά με τη κλιμάκωση που έχω έπρεπε να πηγαίνω με 40 rpm cadence, κομμάτι δύσκολο.
1000013860.jpg
1000013859.jpg

Reaction score
163
Εν τω μεταξύ, ακόμη κι έτσι δύσκολο που σου ήταν, την περισσότερη ζημιά την έκανε το rouvy. Έκανες teleport κι μπροστά μια πίσω. Εκεί που σε έβλεπα μπροστά μου και τσιμπούσα μερικά W, εξαφανιζόσουν πίσω. Μετά γινόταν το ανάποδο. Έτρωγες και το ζόρι σου με τις σχέσεις, δεν βόλεψε. Next time!
Όπως σου έγραψα και στο Strava, εγώ είχα το ανάποδο. Στις κατηφόρες ήμουν με 36-11 και απλώς δεν αρκούσαν. Χοροπηδούσα στην σέλα από το cadence 😆. Αλλά εντάξει, το ξέρω αυτό, το ποδήλατο δεν κάνει. Μάλλον αντί για κάτι άλλο, θα πάω σε κάποιο μεταχειρισμένο για να το έχω στο trainer.

Το FTP μου πάντως από εκεί που ανέβαινε 1-2W όταν έδινα λίγο παραπάνω πόνο, τώρα πήγε από το 148 στο 166! Και ίσως θα μπορούσε να ανέβει και λίγο παραπάνω, όπως πάντα ποτέ δεν σηκώνομαι από την σέλα σε ανηφόρες κλπ να πατήσω πιο δυνατά. Δεν με βολεύει με τίποτα :(

Όπως και να χει, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, θα συνεχίσω. Έχω να αλλάξω/διορθώσω πράγματα και σε κάποια φάση θα είμαι πιο άνετος να σας κοιτάω από λίγο πιο κοντά.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
55.209
Αυτό με τη τηλεμεταφορά προέκυψε σχετικά πρόσφατα, είναι πολύ σπαστικό, μου έχει συμβεί και εμένα, ωστόσο στη θκιάμ οθόνη δεν είχα κανένα πρόβλημα, σε έβλεπα κανονικά.
Σε αντίθεση με εσένα, εγώ σηκώνομαι πολύ συχνά, κάνω ορθοπέταλο, σπρίντ και σχεδόν όλες τις ανηφόρες τις βγάζω όρθιος με δίσκο και πολύ πάτημα όταν κυνηγάω τα μπιστόλια.
Θέλω να αγοράσω τροχούς για υψομετρικά, οπότε μόλις σε είδα είπα να τσιμπήσω τα φράγκα και να βοηθήσω όσο μπορώ.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.461
Members
38.563
Νεότερο μέλος
Electr